Dünyanın En Güzel Prensesleri

En kral güzeller

  1. <b>Kate Middleton,</b> İngiltere Prensi William ile evlenip Cambridge Düşesi ünvanı aldıktan sonra dünyanın en ünlü kadınlarından biri oldu

    Kate Middleton, İngiltere Prensi William ile evlenip Cambridge Düşesi ünvanı aldıktan sonra dünyanın en ünlü kadınlarından biri oldu

  2. <b>Prenses Letizia</b> İspanya kralı olması beklenen Prens Felipe'nin eşi. Letizia'nın kral soyundan gelmemesi Felipe'nin ikinci evliliği olması ülkede sansasyon yarattı.

    Prenses Letizia İspanya kralı olması beklenen Prens Felipe'nin eşi. Letizia'nın kral soyundan gelmemesi Felipe'nin ikinci evliliği olması ülkede sansasyon yarattı.

  3. <b>Charlene Wittstock</b> Güney Afrikalı eski yüzücü Charlene Wittstock Monaco Prensi Albert, ile dünyav evine girdi. Çift 2000 yılında Monaco'da tanışmıştı. Charlene Wittstock, 2006 yılından bu yana Monaco'da yaşıyor. Prens Albert, 2005 yılında babasının ölümünden sonra tacı devralmıştı.

    Charlene Wittstock Güney Afrikalı eski yüzücü Charlene Wittstock Monaco Prensi Albert, ile dünyav evine girdi. Çift 2000 yılında Monaco'da tanışmıştı. Charlene Wittstock, 2006 yılından bu yana Monaco'da yaşıyor. Prens Albert, 2005 yılında babasının ölümünden sonra tacı devralmıştı.

  4. <b>Beatrice Borromeo</b> Monaco kraliyet ailesinin üyesi, Prenses Caroline'in oğlu Prens Pierre Casiraghi'nin sevgilisi Beatrice Borromeo. Çiftin ilişkileri evlilikle sonlanırsa o da bir prenses olacak.

    Beatrice Borromeo Monaco kraliyet ailesinin üyesi, Prenses Caroline'in oğlu Prens Pierre Casiraghi'nin sevgilisi Beatrice Borromeo. Çiftin ilişkileri evlilikle sonlanırsa o da bir prenses olacak.

  5. Model ve sunucu olan Borromeo lüks hayatıyla da dikkat çekiyor.

    Model ve sunucu olan Borromeo lüks hayatıyla da dikkat çekiyor.

  6. <b>Charlotte Casiraghi</b> Grace Kelly'nin torunu, Monaco Prensesi Caroline'in kızı Charlotte Casiraghi

    Charlotte Casiraghi Grace Kelly'nin torunu, Monaco Prensesi Caroline'in kızı Charlotte Casiraghi

  7. Sadece Monaco'nun değil, tüm Avrupa sosyetesinin en çok ilgi gören genç kuşak üyesi Charlotte Casiraghi, bütün dünyanın ilgisini üzerinde topluyor.

    Sadece Monaco'nun değil, tüm Avrupa sosyetesinin en çok ilgi gören genç kuşak üyesi Charlotte Casiraghi, bütün dünyanın ilgisini üzerinde topluyor.

  8. <b>Norveç Prensesi Maertha Louise</b> Norveç Kralı Harald ile Kraliçe Sonya'nın kızı Prenses Maertha Louise

    Norveç Prensesi Maertha Louise Norveç Kralı Harald ile Kraliçe Sonya'nın kızı Prenses Maertha Louise

  9. <p><b>Venedik ve Piedmont Prensesi Clotilde Courau</b></p>   İtalya'nın son kralının torunuyla evli olan, Venedik ve Piedmont Prensesi Clotilde Courau. Evlenmeden önce özel bir kanalda haber spikeri olan prenses bazı filmlerde de rol aldı.

    Venedik ve Piedmont Prensesi Clotilde Courau

    İtalya'nın son kralının torunuyla evli olan, Venedik ve Piedmont Prensesi Clotilde Courau. Evlenmeden önce özel bir kanalda haber spikeri olan prenses bazı filmlerde de rol aldı.

