Ünlülerin Tuhaf Hastalıkları

Hangi ünlünün AIDS olduğunu açıklayarak herkesi şoke ettiğini biliyor musunuz.. Peki ya hangi ünlü dövme yüzünden Hepatit C'ye yakalandı.

  1. <p><b>BAZISININ KESİN TEDAVİSİ BİLE YOK</b></p>    Hangi ünlünün AIDS olduğunu açıklayarak herkesi şoke ettiğini biliyor musunuz.. Peki ya hangi ünlü dövme yüzünden Hepatit C'ye yakalandı.     <p><b>İşte ünlülerin bazıları tedavi edilen bazıları da kronik hale gelen hastalıkları.</b></p>

    BAZISININ KESİN TEDAVİSİ BİLE YOK

    Hangi ünlünün AIDS olduğunu açıklayarak herkesi şoke ettiğini biliyor musunuz.. Peki ya hangi ünlü dövme yüzünden Hepatit C'ye yakalandı.

    İşte ünlülerin bazıları tedavi edilen bazıları da kronik hale gelen hastalıkları.

  2. Dünyanın en çok kazanan futbolcularından biri olarak tarihe geçen David Beckham bir değil iki tuhaf hastalığa sahip. Bunlardan biri obsesif kompülsif bozukluk da denilen takınlı zorlantı bozukluğu. Beckham, nesneleri düz bir sıra halinde dizmek ya da çifter çifter birleştirmek gibi takıntıları olduğunu söylemişti. Beckham'ın diğer hastalığı ise biraz daha tuhaf.

    Dünyanın en çok kazanan futbolcularından biri olarak tarihe geçen David Beckham bir değil iki tuhaf hastalığa sahip. Bunlardan biri obsesif kompülsif bozukluk da denilen takınlı zorlantı bozukluğu. Beckham, nesneleri düz bir sıra halinde dizmek ya da çifter çifter birleştirmek gibi takıntıları olduğunu söylemişti. Beckham'ın diğer hastalığı ise biraz daha tuhaf.

  3. Beckham'ın bir başka sorunu ise Tourette sendromu... Tekrar tekrar meydana gelen istemsiz, hızlı, ani hareketler ya da sesler içeren tiklerle seyreden bir tür nörokimyasal bozukluk bu. Bir anlamda insanın içinden geleni istemsiz şekilde dışa vurması.

    Beckham'ın bir başka sorunu ise Tourette sendromu... Tekrar tekrar meydana gelen istemsiz, hızlı, ani hareketler ya da sesler içeren tiklerle seyreden bir tür nörokimyasal bozukluk bu. Bir anlamda insanın içinden geleni istemsiz şekilde dışa vurması.

  4. Ünlü besteci Wolfgang Amadeus Mozart'ın da Tourette sendromuna sahip olduğu ileri sürülmüştü.

    Ünlü besteci Wolfgang Amadeus Mozart'ın da Tourette sendromuna sahip olduğu ileri sürülmüştü.

  5. Geleceğe Dönüş serisiyle tanınan Michael J Fox ise Parkinson hastalığına yakalandığında henüz 30 yaşındaydı. Önce hastalığını gizleyerek kariyerini sürdürdü Fox. Hatta kendisine Altın Küre ve Emmy kazandıran Spin City'de oynadı.

    Geleceğe Dönüş serisiyle tanınan Michael J Fox ise Parkinson hastalığına yakalandığında henüz 30 yaşındaydı. Önce hastalığını gizleyerek kariyerini sürdürdü Fox. Hatta kendisine Altın Küre ve Emmy kazandıran Spin City'de oynadı.

  6. Michael J Fox, 1991 yılında Parkinson'a yakalandığını açıkladı. 2000 yılında mesleğini tamamen bırakıp kendini bu hastalıkla mücadeleye adadı.

    Michael J Fox, 1991 yılında Parkinson'a yakalandığını açıkladı. 2000 yılında mesleğini tamamen bırakıp kendini bu hastalıkla mücadeleye adadı.

  7. Pamela Anderson, 2002 yılında Hepatit C'ye yakalandığını açıklamıştı. Eski eşi Tommy Lee'nin hastalığın taşıyıcısı olduğu ve Anderson'ın da aynı iğneyle dövme yaptırdığı için hastalığa yakalandığı açıklanmıştı.

    Pamela Anderson, 2002 yılında Hepatit C'ye yakalandığını açıklamıştı. Eski eşi Tommy Lee'nin hastalığın taşıyıcısı olduğu ve Anderson'ın da aynı iğneyle dövme yaptırdığı için hastalığa yakalandığı açıklanmıştı.

  8. Pamela Anderson, taşıdığı bu hastalık yüzünden belli dönemlerde doktor kontrolüne gidiyor.

    Pamela Anderson, taşıdığı bu hastalık yüzünden belli dönemlerde doktor kontrolüne gidiyor.

  9. Çiçeği burnunda anne Kim Kardashian da sedef hastası.

    Çiçeği burnunda anne Kim Kardashian da sedef hastası.

  10. Bir dönem hastalık yüzünden derisinde oluşan dökültüleri de canlı yayınlanan reality show programında böyle göstermişti.

    Bir dönem hastalık yüzünden derisinde oluşan dökültüleri de canlı yayınlanan reality show programında böyle göstermişti.

