En Acaip Ölüm Mekanları

En acaip ölüm mekanları

  1. <p><b>1-Jimnastik minderi </b></p>    Kendrıck Johnson'ın ceseti Ocak 2013'te Georgia Lowndes County Lisesi'nin spor salonunda jimnastik minderine sarılı halde bulundu. 17 yaşındaki gencin mindere düştükten sonra boğularak öldüğü düşünülüyor.

    1-Jimnastik minderi

    Kendrıck Johnson'ın ceseti Ocak 2013'te Georgia Lowndes County Lisesi'nin spor salonunda jimnastik minderine sarılı halde bulundu. 17 yaşındaki gencin mindere düştükten sonra boğularak öldüğü düşünülüyor.

  2. <p><b>2- Çatıdaki su tankı </b></p>    Bir otelin çatısında ceset bulunması pek şaşırtıcı değildir fakat otel çatısındaki su tankının içinde bir ceset bulmak şaşırtıcıdır. 21 yaşındaki Kanadalı turist Elisa Lam'in cesedi Los Angeles'taki tarihi bir otelin çatısındaki su tankında bulundu. Ölüm nedeni bipolar bozukluk nedeniyle tanka düşmesi olarak belirlendi

    2- Çatıdaki su tankı

    Bir otelin çatısında ceset bulunması pek şaşırtıcı değildir fakat otel çatısındaki su tankının içinde bir ceset bulmak şaşırtıcıdır. 21 yaşındaki Kanadalı turist Elisa Lam'in cesedi Los Angeles'taki tarihi bir otelin çatısındaki su tankında bulundu. Ölüm nedeni bipolar bozukluk nedeniyle tanka düşmesi olarak belirlendi

  3. <p><b>3-Kanalizasyon çukuru</b></p>    Bir kadının vücut parçaları Los Angeles'ta iki farklı kanalizasyon çukurunda bulundu. Tıkanıklığı gidermek için çalışan işçiler Ekim 2013'te bir kadın kafası ve vücudunun üst yarısını buldular. 2 gün sonra başka bir kanalizasyon çukurunda kadın bacakları ve ayakları bulundu. Kanalizasyon hatları birleştiği için vücut parçalarının aynı kadına ait olduğu düşünülüyor.

    3-Kanalizasyon çukuru

    Bir kadının vücut parçaları Los Angeles'ta iki farklı kanalizasyon çukurunda bulundu. Tıkanıklığı gidermek için çalışan işçiler Ekim 2013'te bir kadın kafası ve vücudunun üst yarısını buldular. 2 gün sonra başka bir kanalizasyon çukurunda kadın bacakları ve ayakları bulundu. Kanalizasyon hatları birleştiği için vücut parçalarının aynı kadına ait olduğu düşünülüyor.

  4. <p><b>4-Apartman boşluğu</b></p>    Boş depolar her zaman ürkütücüdür ama Detroit'teki bir tanesinde asansör boşluğunda donmuş bir ceset bulundu. Yetkililer cesedin aylardır orada olduğunu, ölüm nedenini ve cesedin neden orda olduğunun bilinmediğini açıkladı.

    4-Apartman boşluğu

    Boş depolar her zaman ürkütücüdür ama Detroit'teki bir tanesinde asansör boşluğunda donmuş bir ceset bulundu. Yetkililer cesedin aylardır orada olduğunu, ölüm nedenini ve cesedin neden orda olduğunun bilinmediğini açıkladı.

  5. <p><b>5-Hastane merdiven boşluğunda</b></p>    Hastanelerde her zaman ölüler vardır ama merdiven boşluğunda değil. San Francisco Hastanesi'nde 57 yaşındaki Lynne Spalding'in cesedi 4. kat merdiven boşluğuna kilitlenmiş halde bulundu. Spalding mesane rahatsızlığı nedeniyle Eylül 2013'te hastaneye geldikten 2 gün sonra kayboldu. Cesedi 17 gün sonra bulundu ve ölüm nedeni henüz bilinmiyor.

    5-Hastane merdiven boşluğunda

    Hastanelerde her zaman ölüler vardır ama merdiven boşluğunda değil. San Francisco Hastanesi'nde 57 yaşındaki Lynne Spalding'in cesedi 4. kat merdiven boşluğuna kilitlenmiş halde bulundu. Spalding mesane rahatsızlığı nedeniyle Eylül 2013'te hastaneye geldikten 2 gün sonra kayboldu. Cesedi 17 gün sonra bulundu ve ölüm nedeni henüz bilinmiyor.

