EKPSS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Kamuya engelli memur ataması ne zaman yapılacak?

  1. Kamuda engelli memur ataması için son günler. EKPSS sonuçları ve kura usulüyle kamu kurum ve kuruşlarının boş kadrolarına yerleştirme yapılacak. ÖSYM'nin aldığı başvuruların ardından yaklaşık 1 aydır beklemede olan engelli memur adaylarına sevindirici haber Bakan Göktaş'tan geldi. İşte, kamuya engelli memur atamasısında son durum...

    Kamuda engelli memur ataması için son günler. EKPSS sonuçları ve kura usulüyle kamu kurum ve kuruşlarının boş kadrolarına yerleştirme yapılacak. ÖSYM'nin aldığı başvuruların ardından yaklaşık 1 aydır beklemede olan engelli memur adaylarına sevindirici haber Bakan Göktaş'tan geldi. İşte, kamuya engelli memur atamasısında son durum...

  2. EKPSS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?    Kamuya 2 bin 392 yeni engelli atamasının sonuçları 19 Şubat Pazartesi günü belli olacak.    Atamaların pazartesi günü yapılacağını söyleyen Bakan Göktaş, "Böylelikle kamudaki engelli memur sayımızı 68 bin 396'ya çıkarmış olacağız." dedi.

    EKPSS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Kamuya 2 bin 392 yeni engelli atamasının sonuçları 19 Şubat Pazartesi günü belli olacak. Atamaların pazartesi günü yapılacağını söyleyen Bakan Göktaş, "Böylelikle kamudaki engelli memur sayımızı 68 bin 396'ya çıkarmış olacağız." dedi.

  3. EKPSS TERCİH SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?    Adaylar, yerleştirme sonuçlarına ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecek.

    EKPSS TERCİH SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR? Adaylar, yerleştirme sonuçlarına ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecek.