Beyazperdenin Güzel Yıldızları

Markaların sonbahar-kış koleksiyonlarının tanıtım fotoğraflarını sinema yıldızları süslüyor. Peki beyazperdede görmeye alışık olduğumuz yeni reklam yıldızlarını tanımaya hazır mısınız?

  1. İşte Dünyaca ünlü markaların tanıtım fotoğraflarını süsleyen sinema yıldızları:

    İşte Dünyaca ünlü markaların tanıtım fotoğraflarını süsleyen sinema yıldızları:

  2. <p><b>Jennifer Garner - Max Mara</b></p>   İlk defa bir moda markasıyla çalışan Jennifer Garner, yeni sezonda Max Mara'yla biraraya geldi. Jennifer markayı beğendiğini, en çok da büyük çantalarını işlevsel bulduğunu söylüyor. Ayrıca, pragmatik bir stili olduğunu, teninin gerçekten iyi ve lüks kumaşlarla buluşmasını sevdiğini belirtiyor.Ünlü yıldız özellikle anne olduktan sonra, ödül gecelerindeki kıyafetlerin de ve günlük hayatındaki stilinde duruluğu savunanlardan. Garner, Max Mara'nın yeni çantası JBag ile kamera karşısına geçerken, onları objektifin ardından görüntüleyen isim ise ünlü fotoğrafçı Mario Sorrenti idi.

    Jennifer Garner - Max Mara

    İlk defa bir moda markasıyla çalışan Jennifer Garner, yeni sezonda Max Mara'yla biraraya geldi. Jennifer markayı beğendiğini, en çok da büyük çantalarını işlevsel bulduğunu söylüyor. Ayrıca, pragmatik bir stili olduğunu, teninin gerçekten iyi ve lüks kumaşlarla buluşmasını sevdiğini belirtiyor.Ünlü yıldız özellikle anne olduktan sonra, ödül gecelerindeki kıyafetlerin de ve günlük hayatındaki stilinde duruluğu savunanlardan. Garner, Max Mara'nın yeni çantası JBag ile kamera karşısına geçerken, onları objektifin ardından görüntüleyen isim ise ünlü fotoğrafçı Mario Sorrenti idi.

  3. Deve tüyü paltosu ve o masum tebessümüyle ilk kareleri ölümsüzleşen Garner, onun adından ilham alınarak isimlendirilen markanın yeni çantası JBag ile ilgili görüşlerini de açıklıyor. Her şeyi sığdırabilecek kadar büyük ama anahtarların kaybolmasını engelleyecek kadar küçük olan bu çantanın boyutunu ve formunu çok sevdiğini söyleyen Garner, Max Mara ile tarzının mükemmel bir şekilde uyduğunu da belirtmeden geçmiyor.

    Deve tüyü paltosu ve o masum tebessümüyle ilk kareleri ölümsüzleşen Garner, onun adından ilham alınarak isimlendirilen markanın yeni çantası JBag ile ilgili görüşlerini de açıklıyor. Her şeyi sığdırabilecek kadar büyük ama anahtarların kaybolmasını engelleyecek kadar küçük olan bu çantanın boyutunu ve formunu çok sevdiğini söyleyen Garner, Max Mara ile tarzının mükemmel bir şekilde uyduğunu da belirtmeden geçmiyor.

  4. Markanın ürünlerini hayat tarzına ve stiline çok uygun bulduğunu, elegan, ince el işçiliğine sahip son derece lüks ama bir o kadar da kolay taşınabilen ve giyilebilen tasarımlara sahip olduğunu sözlerine ekliyor.

    Markanın ürünlerini hayat tarzına ve stiline çok uygun bulduğunu, elegan, ince el işçiliğine sahip son derece lüks ama bir o kadar da kolay taşınabilen ve giyilebilen tasarımlara sahip olduğunu sözlerine ekliyor.

  5. <p><b>Rosamund Pike - L.K. Bennett</b></p>   Başarılı oyuncu Rosamund Pike, Kate Middleton'ın en sevdiği İngiliz markası L.K. Bennett ile geçen sezon başlayan işbirliğine yeni sezonda da devam ediyor. Başarılı oyuncu markanın yüzü olmasının yanı sıra tasarım aşamasında da markayla birlikte çalıştı.

    Rosamund Pike - L.K. Bennett

    Başarılı oyuncu Rosamund Pike, Kate Middleton'ın en sevdiği İngiliz markası L.K. Bennett ile geçen sezon başlayan işbirliğine yeni sezonda da devam ediyor. Başarılı oyuncu markanın yüzü olmasının yanı sıra tasarım aşamasında da markayla birlikte çalıştı.

  6. 2013 sonbahar-kış kampanyası için Black Ribbon koleksiyonu tanıtan oyuncu, minyatür Londra temasıyla karşımıza çıktı. Köklü İngiliz markasının kampanya karelerine Londra'nın simgesel öğeleri, kültürel yapıları ve mimarisi yansıdı. Fotoğraflar Mariano Vivanco tarafından çekilirken, stil danışmanlığını Cathy Kasterine üstlendi.

    2013 sonbahar-kış kampanyası için Black Ribbon koleksiyonu tanıtan oyuncu, minyatür Londra temasıyla karşımıza çıktı. Köklü İngiliz markasının kampanya karelerine Londra'nın simgesel öğeleri, kültürel yapıları ve mimarisi yansıdı. Fotoğraflar Mariano Vivanco tarafından çekilirken, stil danışmanlığını Cathy Kasterine üstlendi.

  7. Kampanya çekimlerinde The Avengers filminden esinlenildi. Ve 60'lar esintisi hissedildi. Rosamund'lu 5 ayrı karede İngiltere'nin modern ve geleneksel öğeleri birlikte kullanıldı.

    Kampanya çekimlerinde The Avengers filminden esinlenildi. Ve 60'lar esintisi hissedildi. Rosamund'lu 5 ayrı karede İngiltere'nin modern ve geleneksel öğeleri birlikte kullanıldı.

  8. <p><b>Monica Bellucci - Dolce Gabbana</b></p>   İtalyan aktris Monica Bellucci Dolce&Gabbana markasıyla adeta özdeşleşti. 2013 sonbahar-kış koleksiyonuyla Monica Belluci yine karşımızda. Domenico Dolce ve Stefano Gabbana'nın yıllara meydan okuyan güzel oyuncudan vazgeçemediği kesin.

    Monica Bellucci - Dolce Gabbana

    İtalyan aktris Monica Bellucci Dolce&Gabbana markasıyla adeta özdeşleşti. 2013 sonbahar-kış koleksiyonuyla Monica Belluci yine karşımızda. Domenico Dolce ve Stefano Gabbana'nın yıllara meydan okuyan güzel oyuncudan vazgeçemediği kesin.

  9. 2013 ilkbaharyaz kampanyasının yanı sıra 2012 yılında piyasaya sürülen markanın sınırlı sayıdaki ruj koleksiyonunda da işbirliği yaptılar. Tasarımcı Stefano Gabbana, Bellucci'nin gerçek bir İtalyan ikonu olduğunu ve Dolce&Gabbana kadınını en iyi şekilde temsil ettiğini belirtiyor.

    2013 ilkbaharyaz kampanyasının yanı sıra 2012 yılında piyasaya sürülen markanın sınırlı sayıdaki ruj koleksiyonunda da işbirliği yaptılar. Tasarımcı Stefano Gabbana, Bellucci'nin gerçek bir İtalyan ikonu olduğunu ve Dolce&Gabbana kadınını en iyi şekilde temsil ettiğini belirtiyor.

  10. Yeni sezon kampanyasından bahsedecek olursak yakışıklı İtalyan erkekleri Dolce&Gabbana imzalı kıyafetleri içerisinde Monica Belluci ve Bianca Balti ile flört ediyor.

    Yeni sezon kampanyasından bahsedecek olursak yakışıklı İtalyan erkekleri Dolce&Gabbana imzalı kıyafetleri içerisinde Monica Belluci ve Bianca Balti ile flört ediyor.

  11. Reklam kampanyası için kalabalık İtalyan ailesi konseptinden vazgeçmeyen Domenico Dolce ve Stefano Gabbana, Bizans mozaiklerinden esinlenilen otoriter, samimi ve ateşli bir koleksiyon sunuyor, tıpkı Monica Belluci gibi...

    Reklam kampanyası için kalabalık İtalyan ailesi konseptinden vazgeçmeyen Domenico Dolce ve Stefano Gabbana, Bizans mozaiklerinden esinlenilen otoriter, samimi ve ateşli bir koleksiyon sunuyor, tıpkı Monica Belluci gibi...

