Galatasaray Dünya Basınında

Avrupa basını, Kopenhag-Galatasaray maçını böyle gördü...

  1. <p><b>EKSTRA BLADET (Danimarka) Süper Kopenhag...</b></p>    Kopenhag İstanbul'un intikamını aldı. Norveçli Daniel Braaten maçın hemen başında Galatasaray'ı şoke etti. Defansla kaleci arasına girmeyi başaran 31 yaşındaki oyuncu Aslanları devirdi. Galatasaray'ın ikinci yarıdaki top üstünlüğü defansta eriyip gitti.

    EKSTRA BLADET (Danimarka) Süper Kopenhag...

    Kopenhag İstanbul'un intikamını aldı. Norveçli Daniel Braaten maçın hemen başında Galatasaray'ı şoke etti. Defansla kaleci arasına girmeyi başaran 31 yaşındaki oyuncu Aslanları devirdi. Galatasaray'ın ikinci yarıdaki top üstünlüğü defansta eriyip gitti.

  2. <p><b>BT (DANİMARKA): Parken'de festival. Kopenhag Galatasaray'ı devirdi</b></p>  Kopenhag, Galatasaray karşısında etkileyici bir zafere imza attı: 1-0. Danimarka futbolundaki en önemli galibiyetlerden biri oldu. Belki ön sayfalarda yer almayabilir ancak tarihin iç sayfalarında çok değerli olacak bir galibiyet.

    BT (DANİMARKA): Parken'de festival. Kopenhag Galatasaray'ı devirdi

    Kopenhag, Galatasaray karşısında etkileyici bir zafere imza attı: 1-0. Danimarka futbolundaki en önemli galibiyetlerden biri oldu. Belki ön sayfalarda yer almayabilir ancak tarihin iç sayfalarında çok değerli olacak bir galibiyet.

  3. <p><b>FYENS (DANİMARKA): Kopenhag Şampiyonlar Ligi'nde canlı kaldı.</b></p>  Daniel Braaten'in maç kazandıran golü Kopenhag'ın 40 bin taraftarını çılgına çevirdi.

    FYENS (DANİMARKA): Kopenhag Şampiyonlar Ligi'nde canlı kaldı.

    Daniel Braaten'in maç kazandıran golü Kopenhag'ın 40 bin taraftarını çılgına çevirdi.

  4. <p><b>THE GUARDİAN (İNGİLTERE): Daniel Braaten Galatasaray'ı yere indirdi.</b></p>  Parken Stadı'nda Daniel Braaten'in klas dokunuşu Kopenhag'ın Galatasray'o 1-0 yenmesini sağladı.

    THE GUARDİAN (İNGİLTERE): Daniel Braaten Galatasaray'ı yere indirdi.

    Parken Stadı'nda Daniel Braaten'in klas dokunuşu Kopenhag'ın Galatasray'o 1-0 yenmesini sağladı.

  5. <p><b>BİLD (ALMANYA):</b></p>   Kopenhag Galatasaray'ı 1-0'la geçti Şampiyonlar Ligi'nde umutlarını sürdürdü.  Türkler maç boyunca üstündü ancak galibiyete ulaşamadı.

    BİLD (ALMANYA):

    Kopenhag Galatasaray'ı 1-0'la geçti Şampiyonlar Ligi'nde umutlarını sürdürdü. Türkler maç boyunca üstündü ancak galibiyete ulaşamadı.

  6. <p><b>LA GAZETTA DELLO SPORT (İTALYA): Kopenhag Galatasaray'ı yendi.</b></p>  Danimarka ekibi aldığı bu galibiyetle puanını 4'e çıkarıp Aslanlar'la durumunu eşitledi.

    LA GAZETTA DELLO SPORT (İTALYA): Kopenhag Galatasaray'ı yendi.

    Danimarka ekibi aldığı bu galibiyetle puanını 4'e çıkarıp Aslanlar'la durumunu eşitledi.

  7. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da yer aldığı B Grubu'nda Juventus ile Real Madrid 2-2 berabere kaldı.

    Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da yer aldığı B Grubu'nda Juventus ile Real Madrid 2-2 berabere kaldı.

  8. Gol düellosuna sahne olan mücadelede Juventus'un gollerini 41. dakikada penaltıdan Vidal ve 65. dakikada Llorente kaydetti.

    Gol düellosuna sahne olan mücadelede Juventus'un gollerini 41. dakikada penaltıdan Vidal ve 65. dakikada Llorente kaydetti.

  9. Real Madrid'in gollerini ise 52. dakikada Cristiano Ronaldo ve 61. dakikada Gareth Bale attı.

    Real Madrid'in gollerini ise 52. dakikada Cristiano Ronaldo ve 61. dakikada Gareth Bale attı.

  10. Galatasaray'ın Kopenhag'a 1-0 mağlup olmasının ardından B Grubu'nda puanlar da karıştı!

    Galatasaray'ın Kopenhag'a 1-0 mağlup olmasının ardından B Grubu'nda puanlar da karıştı!

  11. Real Madrid 10 puana, Juventus ise 3 puana yükseldi. Galatasaray 4 puanla 2. sırada, aynı puanlı Kopenhag ise 3. sırada yer aldu

    Real Madrid 10 puana, Juventus ise 3 puana yükseldi. Galatasaray 4 puanla 2. sırada, aynı puanlı Kopenhag ise 3. sırada yer aldu