Küçüklük Fotoğrafları Sosyal Medyaya Damgasını Vurdu!

19 yaşındaki yıldızımızın sevimli halleri, kalpleri eritti. İşte o fotoğraflar...

  1. Real Madrid forması giyen milli futbolcumuz Arda Güler'in küçüklük fotoğrafları, sosyal medyada gündem oldu. 19 yaşındaki yıldızımızın sevimli halleri, kalpleri eritti. İşte o fotoğraflar...

    Real Madrid forması giyen milli futbolcumuz Arda Güler'in küçüklük fotoğrafları, sosyal medyada gündem oldu. 19 yaşındaki yıldızımızın sevimli halleri, kalpleri eritti. İşte o fotoğraflar...

  2. A Milli Takımımız, EURO 2024'e çeyrek finalde veda etse de ülkemize büyük bir gurur ve heyecan yaşattı.    Turnuvada öne çıkan oyuncularımızdan biri şüphesiz Arda Güler oldu.

    A Milli Takımımız, EURO 2024'e çeyrek finalde veda etse de ülkemize büyük bir gurur ve heyecan yaşattı. Turnuvada öne çıkan oyuncularımızdan biri şüphesiz Arda Güler oldu.

  3. 19 yaşındaki futbolcumuz, Gürcistan'a mükemmel bir gol atarken Avusturya ve Hollanda maçlarında da birer asist yaparak şampiyonayı noktaladı.

    19 yaşındaki futbolcumuz, Gürcistan'a mükemmel bir gol atarken Avusturya ve Hollanda maçlarında da birer asist yaparak şampiyonayı noktaladı.

  4. Çeyrek finalde elenmemizin ardından oldukça duygusal bir paylaşımda bulundu.

    Çeyrek finalde elenmemizin ardından oldukça duygusal bir paylaşımda bulundu.

  5. Genç yıldız, herkesin takdirini toplarken küçüklüğüne dair fotoğraftalar da sosyal medyada viral oldu.

    Genç yıldız, herkesin takdirini toplarken küçüklüğüne dair fotoğraftalar da sosyal medyada viral oldu.