Vasiyetini Oğlu Yerine Getirdi!

Usta sanatçı Nuri Sesigüzel'in oğlu Mehmet Sesigüzel, babasının vasiyetini yerine getirdi ve Nuri Sesigüzel'in ait bazı eşyaları müzeye bağışladı.

  1. Nuri Sesigüzel'in oğlu Mehmet Sesigüzel, babasından yadigar kalan eşyaları müzeye bağışladı.

    Nuri Sesigüzel'in oğlu Mehmet Sesigüzel, babasından yadigar kalan eşyaları müzeye bağışladı.

  2. Snob Magazin'de yer alan habere göre; babasının vasiyetini de yerine getiren Mehmet Sesigüzel, ünlü sanatçı Fatih Muhürdar'a müzede kullanması amacıyla babası Nuri Sesigüzel'e ait bazı eşyaları bağışladı.

    Snob Magazin'de yer alan habere göre; babasının vasiyetini de yerine getiren Mehmet Sesigüzel, ünlü sanatçı Fatih Muhürdar'a müzede kullanması amacıyla babası Nuri Sesigüzel'e ait bazı eşyaları bağışladı.

  3. Sesigüzel, "'Babam yaşarken Fatih Mühürdar'i çok severdi, onun müze yapacağını biliyordu, bana yazarken bazı eşyaları Fatih'e ver müzeye koyacak demişti'" dedi.

    Sesigüzel, "'Babam yaşarken Fatih Mühürdar'i çok severdi, onun müze yapacağını biliyordu, bana yazarken bazı eşyaları Fatih'e ver müzeye koyacak demişti'" dedi.

  4. Nuri Sesigüzel'in sahne aldığı dönemden kalan ayakkabıları ve kostümleri ile birlikte bazı değerli eşyalarını teslim eden Mehmet Sesigüzel,

    Nuri Sesigüzel'in sahne aldığı dönemden kalan ayakkabıları ve kostümleri ile birlikte bazı değerli eşyalarını teslim eden Mehmet Sesigüzel,

  5. "'Müzede yer alacağı için bu eşyaları bağışladık, zaten babam da ver demişti'" dedi.

    "'Müzede yer alacağı için bu eşyaları bağışladık, zaten babam da ver demişti'" dedi.