Xbox Game Pass'e Şubat Ayında Eklenecek Yeni Oyunlar

Microsoft, Şubat ayında Game Pass kataloğuna yeni oyunlar eklemeye hazırlanıyor. Peki Şubat ayı Game Pass'e hangi oyunlar gelecek? İşte ayrıntılar...

  1. Xbox, Şubat 2024'te Game Pass oyun kataloğuna ekleyeceği yeni oyunları duyurmaya haazırlanıyor.    Ayrıca bu ayın ortalarında Galactic Civilizations 3 ile Opus: Echo of Starsong'un Xbox Game Pass kataloğundan çıkarılması bekleniyor.     Şubat 2024'te Xbox Game Passs için kataloğa eklenmesi beklenen oyunlar ise şöyle;

    Xbox, Şubat 2024'te Game Pass oyun kataloğuna ekleyeceği yeni oyunları duyurmaya haazırlanıyor. Ayrıca bu ayın ortalarında Galactic Civilizations 3 ile Opus: Echo of Starsong'un Xbox Game Pass kataloğundan çıkarılması bekleniyor. Şubat 2024'te Xbox Game Passs için kataloğa eklenmesi beklenen oyunlar ise şöyle;

  2. PLATEUP    PlateUp ile birlikte oyunseverler restoranlar tasarlayıp dekorasyonlar yapabiliyor. Ayrıca yemekler yaparak servis hazırlanabiliyor.    Xbox Game Pass'in PlateUp'ı Şubat itibarıyla kataloğuna eklemesi bekleniyor.

    PLATEUP PlateUp ile birlikte oyunseverler restoranlar tasarlayıp dekorasyonlar yapabiliyor. Ayrıca yemekler yaparak servis hazırlanabiliyor. Xbox Game Pass'in PlateUp'ı Şubat itibarıyla kataloğuna eklemesi bekleniyor.

  3. MADDEN NFL 24    Amerikan Futbolunun en gelişmiş simülasyon oyunu Madden NFL 24'ün de Xbox Game Pass'in kataloğuna geleceği öne sürülen bir başka oyun.

    MADDEN NFL 24 Amerikan Futbolunun en gelişmiş simülasyon oyunu Madden NFL 24'ün de Xbox Game Pass'in kataloğuna geleceği öne sürülen bir başka oyun.

  4. RESIDENT EVIL 3    Korku ve Hayatta kalma temalarını işleyen Resident Evil 3, Xbox Game Pass'e eklenmesi bekleniyor.    Oyun, Umbrella Corporation tarafından geliştirilen T-Virus'ın Raccoon City halkını etkileyip onları zombiye dönüştürmeyi hedefliyor.

    RESIDENT EVIL 3 Korku ve Hayatta kalma temalarını işleyen Resident Evil 3, Xbox Game Pass'e eklenmesi bekleniyor. Oyun, Umbrella Corporation tarafından geliştirilen T-Virus'ın Raccoon City halkını etkileyip onları zombiye dönüştürmeyi hedefliyor.