Dizi Show Başlıyor!

Türkiye'nin en renkli kanalı SHOW TV, geçtiğimiz günlerde Ciner Stüdyoları'nda yeni sezon tanıtım çekimlerini gerçekleştirdi. Kanalın ekran yüzlerinin bir araya geldiği çekimler renkli görüntülere sahne oldu.

  1. <b>İŞTE SHOW TV'NİN YENİ YAYIN DÖNEMİ</b>

    İŞTE SHOW TV'NİN YENİ YAYIN DÖNEMİ

  2. <p><b>YENİ 1 GÜN</b></p> SHOW TV güne hafta içi her gün "Simge Fıstıkoğlu ile Yeni Bir Gün" programıyla merhaba diyor.

    YENİ 1 GÜN

    SHOW TV güne hafta içi her gün "Simge Fıstıkoğlu ile Yeni Bir Gün" programıyla merhaba diyor.

  3. Güne habersiz başlamak istemeyenleri saat 06.30 ile 08.00 arasında Türkiye ve dünyada olup bitenden haberdar eden program, gündeme ve hayata dair her şeyi ekrana yansıtıyor.

    Güne habersiz başlamak istemeyenleri saat 06.30 ile 08.00 arasında Türkiye ve dünyada olup bitenden haberdar eden program, gündeme ve hayata dair her şeyi ekrana yansıtıyor.

  4. <p><b>SHOW HABER</b></p> Günün erken saatlerini haber ile karşılayan SHOW TV, ana haber saatinde de "Haber Adamı" Erhan Çelik yönetimindeki Türkiye'nin Haber Merkezi, Show Haber'de dosyaları ve özel haberleri ile gündemin nabzını tutuyor.

    SHOW HABER

    Günün erken saatlerini haber ile karşılayan SHOW TV, ana haber saatinde de "Haber Adamı" Erhan Çelik yönetimindeki Türkiye'nin Haber Merkezi, Show Haber'de dosyaları ve özel haberleri ile gündemin nabzını tutuyor.

  5. <p><b>HAYATA DOKUNMAK LAZIM</b></p> Ebru Akel Sancak ve Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nu buluşturan "Hayata Dokunmak Lazım", 7 Ekim'de izleyicisiyle buluşacak.

    HAYATA DOKUNMAK LAZIM

    Ebru Akel Sancak ve Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nu buluşturan "Hayata Dokunmak Lazım", 7 Ekim'de izleyicisiyle buluşacak.

  6. Hafta içi her gün 08.00-10.00 saatleri arasında yayınlanacak programda, sağlıklı ve farklı yemek tarifleri, çok özel egzersizlerin, yepyeni yaşam reçetelerinin yanı sıra umut veren hayat öyküleri ve hasta yakınlarının çabaları ekrana gelecek.

    Hafta içi her gün 08.00-10.00 saatleri arasında yayınlanacak programda, sağlıklı ve farklı yemek tarifleri, çok özel egzersizlerin, yepyeni yaşam reçetelerinin yanı sıra umut veren hayat öyküleri ve hasta yakınlarının çabaları ekrana gelecek.

  7. Hasta yakınlarının çabaları ve olağanüstü fedakarlıkları ilk defa bir programda izleyiciyle buluşacak ve benzer durumda hayatlarını devam ettiren milyonlarca aileye bambaşka görüş açıları kazandıracak.

    Hasta yakınlarının çabaları ve olağanüstü fedakarlıkları ilk defa bir programda izleyiciyle buluşacak ve benzer durumda hayatlarını devam ettiren milyonlarca aileye bambaşka görüş açıları kazandıracak.

  8. <p><b>HER ŞEY DAHİL</b></p> Alişan ve Çağla Şıkel ile "Her Şey Dahil", hafta içi her gün saat 10.00'da, birbirinden ilginç konukları ve magazin gündemine dair yorumlarıyla güne renk katmaya devam edecek.

    HER ŞEY DAHİL

    Alişan ve Çağla Şıkel ile "Her Şey Dahil", hafta içi her gün saat 10.00'da, birbirinden ilginç konukları ve magazin gündemine dair yorumlarıyla güne renk katmaya devam edecek.

  9. <p><b>GÜLBEN Gülben</b></p> Ergen'in kendi adını taşıyan ve hafta içi her gün saat 13.00'te ekrana gelen programı "Gülben"de, kadınları yakından ilgilendiren her konuyu masaya yatırılmaya devam edecek.

