Bağcılar'da Zincirleme Kaza: 1 Ölü

İstanbul Bağcılar'da 4 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada, araçlardan birisinin çarptığı yaya, hastanede yaşamını yitirdi. Kazaya karışan sürücüler, polis tarafından gözaltına alındı.

  1. Bağcılar?da zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.  Kaza, Fatih Mahallesi?nde Yanyol Caddesi üzerindeki kavşakta saat 12.30 sıralarında meydana geldi.

    Bağcılar?da zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi. Kaza, Fatih Mahallesi?nde Yanyol Caddesi üzerindeki kavşakta saat 12.30 sıralarında meydana geldi.

  2. Farklı yönlerden gelen otomobil ile hafif ticari araç sürücüsü kavşakta çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, o sırada yaya geçidinde yolun karşısına geçmek isteyen kişiye çarptı. Yaşlı kişi savrularak kaldırıma düştü.

    Farklı yönlerden gelen otomobil ile hafif ticari araç sürücüsü kavşakta çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, o sırada yaya geçidinde yolun karşısına geçmek isteyen kişiye çarptı. Yaşlı kişi savrularak kaldırıma düştü.

  3. Otomobil ise park halindeki 2 araca çarparak kaldırımda durabildi. 4 aracın karıştığı zincirleme kazayı görenler polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.  Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan kişi, ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı yaşamını yitirdi.

    Otomobil ise park halindeki 2 araca çarparak kaldırımda durabildi. 4 aracın karıştığı zincirleme kazayı görenler polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan kişi, ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı yaşamını yitirdi.

  4. Polis ekipleri, kazaya karışan 2 sürücüyü de gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

    Polis ekipleri, kazaya karışan 2 sürücüyü de gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

  5. Kaza sırasında kaldırımda yürüyen Enver Özçelik, ?Mavi renkli araç yukarıdan geliyordu. Beyaz araç da buradan hızlı bir şekilde geliyordu. Otomobil savrulunca yaya geçidinden geçen yaşlı amcaya vurdu. Amca havada bayağı savruldu, buraya düştü. Buradan da yuvarlandı. Amca büyük ihtimalle öldü.? diye konuştu.

    Kaza sırasında kaldırımda yürüyen Enver Özçelik, ?Mavi renkli araç yukarıdan geliyordu. Beyaz araç da buradan hızlı bir şekilde geliyordu. Otomobil savrulunca yaya geçidinden geçen yaşlı amcaya vurdu. Amca havada bayağı savruldu, buraya düştü. Buradan da yuvarlandı. Amca büyük ihtimalle öldü.? diye konuştu.