  6. <p><b>6-Kanepede </b></p>    Asla unutmayacağınız şey kanepenizde bir ölünün oturduğudur. Ne yazık ki Alan Derrick cenazeyi 10 yıl boyunca kanepesinin üstünde unuttu. Muhtemelen Derrick ölü adamı gördüğünde çok o kadar korktu ki kimseye söyleyemedi ve kanepeyi ters çevirip cesedi unutmaya karar verdi.

    6-Kanepede

    Asla unutmayacağınız şey kanepenizde bir ölünün oturduğudur. Ne yazık ki Alan Derrick cenazeyi 10 yıl boyunca kanepesinin üstünde unuttu. Muhtemelen Derrick ölü adamı gördüğünde çok o kadar korktu ki kimseye söyleyemedi ve kanepeyi ters çevirip cesedi unutmaya karar verdi.

  7. <p><b>7-Kilitli bir spor çantasında </b></p>    Bir ajan nasıl kendi evindeki küvette kilitli bir spor çantasının içinde ölü bulunabilir? Kimse bilmiyor ama 2010 yılında İngiliz ajan Garteh Williams'ın başına geldi.

    7-Kilitli bir spor çantasında

    Bir ajan nasıl kendi evindeki küvette kilitli bir spor çantasının içinde ölü bulunabilir? Kimse bilmiyor ama 2010 yılında İngiliz ajan Garteh Williams'ın başına geldi.

  8. <p><b>8-Havalandırma sisteminde</b></p>    Bir dükkanı soymaya çalışan adamın cesedi bir binanın havalandırmasının içinde bulundu. Sigorta çalışanları cesedi Ekim 2013'te buldu. Adamın 48 yaşındaki Kenneth Avery Smith olduğu tespit edildi.

    8-Havalandırma sisteminde

    Bir dükkanı soymaya çalışan adamın cesedi bir binanın havalandırmasının içinde bulundu. Sigorta çalışanları cesedi Ekim 2013'te buldu. Adamın 48 yaşındaki Kenneth Avery Smith olduğu tespit edildi.

  9. <p><b>9-Apartman betonunun içinde</b></p>    New Jersey'de bir apartmanda betonla kaplanmış, plastik çöp poşetinin içinde bir erkek cesedi bulundu. Apartman yöneticisinin kötü bir koku geldiğini bildirmesi üzerine bulunan ceset tamamen donmuş beton kaplıydı.

    9-Apartman betonunun içinde

    New Jersey'de bir apartmanda betonla kaplanmış, plastik çöp poşetinin içinde bir erkek cesedi bulundu. Apartman yöneticisinin kötü bir koku geldiğini bildirmesi üzerine bulunan ceset tamamen donmuş beton kaplıydı.

  10. <p><b>10-Google Maps'te demiryolu yakınında</b></p>    Demiryolları ölümlerin sıklıkla görüldüğü yerlerdir fakat olay yerinin Google Maps'te görünmesi çok sık rastlanılan bir durum değildir. Amerika'da bu olay yaşandı fakat cesede ne olduğu öğrenilemedi.

    10-Google Maps'te demiryolu yakınında

    Demiryolları ölümlerin sıklıkla görüldüğü yerlerdir fakat olay yerinin Google Maps'te görünmesi çok sık rastlanılan bir durum değildir. Amerika'da bu olay yaşandı fakat cesede ne olduğu öğrenilemedi.

  11. <p><b>En ilginç ölümler</b></p>    <p>Aynı gün ölen başkanlar</p>  Amerika Birleşik Devletleri'nin ikinci başkanı John Adams ve üçüncü başkanı Thomas Jefferson aynı gün öldüler

    En ilginç ölümler

    Aynı gün ölen başkanlar

    Amerika Birleşik Devletleri'nin ikinci başkanı John Adams ve üçüncü başkanı Thomas Jefferson aynı gün öldüler

  12. İkisi de birden bire hastalanıp, 4 Temmuz 1826 tarihinde hayatlarını kaybettiler.

    İkisi de birden bire hastalanıp, 4 Temmuz 1826 tarihinde hayatlarını kaybettiler.

  13. <p><b>"Görmeden ölmeyeceğim"</b></p>  Mark Twain doğum gününde öldü, doğduğu gün Halley kuyruklu yıldızı dünyadan görülmüştü.

    "Görmeden ölmeyeceğim"

    Mark Twain doğum gününde öldü, doğduğu gün Halley kuyruklu yıldızı dünyadan görülmüştü.