    GÜLBEN Gülben

    Ergen'in kendi adını taşıyan ve hafta içi her gün saat 13.00'te ekrana gelen programı "Gülben"de, kadınları yakından ilgilendiren her konuyu masaya yatırılmaya devam edecek.

  10. Keyifli sohbetler eşliğinde günlük hayata ve yaşamın geneline ayna tutulacak.

    Keyifli sohbetler eşliğinde günlük hayata ve yaşamın geneline ayna tutulacak.

  11. <b>YILIN EN İDDİALI YARIŞMASI:</b> BİR MİLYON KİMİN?

    YILIN EN İDDİALI YARIŞMASI: BİR MİLYON KİMİN?

  12. Okan Bayülgen, Gülben Ergen ve Bülend Özveren'in jüri koltuğunu paylaştığı ve yılbaşı gecesi gerçekleşecek final bölümünde 1 milyon TL'lik büyük ödülü verecek olan bilgi yarışması "Bir Milyon Kimin" için tüm hazırlıklar tamam. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan yarışma, Türkiye'nin ilk "yarışma milyoneri" olacak şanslı yarışmacısını bekliyor.

    Okan Bayülgen, Gülben Ergen ve Bülend Özveren'in jüri koltuğunu paylaştığı ve yılbaşı gecesi gerçekleşecek final bölümünde 1 milyon TL'lik büyük ödülü verecek olan bilgi yarışması "Bir Milyon Kimin" için tüm hazırlıklar tamam. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan yarışma, Türkiye'nin ilk "yarışma milyoneri" olacak şanslı yarışmacısını bekliyor.

  13. OKAN BAYÜLGEN İLE 3 GECE 3 AYRI PROGRAM

    OKAN BAYÜLGEN İLE 3 GECE 3 AYRI PROGRAM

  14. Okan Bayülgen her hafta çarşamba, perşembe ve cumartesi geceleri farklı programlarla evlerimize konuk olacak.

    Okan Bayülgen her hafta çarşamba, perşembe ve cumartesi geceleri farklı programlarla evlerimize konuk olacak.

  15. Uykusuz gecelerin müsebbibi Bayülgen, çarşambaları "kavramsal bir eğlence programı" olan "Muhallebi Kafa" ile takipçilerinin karşısına çıkacak.

    Uykusuz gecelerin müsebbibi Bayülgen, çarşambaları "kavramsal bir eğlence programı" olan "Muhallebi Kafa" ile takipçilerinin karşısına çıkacak.

  16. Perşembeleri ise tematik eğlence gecelerinin düzenleneceği "Çıplak Kafa"yla ekrandaki yerini alacak.

    Perşembeleri ise tematik eğlence gecelerinin düzenleneceği "Çıplak Kafa"yla ekrandaki yerini alacak.

  17. Konuklar, orkestra ve mizahla hazırlanan "Makina Kafa" ise cumartesi geceleri seyirciyle buluşacak. İçerikleri birbirinden farklı 3 ayrı programının ortak özelliği Okan Bayülgen ve hepsi de canlı.

    Konuklar, orkestra ve mizahla hazırlanan "Makina Kafa" ise cumartesi geceleri seyirciyle buluşacak. İçerikleri birbirinden farklı 3 ayrı programının ortak özelliği Okan Bayülgen ve hepsi de canlı.

  18. <b>KAHKAHA TUFANI:</b> GÜLDÜR GÜLDÜR

    KAHKAHA TUFANI: GÜLDÜR GÜLDÜR

  19. Gerçek tiyatro izleyicisine yapılan gösterileriyle Ali Sunal ve "Güldür Güldür" ekibi, kış sezonunda SHOW TV ekranını kahkahalarla ısıtacak.

    Gerçek tiyatro izleyicisine yapılan gösterileriyle Ali Sunal ve "Güldür Güldür" ekibi, kış sezonunda SHOW TV ekranını kahkahalarla ısıtacak.

  20. Alternatif bir eğlence programı olan Güldür Güldür her hafta yepyeni konuları işleyerek, seyirciyi mizahla buluşturmaya devam edecek.

    Alternatif bir eğlence programı olan Güldür Güldür her hafta yepyeni konuları işleyerek, seyirciyi mizahla buluşturmaya devam edecek.

  21. <p><b>HEY CANLI</b></p> SHOW TV haftanın 3 günü ekrana gelen magazin programlarıyla magazin gündemini değiştirmeye bu sezon da devam edecek.

