Yurdum İnsanı Güldürmeye Devam Ediyor

Yurdum insanı güldürüyor

  1. Konya Beyşehir'e bağlı Karaali Beldesi'nde fanatik Fenerbahçe taraftarı, takımına olan sevgisini böyle ilan etmiş. Öyle ki Karadayı ailesi, beslediği koçların boynuzlarını bile sarı-lacivert renklere boyamış.

    Konya Beyşehir'e bağlı Karaali Beldesi'nde fanatik Fenerbahçe taraftarı, takımına olan sevgisini böyle ilan etmiş. Öyle ki Karadayı ailesi, beslediği koçların boynuzlarını bile sarı-lacivert renklere boyamış.

  2. Batmanlı bir vatandaşımızın, motosikletine çadır giydirerek kendisine kışlık bir araç üretmiş

    Batmanlı bir vatandaşımızın, motosikletine çadır giydirerek kendisine kışlık bir araç üretmiş

  3. "Sağlıklı toplum için üreme sağlığı" projesi için Muş'a gelen Filipinli AB uzmanı, konu hakkında kendisinden daha uzman biriyle karşılaştı. 4 eşinden 42 çocuğu olan 60 yaşındaki Nevzat Demir'le tanışan Filipinli'nin ilk tepkisi şu oldu: "Şoktayım, biraz yalnız kalmam lazım"

    "Sağlıklı toplum için üreme sağlığı" projesi için Muş'a gelen Filipinli AB uzmanı, konu hakkında kendisinden daha uzman biriyle karşılaştı. 4 eşinden 42 çocuğu olan 60 yaşındaki Nevzat Demir'le tanışan Filipinli'nin ilk tepkisi şu oldu: "Şoktayım, biraz yalnız kalmam lazım"

  4. Bursa'da Büyükşehir Belediyesi'nin kamulaştırmaya gittiği bölgede henüz yıkımı yapılamayan bir ev, asfaltın ortasında ilginç bir görüntü oluşturdu.

    Bursa'da Büyükşehir Belediyesi'nin kamulaştırmaya gittiği bölgede henüz yıkımı yapılamayan bir ev, asfaltın ortasında ilginç bir görüntü oluşturdu.

  5. Zonguldak Ereğli'ye bağlı Süleymanbeyler Köyü'nde yaşayan Recep Günaydın, hayvan gübresinden elde ettiği metan gazıyla "tüp gaz" ihtiyacını gideriyor.

    Zonguldak Ereğli'ye bağlı Süleymanbeyler Köyü'nde yaşayan Recep Günaydın, hayvan gübresinden elde ettiği metan gazıyla "tüp gaz" ihtiyacını gideriyor.

  6. Antalya'da kanala düşen inek için herkes seferber oldu. Ancak gururlu zafer pozunu vermek yukarıdaki beyefendiye kısmet oldu...

    Antalya'da kanala düşen inek için herkes seferber oldu. Ancak gururlu zafer pozunu vermek yukarıdaki beyefendiye kısmet oldu...

  7. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Aladdin Tepesi'ne çiçeklerle yapılan mor renkteki Türk Bayrağı figürü görenleri şaşırtıyor. Yetkililer "figürde ay ve yıldızı ön plana çıkarmayı hedefledik" diyor.

    Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Aladdin Tepesi'ne çiçeklerle yapılan mor renkteki Türk Bayrağı figürü görenleri şaşırtıyor. Yetkililer "figürde ay ve yıldızı ön plana çıkarmayı hedefledik" diyor.

  8. Zonguldak Gökçebey'de İrfan Ergenç adlı girişimci, satın aldığı minibüsü yeniden dizayn ettirerek kebapçıya çevirdi. Yatırım yapınca işleri de arttı.

    Zonguldak Gökçebey'de İrfan Ergenç adlı girişimci, satın aldığı minibüsü yeniden dizayn ettirerek kebapçıya çevirdi. Yatırım yapınca işleri de arttı.

  9. Fotoğraf, Sivasspor için yapımına başlanan yeni tesislerden. Kapalı saha inşaatında çalışan bir işçi, zaman buldukça kırmızı-beyazlı takımın antrenmanlarını izliyor...

    Fotoğraf, Sivasspor için yapımına başlanan yeni tesislerden. Kapalı saha inşaatında çalışan bir işçi, zaman buldukça kırmızı-beyazlı takımın antrenmanlarını izliyor...