  12. <p><b>Nicole Kidman - Jimmy Choo</b></p>   Jimmy Choo, 2013 sonbahar-kış kampanyası çekimleri için başarılı oyuncu Nicole Kidman'ı tercih etti. En son Omega saatlerinin ve Chanel No:5 parfümünün yüzü olarak karşımıza çıkan Kidman, bu kez Jimmy Choo'yla bir işbirliğine imza attı.

    Nicole Kidman - Jimmy Choo

    Jimmy Choo, 2013 sonbahar-kış kampanyası çekimleri için başarılı oyuncu Nicole Kidman'ı tercih etti. En son Omega saatlerinin ve Chanel No:5 parfümünün yüzü olarak karşımıza çıkan Kidman, bu kez Jimmy Choo'yla bir işbirliğine imza attı.

  13. Markanın 2013 sonbahar-kış kampanyasında yer alan Kidman'ı, başarılı fotoğrafçı Mikael Jansson görüntüledi. Kidman'ın rafine yanını beğendikleri için onunla birlikte çalışmak istediklerini söyleyen marka temsilcileri, 2013 koleksiyon tanıtımında güzel oyuncuyu oldukça vahşi bir tarza soktu. Zarafetinin simgesi olan sarı uzun saçlarını Jimmy Choo reklamı için kısacak kestiren Kidman, romantik halinden uzak pozlarıyla herkesi şaşırttı.

    Markanın 2013 sonbahar-kış kampanyasında yer alan Kidman'ı, başarılı fotoğrafçı Mikael Jansson görüntüledi. Kidman'ın rafine yanını beğendikleri için onunla birlikte çalışmak istediklerini söyleyen marka temsilcileri, 2013 koleksiyon tanıtımında güzel oyuncuyu oldukça vahşi bir tarza soktu. Zarafetinin simgesi olan sarı uzun saçlarını Jimmy Choo reklamı için kısacak kestiren Kidman, romantik halinden uzak pozlarıyla herkesi şaşırttı.

  14. Biz başarılı oyuncunun kırmızı halıdaki hülyalı hallerine alışık olsak da Jimmy Choo'nun Nicole Kidman'lı kareleri çok başarılı.

    Biz başarılı oyuncunun kırmızı halıdaki hülyalı hallerine alışık olsak da Jimmy Choo'nun Nicole Kidman'lı kareleri çok başarılı.

  15. <p><b>Robert Pattinson - Dior Homme</b></p>   Twilight hayranları yeni sezonda Robert Pattison ile Dior Homme işbirliğine çok sevindi.

    Robert Pattinson - Dior Homme

    Twilight hayranları yeni sezonda Robert Pattison ile Dior Homme işbirliğine çok sevindi.

  16. Dior Homme'un yeni yüzü olan Robert Pattinson, rolü Jude Law'dan devraldı.

    Dior Homme'un yeni yüzü olan Robert Pattinson, rolü Jude Law'dan devraldı.

  17. Model Camilla Rowe ile kamera karşısına geçen yakışıklı oyuncu, yine dikkatleri üzerine çekiyor. Twilight serisinde de olduğu gibi karizmatik bakışları, sert ve olgun tavrını Dior tasarımlarıyla birleştiren oyuncu, bizden de tam not aldı.

    Model Camilla Rowe ile kamera karşısına geçen yakışıklı oyuncu, yine dikkatleri üzerine çekiyor. Twilight serisinde de olduğu gibi karizmatik bakışları, sert ve olgun tavrını Dior tasarımlarıyla birleştiren oyuncu, bizden de tam not aldı.

  18. <p><b>Sienna Miller - Burberry</b></p>   Sarışın, stil ikonu, İngiliz oyuncu Sienna Miller, Burberry ile biraraya gelirse ne olur sorusunun cevabı markanın 2013 sonbahar-kış kampanya çekimlerinde yatıyor. Burberry 2013 kış koleksiyonun tanıtımı için çekilen reklam filminde nişanlısı Tom Sturridge'le samimi pozlar veren Miller, moda dünyasında bir kez daha ses getirdi.

    Sienna Miller - Burberry

    Sarışın, stil ikonu, İngiliz oyuncu Sienna Miller, Burberry ile biraraya gelirse ne olur sorusunun cevabı markanın 2013 sonbahar-kış kampanya çekimlerinde yatıyor. Burberry 2013 kış koleksiyonun tanıtımı için çekilen reklam filminde nişanlısı Tom Sturridge'le samimi pozlar veren Miller, moda dünyasında bir kez daha ses getirdi.