    HEY CANLI

    SHOW TV haftanın 3 günü ekrana gelen magazin programlarıyla magazin gündemini değiştirmeye bu sezon da devam edecek.

  22. Özge Ulusoy'un sunumuyla magazin haberlerini, son gündemi en keyifli şekliyle ekranlara getiren "Hey Canlı", her pazartesi canlı yayınla ekranda olacak.

    Özge Ulusoy'un sunumuyla magazin haberlerini, son gündemi en keyifli şekliyle ekranlara getiren "Hey Canlı", her pazartesi canlı yayınla ekranda olacak.

  23. <p><b>PAZAR SÜRPRİZİ</b></p> SHOW TV'nin duayen magazin ekibi tarafından hazırlanan "Cumartesi Sürprizi" ve "Pazar Sürprizi", hafta sonu sabahlarını iki gün üst üste renklendirmeyi sürdürecek.

    PAZAR SÜRPRİZİ

    SHOW TV'nin duayen magazin ekibi tarafından hazırlanan "Cumartesi Sürprizi" ve "Pazar Sürprizi", hafta sonu sabahlarını iki gün üst üste renklendirmeyi sürdürecek.

  24. Gamze Karaman'ın sunduğu ekranların vazgeçilmez magazin tartışma programlarında, en son haberler, magazin yorumlarıyla birlikte canlı olarak ekrana gelecek.

    Gamze Karaman'ın sunduğu ekranların vazgeçilmez magazin tartışma programlarında, en son haberler, magazin yorumlarıyla birlikte canlı olarak ekrana gelecek.

  25. <p><b>SHOW DÜNYASI</b></p> SHOW TV ekranında ilgiyle izlenen dizilerin ve programların en özel, en sevilen görüntülerinin yanı sıra dizilerin gelecek bölümleriyle ilgili tüyolar ise Elif Özkul'un sunduğu "Show Dünyası" programıyla seyirciyle buluşmaya devam edecek.

    SHOW DÜNYASI

    SHOW TV ekranında ilgiyle izlenen dizilerin ve programların en özel, en sevilen görüntülerinin yanı sıra dizilerin gelecek bölümleriyle ilgili tüyolar ise Elif Özkul'un sunduğu "Show Dünyası" programıyla seyirciyle buluşmaya devam edecek.

  26. <p><b>MODA TAKİBİ</b></p> Moda tutkunlarının merakla takip ettiği ve son trendler hakkında tüm gelişmeler Ivana Sert, Sema Çelebi, İlker Bilgi ve Ceylan Atınç'dan öğrendikleri yeni sezonun iddialı programlarından "Moda Takibi", her hafta sonu moda dünyanın evlerimize taşıyacak.

    MODA TAKİBİ

    Moda tutkunlarının merakla takip ettiği ve son trendler hakkında tüm gelişmeler Ivana Sert, Sema Çelebi, İlker Bilgi ve Ceylan Atınç'dan öğrendikleri yeni sezonun iddialı programlarından "Moda Takibi", her hafta sonu moda dünyanın evlerimize taşıyacak.

  27. <p><b>BENİM İÇİN ÜZÜLME</b></p> Salı fenomeni "Benim İçin Üzülme"de bu sezon heyecan dolu yeni bölümlerde, dizinin takipçilerinin merakla beklediği sorular bir bir cevabını bulacak.

    BENİM İÇİN ÜZÜLME

    Salı fenomeni "Benim İçin Üzülme"de bu sezon heyecan dolu yeni bölümlerde, dizinin takipçilerinin merakla beklediği sorular bir bir cevabını bulacak.

  28. Aşk için söylenen sözlerin en güzeli "Benim İçin Üzülme", yeni sezonda da yine salı günlerine damgasını vurmaya devam edecek.

    Aşk için söylenen sözlerin en güzeli "Benim İçin Üzülme", yeni sezonda da yine salı günlerine damgasını vurmaya devam edecek.

  29. <p><b>PİS YEDİLİ</b></p> Sevilen gençlik dizisi "Pis Yedili", eğlenceli kadrosu ve aşk, macera, enerji dolu yepyeni bölümleriyle çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

    PİS YEDİLİ

    Sevilen gençlik dizisi "Pis Yedili", eğlenceli kadrosu ve aşk, macera, enerji dolu yepyeni bölümleriyle çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

  30. Dizi, yeni sezonda çekimlerine farklı ülke ve şehirlerde devam edecek. Makedonya ve Şanlıurfa çekim yapılan yerler arasında.

