Gelin Arabası Yerine Deveyi Tercih Etti

Denizli'de, nişanlısına unutulmaz bir düğün günü yaşatmayı amaçlayan damat, gelin arabası yerine gelini deve ile almaya gitti

  1. Tavas ilçesi Nikfer beldesinde, nişanlısına unutulmaz bir düğün günü yaşatmayı amaçlayan damat, gelin arabası yerine gelini deve ile almaya gitti.

    Tavas ilçesi Nikfer beldesinde, nişanlısına unutulmaz bir düğün günü yaşatmayı amaçlayan damat, gelin arabası yerine gelini deve ile almaya gitti.

  2. Tanyer Kaplan, düğün gününü unutulmaz kılmak amacıyla gelin arabası yerine nişanlısı Hatice Gül'ü, kış aylarında güreşen ve yaz aylarında da turist gezdiren deve ile almaya gitmeye karar verdi.

    Tanyer Kaplan, düğün gününü unutulmaz kılmak amacıyla gelin arabası yerine nişanlısı Hatice Gül'ü, kış aylarında güreşen ve yaz aylarında da turist gezdiren deve ile almaya gitmeye karar verdi.

  3. Aydın'dan getirttiği deveyi arkadaşları ile süsleyen Kaplan, beldenin cadde ve sokaklarında meraklı gözlerle izlenen deve ile nişanlısının oturduğu Çarşı Mahallesi'ne gitti.

    Aydın'dan getirttiği deveyi arkadaşları ile süsleyen Kaplan, beldenin cadde ve sokaklarında meraklı gözlerle izlenen deve ile nişanlısının oturduğu Çarşı Mahallesi'ne gitti.

  4. Gelin arabası yerine deveyi gören damadın ve gelinin akrabaları devenin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Gelin arabası yerine deveyi gören damadın ve gelinin akrabaları devenin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

  5. <p>Kız evinde yapılan düğün töreninin ardından damat Kaplan, eşi Hatice Kaplan'ı     deveye bindirdi. Çift, deve üzerinde belde meydanındaki kavşakta bir süre gezdikten     sonra Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evlerine gitti.</p>  <p>Damat Tanyer Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun zamandır farklı     bir gelin arabası tasarladığını söyledi. Geleneksel günleri çok sevdiğini ifade     eden Kaplan, &quot;Ben diğer damatlar gibi lüks arabalar yerine deveyi tercih     ettim. Deve adımlarını yavaş atar. Fakat emin adımlarla ilerler. Umarım bizim     hayatımızda da emin adımlarla ilerlemek nasip olur. Eşim sürprizimi umarım beğenmiştir&quot;     diye konuştu. </p>

    Kız evinde yapılan düğün töreninin ardından damat Kaplan, eşi Hatice Kaplan'ı deveye bindirdi. Çift, deve üzerinde belde meydanındaki kavşakta bir süre gezdikten sonra Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evlerine gitti.

    Damat Tanyer Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun zamandır farklı bir gelin arabası tasarladığını söyledi. Geleneksel günleri çok sevdiğini ifade eden Kaplan, "Ben diğer damatlar gibi lüks arabalar yerine deveyi tercih ettim. Deve adımlarını yavaş atar. Fakat emin adımlarla ilerler. Umarım bizim hayatımızda da emin adımlarla ilerlemek nasip olur. Eşim sürprizimi umarım beğenmiştir" diye konuştu.

  6. Gelin Hatice Kaplan ise düğününün farklı ve özel olduğunu düşündüğünü dile getirerek, "Eşime bu farklı sürprizi için çok teşekkür ediyorum. Hayatım boyunca unutamayacağım bir hatıra oldu. Gelin arabamın bir deve olacağını söyleseler inanmazdım" dedi.

    Gelin Hatice Kaplan ise düğününün farklı ve özel olduğunu düşündüğünü dile getirerek, "Eşime bu farklı sürprizi için çok teşekkür ediyorum. Hayatım boyunca unutamayacağım bir hatıra oldu. Gelin arabamın bir deve olacağını söyleseler inanmazdım" dedi.