  10. Doktorun dana etiyle beslen dediği emekli öğretmen, kasaba para yetiştiremeyince evinin terasına ahır yaptı...

    Doktorun dana etiyle beslen dediği emekli öğretmen, kasaba para yetiştiremeyince evinin terasına ahır yaptı...

  11. Rize- Trabzon karayolunda yer alan üst geçitteki otomobili görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Otomobil sürücüsünün, yanındaki kız arkadaşıyla birlikte üst geçit üzerinden güneşin batışını izlediği öğrenildi. Bu arada romantik aşığa 49 YTL ceza kesildi.

    Rize- Trabzon karayolunda yer alan üst geçitteki otomobili görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Otomobil sürücüsünün, yanındaki kız arkadaşıyla birlikte üst geçit üzerinden güneşin batışını izlediği öğrenildi. Bu arada romantik aşığa 49 YTL ceza kesildi.

  12. Sivas'ta bir fotoğraf stüdyosu ilginç bir kampanya başlattı. 10 YTL'lik alışveriş yapanlara, Sivasspor - Ankaragücü maçı bileti bedava!

    Sivas'ta bir fotoğraf stüdyosu ilginç bir kampanya başlattı. 10 YTL'lik alışveriş yapanlara, Sivasspor - Ankaragücü maçı bileti bedava!

  13. Yemek pişirmek için en doğal yöntem bulundu. Yozgat Sorgun'a bağlı Şahmuratlı Köyü'nde güneş ocaklarında pişen kurufasülyenin tadına doyum olmuyor...

    Yemek pişirmek için en doğal yöntem bulundu. Yozgat Sorgun'a bağlı Şahmuratlı Köyü'nde güneş ocaklarında pişen kurufasülyenin tadına doyum olmuyor...

  14. Yolculuk sırasında oyun havası çalınca arabayı kenara çekip oynayanların haberinin üzerinden birkaç yıl geçmedi ki benzer bir haber Edirne'den geldi. Birkaç kafadar seyir halindeki otomobilde 'alem' yaparken güzel bir şarkı çalmaya başladı. Gençler gaza gelip şişe tokuşturmaya kalkınca da otomobillerini Tunca nehrinin kenarına asılı buldu

    Yolculuk sırasında oyun havası çalınca arabayı kenara çekip oynayanların haberinin üzerinden birkaç yıl geçmedi ki benzer bir haber Edirne'den geldi. Birkaç kafadar seyir halindeki otomobilde 'alem' yaparken güzel bir şarkı çalmaya başladı. Gençler gaza gelip şişe tokuşturmaya kalkınca da otomobillerini Tunca nehrinin kenarına asılı buldu

  15. Gelin ve damadın içinde bulunduğu otomobil trafik kazası yaptı. Gelin ve damat hafif yaralanırken olay yerine gelen akrabalar, etrafa saçılan takıları toplama telaşına düştü.

    Gelin ve damadın içinde bulunduğu otomobil trafik kazası yaptı. Gelin ve damat hafif yaralanırken olay yerine gelen akrabalar, etrafa saçılan takıları toplama telaşına düştü.

  16. <p>SEYAHATTE YENİ BİR KONFOR ANLAYIŞI</p>  Fotoğraf Şanlıurfa'dan.

    SEYAHATTE YENİ BİR KONFOR ANLAYIŞI

    Fotoğraf Şanlıurfa'dan.

  17. BAŞIMIZA 'TAŞ' YAĞABİLİR!

    BAŞIMIZA 'TAŞ' YAĞABİLİR!

  18. KEDİLERİN AYAĞINI YERDEN KESMİŞ!

    KEDİLERİN AYAĞINI YERDEN KESMİŞ!

  19. POLİSLERE EĞİLEREK SELAM VEREN KAMYON

    POLİSLERE EĞİLEREK SELAM VEREN KAMYON

  20. Ahmet Bey, insanların hayvan sevgisine dikkat çekmek amacıyla "Görkem" adını verdiği kurt köpeğini, önüne "Kemik için yardım, teşekkürler" yazılı döviz bırakıp dilendirdi, azı vatandaşların, "Bir köpeğe bakamıyorsun, dilendiriyorsun. Yazıklar olsun sana" şeklindeki tepkileriyle karşılaştı.

    Ahmet Bey, insanların hayvan sevgisine dikkat çekmek amacıyla "Görkem" adını verdiği kurt köpeğini, önüne "Kemik için yardım, teşekkürler" yazılı döviz bırakıp dilendirdi, azı vatandaşların, "Bir köpeğe bakamıyorsun, dilendiriyorsun. Yazıklar olsun sana" şeklindeki tepkileriyle karşılaştı.