Düğün Hazırlıkları Yapan Fizyoterapist Kazada Hayatını Kaybetti

Direksiyon eğitimi için kursa giden 26 yaşındaki fizyoterapiste, yaya geçidinde otomobil çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kadın kurtarılamadı.

  1. <strong>Yaya Geçidinde Feci Kaza</strong><br>  Denizli Merkezefendi'de, direksiyon dersi almak için kursa giden Simge Bayram, Ali Marım Bulvarı'ndaki yaya geçidinden geçerken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

    Yaya Geçidinde Feci Kaza
    Denizli Merkezefendi'de, direksiyon dersi almak için kursa giden Simge Bayram, Ali Marım Bulvarı'ndaki yaya geçidinden geçerken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

  2. <strong>Genç Sağlıkçı Kurtarılamadı</strong><br>  Ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 26 yaşındaki fizyoterapist, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

    Genç Sağlıkçı Kurtarılamadı
    Ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 26 yaşındaki fizyoterapist, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

18 Kasım 2025