  14. Twain, "doğduğum gün Halley dünyadan görünmüştü, onu tekrar görmeden ölmeyeceğim" dedi.

    Twain, "doğduğum gün Halley dünyadan görünmüştü, onu tekrar görmeden ölmeyeceğim" dedi.

  15. Öldüğü gün ise Halley'in Güneş'in çevresini dolaşıp tekrar dünyadan görüldüğü günden sadece iki gün sonrasıydı.

    Öldüğü gün ise Halley'in Güneş'in çevresini dolaşıp tekrar dünyadan görüldüğü günden sadece iki gün sonrasıydı.

  16. <p><b>Bağımsızlığın yıldönümünde öldü</b></p>  ABD Başkanı Thomas Jefferson'ın ölümüyle ilgili bir gizem daha var.

    Bağımsızlığın yıldönümünde öldü

    ABD Başkanı Thomas Jefferson'ın ölümüyle ilgili bir gizem daha var.

  17. Jefferson'ın ölüm günü ABD'nin bağımsızlık bildirgesinin yayınlandığı günün 15'inci yıl dönümüydü.

    Jefferson'ın ölüm günü ABD'nin bağımsızlık bildirgesinin yayınlandığı günün 15'inci yıl dönümüydü.

  18. <p><b>Ölüm operası!</b></p>  Opera sanatçısı Leonard Warren, New York'taki Metropolitan Opera House'da öldü.

    Ölüm operası!

    Opera sanatçısı Leonard Warren, New York'taki Metropolitan Opera House'da öldü.

  19. Ölüm nedeni tam olarak açıklanmazsa da beyin kanaması olduğu tahmin ediliyor.

    Ölüm nedeni tam olarak açıklanmazsa da beyin kanaması olduğu tahmin ediliyor.

  20. Kocasıyla aynı gün öldü Gerçek sevgi bu olsa gerek...

    Kocasıyla aynı gün öldü Gerçek sevgi bu olsa gerek...

  21. 88 yaşındaki Margarete Soder, 29 Temmuz 1957 tarihinde bir iş kazası yüzünden ölen kocasıyla aynı gün öldü.

    88 yaşındaki Margarete Soder, 29 Temmuz 1957 tarihinde bir iş kazası yüzünden ölen kocasıyla aynı gün öldü.

  22. Soder, 56 yıl sonra 29 Temmuz 2013 tarihinde öldü

    Soder, 56 yıl sonra 29 Temmuz 2013 tarihinde öldü

  23. İkizlerin gizemli ölümü Tek yumurta ikizleri aynı gün, aynı yolda, sadece 1 mil ve 2 saat farkla öldü.

    İkizlerin gizemli ölümü Tek yumurta ikizleri aynı gün, aynı yolda, sadece 1 mil ve 2 saat farkla öldü.

  24. Üstelik ikinci ikizin kardeşinin o yolda öldüğünden haberi yoktu

    Üstelik ikinci ikizin kardeşinin o yolda öldüğünden haberi yoktu

  25. Son bölümden sonra öldü Çizgi roman dünyasını efsane isimlerinden Charles Schult'un ölüm tarihi hayli ilginç.

    Son bölümden sonra öldü Çizgi roman dünyasını efsane isimlerinden Charles Schult'un ölüm tarihi hayli ilginç.

  26. Schult, Peanuts adlı çizgi dizinin son bölümü yayınlandıktan 1 gün önce öldü

    Schult, Peanuts adlı çizgi dizinin son bölümü yayınlandıktan 1 gün önce öldü

  27. "Bir yaşam bitti" Dünyaca ünlü magazin dergisi Life, 1936 yılında ilk sayısında Bir Yaşam Başlıyor kapağıyla yayın hayatına başlamış ve kapak fotoğrafında George Story isimli bir bebeğin doğum resmi kullanılmıştı.

    "Bir yaşam bitti" Dünyaca ünlü magazin dergisi Life, 1936 yılında ilk sayısında Bir Yaşam Başlıyor kapağıyla yayın hayatına başlamış ve kapak fotoğrafında George Story isimli bir bebeğin doğum resmi kullanılmıştı.

  28. 2000 yılında ise Life dergisi son sayısını yayınladı. Son sayının konusu ise "Bir Yaşam Bitiyor"du.

    2000 yılında ise Life dergisi son sayısını yayınladı. Son sayının konusu ise "Bir Yaşam Bitiyor"du.

  29. Bu sayının yayınlanmasından sadece 1 ay sonra George Story, kalp krizinden hayata gözlerini yumdu.

    Bu sayının yayınlanmasından sadece 1 ay sonra George Story, kalp krizinden hayata gözlerini yumdu.