  11. Basketbol sahalarının yıldızı Magic Johnson, 22 yıl önce AIDS taşıyıcısı olduğunu açıklamıştı.

    Basketbol sahalarının yıldızı Magic Johnson, 22 yıl önce AIDS taşıyıcısı olduğunu açıklamıştı.

  12. Bu açıklamayla dünyayı şoke eden Johnson, halen ilaç tedavisini sürdürüyor.

    Bu açıklamayla dünyayı şoke eden Johnson, halen ilaç tedavisini sürdürüyor.

  13. Nick Jonas ise tip 1 diyabet hastası.

    Nick Jonas ise tip 1 diyabet hastası.

  14. Genç yıldız düzenli ve sürekli olarak tedavisini sürdürüyor.

    Genç yıldız düzenli ve sürekli olarak tedavisini sürdürüyor.

  15. Tom Hanks de kısa bir süre önce tip 2 diyabet hastası olduğunu açıklamıştı.

    Tom Hanks de kısa bir süre önce tip 2 diyabet hastası olduğunu açıklamıştı.

  16. Aktör, filmlerinde canlandırdığı karakterler için kilo alıp vermesinin bu hastalığa yol açtığını söylemişti.

    Aktör, filmlerinde canlandırdığı karakterler için kilo alıp vermesinin bu hastalığa yol açtığını söylemişti.

  17. Bir döneme sesiyle damgasını vuran ünlü şarkıcı Linda Ronstadt, Parkinson hastalığına yakalandığını açıklamıştı bir süre önce.

    Bir döneme sesiyle damgasını vuran ünlü şarkıcı Linda Ronstadt, Parkinson hastalığına yakalandığını açıklamıştı bir süre önce.

  18. Ünlü şarkıcı bazı günlük aktivitelerini yapmakta bile zorlandığını söylemişti.

    Ünlü şarkıcı bazı günlük aktivitelerini yapmakta bile zorlandığını söylemişti.

  19. Şeker hastası ünlülerden biri de Halle Berry.

    Şeker hastası ünlülerden biri de Halle Berry.

  20. Kendi hayatına ve beslenmesine çok dikkat eden Berry'nin, hastalığın kalıtsal özelliğini de göz önüne alarak kızı Nahla'ya küçük yaşta sıkı bir diyet uyguladığı konuşulmuştu.

    Kendi hayatına ve beslenmesine çok dikkat eden Berry'nin, hastalığın kalıtsal özelliğini de göz önüne alarak kızı Nahla'ya küçük yaşta sıkı bir diyet uyguladığı konuşulmuştu.

  21. Ünlü müzisyen Ozzy Osbourne ile Sharon Osbourne'un oğlu Jack ise MS hastası. Üstelik de bunu eşi Lisa ile birlikte ilk bebeklerinin dünyaya gelişinin heyecanını yaşarken öğrendi. Henüz 20'li yaşlarının ikinci yarısında olan Osbourne hastalığı ile ilgili deneyimlerini sosyal medyada da paylaşıyor zaman zaman.

    Ünlü müzisyen Ozzy Osbourne ile Sharon Osbourne'un oğlu Jack ise MS hastası. Üstelik de bunu eşi Lisa ile birlikte ilk bebeklerinin dünyaya gelişinin heyecanını yaşarken öğrendi. Henüz 20'li yaşlarının ikinci yarısında olan Osbourne hastalığı ile ilgili deneyimlerini sosyal medyada da paylaşıyor zaman zaman.

  22. Ünlü müzisyen Ozzy Osbourne ile Sharon Osbourne'un oğlu Jack ise MS hastası. Üstelik de bunu eşi Lisa ile birlikte ilk bebeklerinin dünyaya gelişinin heyecanını yaşarken öğrendi. Henüz 20'li yaşlarının ikinci yarısında olan Osbourne hastalığı ile ilgili deneyimlerini sosyal medyada da paylaşıyor zaman zaman.

    Ünlü müzisyen Ozzy Osbourne ile Sharon Osbourne'un oğlu Jack ise MS hastası. Üstelik de bunu eşi Lisa ile birlikte ilk bebeklerinin dünyaya gelişinin heyecanını yaşarken öğrendi. Henüz 20'li yaşlarının ikinci yarısında olan Osbourne hastalığı ile ilgili deneyimlerini sosyal medyada da paylaşıyor zaman zaman.

  23. Shannen Doherty de Crohn hastalığı denilen bir hastalığa sahip. Kronik ve iltihabı bir bağırsaz hastalığı olan Crohn, tüm sindirim sistemini etkiliyor. Bazen hastanın yaşam kalitesini de olumsuz etkiliyor.

    Shannen Doherty de Crohn hastalığı denilen bir hastalığa sahip. Kronik ve iltihabı bir bağırsaz hastalığı olan Crohn, tüm sindirim sistemini etkiliyor. Bazen hastanın yaşam kalitesini de olumsuz etkiliyor.

  24. Kronik ve iltihabı bir bağırsaz hastalığı olan Crohn, tüm sindirim sistemini etkiliyor. Bazen hastanın yaşam kalitesini de olumsuz etkiliyor.

    Kronik ve iltihabı bir bağırsaz hastalığı olan Crohn, tüm sindirim sistemini etkiliyor. Bazen hastanın yaşam kalitesini de olumsuz etkiliyor.