Başarılarının Sırrı 'Uykusuzluk'

Business Insider sitesi günde en fazla dört saat uyuyan başarılı insanları sıraladı. İşte başarılarının sırrı uykusuzluktan geçen o kişiler...

  1. Business Insider sitesi günde en fazla dört saat uyuyan başarılı insanları sıraladı. İşte başarılarının sırrı uykusuzluktan geçen o kişiler...

    Business Insider sitesi günde en fazla dört saat uyuyan başarılı insanları sıraladı. İşte başarılarının sırrı uykusuzluktan geçen o kişiler...

  2. <p><b>Jack Dorsey</b></p>  Twitter kurucusu ve Square şirketinin CEO'su. Günde en fazla sekiz saatini işte, sekizden fazla saati de Twitter'da harcadığını açıklamıştı. Dorsey, daha önce verdiği röportajların birinde güne 5.30'da başladığını ifade etti.

    Jack Dorsey

    Twitter kurucusu ve Square şirketinin CEO'su. Günde en fazla sekiz saatini işte, sekizden fazla saati de Twitter'da harcadığını açıklamıştı. Dorsey, daha önce verdiği röportajların birinde güne 5.30'da başladığını ifade etti.

  3. <p><b>Sergio Marchionne</b></p>  Fiat CEO'su. Otomobil dünyasının en başarılı CEO'larından Marchionne, Fortune dergisine verdiği röportajlarından birinde günde sadece 4 saat uyuyarak çalıştığını belirtmişti. Ayakta kalmak için yoğun şekilde kahve ve sigara tükettiğini de söylemişti.

    Sergio Marchionne

    Fiat CEO'su. Otomobil dünyasının en başarılı CEO'larından Marchionne, Fortune dergisine verdiği röportajlarından birinde günde sadece 4 saat uyuyarak çalıştığını belirtmişti. Ayakta kalmak için yoğun şekilde kahve ve sigara tükettiğini de söylemişti.

  4. <p><b>Marissa Mayer</b></p>  Yahoo CEO'su. Google'da çalıştığı zamanlarda iş yerinde en fazla kalan yöneticilerden biri olarak ünlenen Mayer, bazı haftalar 130 saate kadar çalıştığını açıkladı. Guardian gazetesine verdiği röportajda, günde en fazla 4 ile 6 saat arasında uyuduğunu söylemişti.

    Marissa Mayer

    Yahoo CEO'su. Google'da çalıştığı zamanlarda iş yerinde en fazla kalan yöneticilerden biri olarak ünlenen Mayer, bazı haftalar 130 saate kadar çalıştığını açıkladı. Guardian gazetesine verdiği röportajda, günde en fazla 4 ile 6 saat arasında uyuduğunu söylemişti.

  5. <p><b>Indra Nooyi</b></p>  PepsiCo Başkanı ve CEO'su. Nooyi Pepsi'nin başına geçmesinin ardından, iş dünyasının en başarılı kadın yöneticilerinden biri olarak adını yazdırdı. Nooyi, CNNMoney sitesine verdiği röportajların birinde günde sadece 4 saat uyuduğunu ifade etmişti.

    Indra Nooyi

    PepsiCo Başkanı ve CEO'su. Nooyi Pepsi'nin başına geçmesinin ardından, iş dünyasının en başarılı kadın yöneticilerinden biri olarak adını yazdırdı. Nooyi, CNNMoney sitesine verdiği röportajların birinde günde sadece 4 saat uyuduğunu ifade etmişti.

  6. <p><b>Steve Reinemund</b></p>  PepsiCO eski CEO'su. Reinemund her sabah saat beşte uyanıyor ve işe başlamadan önce en az 4 kilometre koşuyor. Reinmund şu anda Wake Forest Üniversitesi İşletme Bölümü Dekanı.

    Steve Reinemund

    PepsiCO eski CEO'su. Reinemund her sabah saat beşte uyanıyor ve işe başlamadan önce en az 4 kilometre koşuyor. Reinmund şu anda Wake Forest Üniversitesi İşletme Bölümü Dekanı.

  7. <p><b>Tom Ford</b></p>  Moda tasarımcısı ve yönetmen. Moda dünyasının en bilinen isimlerinden Ford, günde sadece üç saat uyuyor.

    Tom Ford

    Moda tasarımcısı ve yönetmen. Moda dünyasının en bilinen isimlerinden Ford, günde sadece üç saat uyuyor.

  8. <p><b>Tim Armstrong</b></p>  AOL sitesinin CEO'su Armstrong, her sabah saat 5'te kalkıyor ve günde sadece altı saat uyuyor.

    Tim Armstrong

    AOL sitesinin CEO'su Armstrong, her sabah saat 5'te kalkıyor ve günde sadece altı saat uyuyor.

  9. <p><b>Julie Smolyansk</b></p>  Lifeway Foods CEO'su. Günde sadece 4 saat uyuyor.

    Julie Smolyansk

    Lifeway Foods CEO'su. Günde sadece 4 saat uyuyor.

  10. <p><b>Herb Kelleher</b></p>  Southwest Havayolları CEO'su. Günde sadece 4 saat uyuyor.

    Herb Kelleher

    Southwest Havayolları CEO'su. Günde sadece 4 saat uyuyor.

  11. <p><b>Martha Stewart</b></p>  Omnimedia'nın CEO'su. Türkiye'de de yemek programıyla bilinen Stewart, günde 4 saatten daha az uyuyan başarılı CEO'lardan biri

    Martha Stewart

    Omnimedia'nın CEO'su. Türkiye'de de yemek programıyla bilinen Stewart, günde 4 saatten daha az uyuyan başarılı CEO'lardan biri

  12. <p><b>Barack Obama</b></p>  ABD Başkanı Barack Obama, günde en fazla altı saat uyuyor. Her sabah güne 7.00'de başlıyor.

    Barack Obama

    ABD Başkanı Barack Obama, günde en fazla altı saat uyuyor. Her sabah güne 7.00'de başlıyor.