Bu Ürünler Türklere Özel

Rafineri Reklam Ajansı, alaturka kültürünü ve Türklere has alışkanlıkları tasarımla birleştirerek Orhan Gencebay, Zeki Müren gibi kült sanatçıları ve alaturka motifleri özgün tasarımlı ürünlere dönüştürüyor.

  1. Rafineri Reklam Ajansı, alaturka kültürünü ve Türklere has alışkanlıkları tasarımla birleştirerek Orhan Gencebay, Zeki Müren gibi kült sanatçıları ve alaturka motifleri özgün tasarımlı ürünlere dönüştürüyor.

    Rafineri Reklam Ajansı, alaturka kültürünü ve Türklere has alışkanlıkları tasarımla birleştirerek Orhan Gencebay, Zeki Müren gibi kült sanatçıları ve alaturka motifleri özgün tasarımlı ürünlere dönüştürüyor.

  2. Bir reklam ajansından çıkan ilk koleksiyon olma özelliğine sahip Tasarım Alaturka; Türkiye'nin popüler sanatçılarını, kült şarkı sözlerini, alışkanlıklarını ve kültürel değerlerini esprili anlatımlarla gündelik yaşamın vazgeçilmez eşyaları haline getiriyor.

    Bir reklam ajansından çıkan ilk koleksiyon olma özelliğine sahip Tasarım Alaturka; Türkiye'nin popüler sanatçılarını, kült şarkı sözlerini, alışkanlıklarını ve kültürel değerlerini esprili anlatımlarla gündelik yaşamın vazgeçilmez eşyaları haline getiriyor.

  3. Rafineri'nin genç yeteneklerinin gönüllü çalıştığı koleksiyon; Sulukuleli kadınların nakış motifleriyle işlediği özel Orhan Gencebay tişörtleri, "Batsın Bu Dünya" harflerinden oluşan buz kalıpları, "One Minute Rolex" kol saati,

    Rafineri'nin genç yeteneklerinin gönüllü çalıştığı koleksiyon; Sulukuleli kadınların nakış motifleriyle işlediği özel Orhan Gencebay tişörtleri, "Batsın Bu Dünya" harflerinden oluşan buz kalıpları, "One Minute Rolex" kol saati,

  4. Zeki Müren'i simgeleyen sönmeyen sanat güneşi mumu, Emrah görselinden yapılmış "Acıların Stencil"i gibi özgün tasarımlı ürünlerden oluşuyor.

    Zeki Müren'i simgeleyen sönmeyen sanat güneşi mumu, Emrah görselinden yapılmış "Acıların Stencil"i gibi özgün tasarımlı ürünlerden oluşuyor.

  5. Koleksiyondaki ürünlerin tasarımından üretimine kadar tüm süreçlerini kendisi finanse eden Rafineri, satışa sunacağı ürünlerden elde edeceği geliri, el nakışlarıyla koleksiyona emek veren Sulukuleli kadınlar yararına bağışlayacak.

    Koleksiyondaki ürünlerin tasarımından üretimine kadar tüm süreçlerini kendisi finanse eden Rafineri, satışa sunacağı ürünlerden elde edeceği geliri, el nakışlarıyla koleksiyona emek veren Sulukuleli kadınlar yararına bağışlayacak.