  10. <b>Prenses Maxima</b> Hollanda'nın Veliaht Prens Willem-Alexander ile evli.

    Prenses Maxima Hollanda'nın Veliaht Prens Willem-Alexander ile evli.

  11. <p><b>Prenses Haya Bint Al Hussein</b></p> Ürdün Kralı Hüseyin'in kızı ve Ürdün Kralı Abdullah'ın kızkardeşi olan Prenses Haya bint el Hüseyin ayrıca Dubai Şeyhi Muhammed bin Raşid el Maktum'un karısı.

    Prenses Haya Bint Al Hussein

    Ürdün Kralı Hüseyin'in kızı ve Ürdün Kralı Abdullah'ın kızkardeşi olan Prenses Haya bint el Hüseyin ayrıca Dubai Şeyhi Muhammed bin Raşid el Maktum'un karısı.

  12. <b>Belçika Prensesi Mathilde</b> Belçika Prensi Philip'in eşi. Geleceğin kraliçesi olarak değerlendiriliyor. Royals dergisinin bin 200 okuyucu ile yaptığı kamuoyu yoklamasında Mathilde sadece Avrupa kraliyet aileleri arasında en ünlü prenses ve en iyi eş seçilmişti.

    Belçika Prensesi Mathilde Belçika Prensi Philip'in eşi. Geleceğin kraliçesi olarak değerlendiriliyor. Royals dergisinin bin 200 okuyucu ile yaptığı kamuoyu yoklamasında Mathilde sadece Avrupa kraliyet aileleri arasında en ünlü prenses ve en iyi eş seçilmişti.

  13. <b>Prenses Tamara Czartoryski</b> - Borbon - İspanya

    Prenses Tamara Czartoryski - Borbon - İspanya

  14. Tayland Prensesi Sirivannavari Nariratana

    Tayland Prensesi Sirivannavari Nariratana

  15. <p><b>İsveç Prensesi Victoria</b></p>   1977 doğumlu Victoria, 1980 yılında isveç Anayasası'nda yapılan değişiklikle tahta çıkmaya hak kazandı. Geçtiğimiz yaz evlenen prensesin düğünü oldukça tartışıldı. Saray Prensesin sade bir orta sınıf aileden gelen Daniel Westling ile evlenmesine önce karşı çıkmış ancak sonunda Prensesin isteğini kabul etmek zorunda kalmıştı.

    İsveç Prensesi Victoria

    1977 doğumlu Victoria, 1980 yılında isveç Anayasası'nda yapılan değişiklikle tahta çıkmaya hak kazandı. Geçtiğimiz yaz evlenen prensesin düğünü oldukça tartışıldı. Saray Prensesin sade bir orta sınıf aileden gelen Daniel Westling ile evlenmesine önce karşı çıkmış ancak sonunda Prensesin isteğini kabul etmek zorunda kalmıştı.

  16. <b>Prenses Madeleine</b> İsveç'in 27 yaşındaki prensesi Madeleine, en güzel prensesler arasında gösteriliyor.

    Prenses Madeleine İsveç'in 27 yaşındaki prensesi Madeleine, en güzel prensesler arasında gösteriliyor.

  17. Malezya Prensesi Tunku Myra Madihah

    Malezya Prensesi Tunku Myra Madihah

  18. <b>Danimarka Prensesi Mary</b> Danimarka'nın veliaht Prensi Frederik'in eşi

    Danimarka Prensesi Mary Danimarka'nın veliaht Prensi Frederik'in eşi

  19. <b>Prenses Beatrice</b> İngiltere Prensi Andrew'un eski eşi Sarah Ferguson'un kızı Prenses Beatrice

    Prenses Beatrice İngiltere Prensi Andrew'un eski eşi Sarah Ferguson'un kızı Prenses Beatrice

  20. Malezya Prensesi Manohara Odelia Pinot

    Malezya Prensesi Manohara Odelia Pinot