    Dizi, yeni sezonda çekimlerine farklı ülke ve şehirlerde devam edecek. Makedonya ve Şanlıurfa çekim yapılan yerler arasında.

  31. Yeni bölümlerde Cimbom, Salça, Karabiber, Trafo, PC, Elçin, Ceyhun, Alis ve Orço'yu aşılması güç zorluklar ve eğlenceli maceralar bekliyor olacak.

    Yeni bölümlerde Cimbom, Salça, Karabiber, Trafo, PC, Elçin, Ceyhun, Alis ve Orço'yu aşılması güç zorluklar ve eğlenceli maceralar bekliyor olacak.

  32. <p><b>DİLA HANIM</b></p> Başrollerini Erkan Petekkaya, Hatice Şendil, Hülya Darcan gibi isimlerin paylaştığı fenomen dizi "Dila Hanım", yeni kanalı Show TV'de cuma akşamları izleyicileriyle buluşmayı sürdürecek.

    DİLA HANIM

    Başrollerini Erkan Petekkaya, Hatice Şendil, Hülya Darcan gibi isimlerin paylaştığı fenomen dizi "Dila Hanım", yeni kanalı Show TV'de cuma akşamları izleyicileriyle buluşmayı sürdürecek.

  33. <p><b>SEVDALUK</b></p> Ekranların İki ünlü ve duayen ismi; Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar'ı bir araya getiren "Sevdaluk", kasım ayında seyirciyle buluşacak.

    SEVDALUK

    Ekranların İki ünlü ve duayen ismi; Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar'ı bir araya getiren "Sevdaluk", kasım ayında seyirciyle buluşacak.

  34. Karadeniz dizisi değil, Karadenizli bir dizi olan Sevdaluk, Özyağcılar ve Akbağ dışında pek çok önemli ismi Karadeniz'in renkleri eşliğinde ekrana getirecek.

    Karadeniz dizisi değil, Karadenizli bir dizi olan Sevdaluk, Özyağcılar ve Akbağ dışında pek çok önemli ismi Karadeniz'in renkleri eşliğinde ekrana getirecek.

  35. <p><b>ADINI KALBİME YAZDIM</b></p> Mardin-İstanbul arasında töre kıskacında kalan bir aşkı anlatan "Adını Kalbime Yazdım"da;

    ADINI KALBİME YAZDIM

    Mardin-İstanbul arasında töre kıskacında kalan bir aşkı anlatan "Adını Kalbime Yazdım"da;

  36. İpek Karapınar, Serhan Yavaş, Tolga Güleç, Meltem Miraloğlu, Erkam Aydar ve Emel Göksu başrollerde karşımıza çıkacak.

    İpek Karapınar, Serhan Yavaş, Tolga Güleç, Meltem Miraloğlu, Erkam Aydar ve Emel Göksu başrollerde karşımıza çıkacak.

  37. <p><b>FİRUZE</b></p> Ceyda Ateş, Fırat Çelik, Ceren Hindistan, Haluk Piyes gibi genç oyuncuların rol aldığı ve

    FİRUZE

    Ceyda Ateş, Fırat Çelik, Ceren Hindistan, Haluk Piyes gibi genç oyuncuların rol aldığı ve

  38. sezonun merakla beklenen projesi "Firuze", SHOW TV ekranının vazgeçilmezlerinden biri olacak.

    sezonun merakla beklenen projesi "Firuze", SHOW TV ekranının vazgeçilmezlerinden biri olacak.

  39. <p><b>ALTINDAĞLI</b></p> Başrollerini Şafak Sezer, Hande Ataizi ve Aydemir Akbaş'ın paylaştığı, bir mafya ailesi patronu olan Cemali Altındağlı'nın,

    ALTINDAĞLI

    Başrollerini Şafak Sezer, Hande Ataizi ve Aydemir Akbaş'ın paylaştığı, bir mafya ailesi patronu olan Cemali Altındağlı'nın,

  40. meslek, suç, şiddet, aile, adalet ve dostluk kavramları arasındaki denge sağlama mücadelesi üzerine kurulan "Altındağlı", yakında Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

    meslek, suç, şiddet, aile, adalet ve dostluk kavramları arasındaki denge sağlama mücadelesi üzerine kurulan "Altındağlı", yakında Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.