  19. Nişanlısıyla ilk kez kamera karşısına geçen Miller, Burberry için oldukça cesur davrandı. Burberry Kisses projesi ve 2013 sonbahar-kış defile görünütülerini takiben yürütülen kampanya, neşeli ve romantik bir temayı vurguluyor. Christopher Bailey'nin kreatif direktörlüğünü yaptığı kampanya, Mario Testino tarafından çekildi.

    Nişanlısıyla ilk kez kamera karşısına geçen Miller, Burberry için oldukça cesur davrandı. Burberry Kisses projesi ve 2013 sonbahar-kış defile görünütülerini takiben yürütülen kampanya, neşeli ve romantik bir temayı vurguluyor. Christopher Bailey'nin kreatif direktörlüğünü yaptığı kampanya, Mario Testino tarafından çekildi.

  20. <p><b>Penelope Cruz - Loewe</b></p>   İspanyol moda devi Loewe, her zamanki gibi lüksü İspanyol ateşi ile beslediği yeni koleksiyonunu görücüye çıkardı. 2013 sonbahar-kış sezonu için hazırlanan koleksiyon için ünlü moda fotoğrafçıları Mert Alas ve Marcus Piggott ile çalışan Loewe, reklam kampanyasının yüzü olarak da dünyaca ünlü İspanyol aktris Penelope Cruz'u seçti.

    Penelope Cruz - Loewe

    İspanyol moda devi Loewe, her zamanki gibi lüksü İspanyol ateşi ile beslediği yeni koleksiyonunu görücüye çıkardı. 2013 sonbahar-kış sezonu için hazırlanan koleksiyon için ünlü moda fotoğrafçıları Mert Alas ve Marcus Piggott ile çalışan Loewe, reklam kampanyasının yüzü olarak da dünyaca ünlü İspanyol aktris Penelope Cruz'u seçti.

  21. İspanyol yıldızla 3 sene için anlaşan marka, İspanyol ateşini alevlendirmeye kararlı.

    İspanyol yıldızla 3 sene için anlaşan marka, İspanyol ateşini alevlendirmeye kararlı.

  22. Güzel oyuncu yaptığı açıklamada; dünyaca ünlü zengin ve köklü İspanyol markasına olan hayranlığını ve projenin bir parçası olduğu için ne kadar mutlu olduğunu vurguladı.

    Güzel oyuncu yaptığı açıklamada; dünyaca ünlü zengin ve köklü İspanyol markasına olan hayranlığını ve projenin bir parçası olduğu için ne kadar mutlu olduğunu vurguladı.

  23. <p><b>Michelle Williams - Louis Vuitton</b></p>   Michelle Williams'ın güzelliğini Marc Jacobs da keşfetmiş olacak ki Louis Vuitton'un yeni reklam yıldızı oldu.

    Michelle Williams - Louis Vuitton

    Michelle Williams'ın güzelliğini Marc Jacobs da keşfetmiş olacak ki Louis Vuitton'un yeni reklam yıldızı oldu.

  24. Peter Lindbergh, Louis Vuitton'un yeni reklam kampanyasında markanın iki yeni ve çok özel çantası Wile Capucines'i Michelle Williams'ın duru güzelliğiyle buluş turmuş.

    Peter Lindbergh, Louis Vuitton'un yeni reklam kampanyasında markanın iki yeni ve çok özel çantası Wile Capucines'i Michelle Williams'ın duru güzelliğiyle buluş turmuş.

  25. İkonik monogram deseninin keskin çizgiler ve yenilikçi bakış açısıyla bir araya geldiği ve zamansız feminiteyi simgeleyen Capucines, Louis Vuitton'un deri zanaatkârlığının geçmişini de gözler önüne seriyor.    <p><b>ESRA ÇORUH / HT CUMARTESİ</b></p>

    İkonik monogram deseninin keskin çizgiler ve yenilikçi bakış açısıyla bir araya geldiği ve zamansız feminiteyi simgeleyen Capucines, Louis Vuitton'un deri zanaatkârlığının geçmişini de gözler önüne seriyor.

    ESRA ÇORUH / HT CUMARTESİ