Tutuklanan Hayvanlar

Güvercin casusluktan, dağ keçisi silahlı soygundan tutuklu

  1. <p><b>1-Rus hapishanesinde telefon kaçakçılığı yapan adama yardım eden kedi</b></p>    Haziran 2013'te suçlu bir kedi Rus hapishanesine kaçak telefon sokmaya çalışırken yakalandı. Kedinin atletik yapısı hapishane duvarlarından atlamaya uygun olduğu için yasal olmayan bir operasyonda kullanıldı.

    1-Rus hapishanesinde telefon kaçakçılığı yapan adama yardım eden kedi

    Haziran 2013'te suçlu bir kedi Rus hapishanesine kaçak telefon sokmaya çalışırken yakalandı. Kedinin atletik yapısı hapishane duvarlarından atlamaya uygun olduğu için yasal olmayan bir operasyonda kullanıldı.

  2. <p><b>2- Polis arabasına zarar vermekten tutuklanan keçi</b></p>    Haziran 2013'te 3 keçi, polis aracına zarar vermekten tutuklandı. Keçilerin sahibi savunmasında polisin aracı keçilerin otladığı yere bırakmaması gerektiğini söyleyince hayvanlar serbest bırakıldı.

    2- Polis arabasına zarar vermekten tutuklanan keçi

    Haziran 2013'te 3 keçi, polis aracına zarar vermekten tutuklandı. Keçilerin sahibi savunmasında polisin aracı keçilerin otladığı yere bırakmaması gerektiğini söyleyince hayvanlar serbest bırakıldı.

  3. <p><b>3-Saldırı suçundan tutuklanan eşek</b></p>    Meksika'da 2008 yılında bir eşek 2 adamı tekmeledi. Normalde insanların tutulduğu hücrede tutulan eşek toplumu rahatsız etmekten tutuklandı.

    3-Saldırı suçundan tutuklanan eşek

    Meksika'da 2008 yılında bir eşek 2 adamı tekmeledi. Normalde insanların tutulduğu hücrede tutulan eşek toplumu rahatsız etmekten tutuklandı.

  4. <p><b>4-Cinayet davasında tutuklanan inek</b></p>    Nijerya'da bir karnavala hazırlanan 2 gencin kavgasında 24 yaşındaki Azeez Salako öldü. Polis geldiğinde olay yerinde sadece bir inek vardı ve polis ineği tutukladı.

    4-Cinayet davasında tutuklanan inek

    Nijerya'da bir karnavala hazırlanan 2 gencin kavgasında 24 yaşındaki Azeez Salako öldü. Polis geldiğinde olay yerinde sadece bir inek vardı ve polis ineği tutukladı.

  5. <p><b>5-Çiçekleri yediği için tutuklanan keçi</b></p>    Polis Gary çiçek yiyen keçiyi Şehir Sanat Müzesi'nin bahçesindeki çiçekleri yerken yakaladı ve sahibine 440 Avustralya Dolarlı para cezası verdi. Cezayı ödeyemeyecek durumda olan sahibi ortada hiçbir kanıt olmadığını söyleyerek cezadan kurtuldu. Keçi ise tutuklandı.

    5-Çiçekleri yediği için tutuklanan keçi

    Polis Gary çiçek yiyen keçiyi Şehir Sanat Müzesi'nin bahçesindeki çiçekleri yerken yakaladı ve sahibine 440 Avustralya Dolarlı para cezası verdi. Cezayı ödeyemeyecek durumda olan sahibi ortada hiçbir kanıt olmadığını söyleyerek cezadan kurtuldu. Keçi ise tutuklandı.

  6. <p><b>6-Silahlı soyguna karıştığı için tutuklanan keçi</b></p>    2009 yılında Nijerya'da polis bir keçinin silahlı soyguna teşebbüs ettiğine karar verdi. Polis silahlı bir hırsızın keçi kılığına girip bir arabayı çaldıktan sonra kaçacağını iddia ediyordu.

    6-Silahlı soyguna karıştığı için tutuklanan keçi

    2009 yılında Nijerya'da polis bir keçinin silahlı soyguna teşebbüs ettiğine karar verdi. Polis silahlı bir hırsızın keçi kılığına girip bir arabayı çaldıktan sonra kaçacağını iddia ediyordu.

  7. <p><b>7-Ajanlık yaptığı için tutuklanan güvercin</b></p>    2010 yılında Hindistan polisi Pakistan ajanı olduğu iddia edilen bir güvercini tutukladı. Güvercin Hindistan'ın Pakistan sınırında bulundu ve Amristar şehrine kadar götürüldü.

    7-Ajanlık yaptığı için tutuklanan güvercin

    2010 yılında Hindistan polisi Pakistan ajanı olduğu iddia edilen bir güvercini tutukladı. Güvercin Hindistan'ın Pakistan sınırında bulundu ve Amristar şehrine kadar götürüldü.

  8. <p><b>8-Hindistan sınırını geçtiği için tutuklanan maymun</b></p>    2011 yılında Pakistan'da bir maymun sınırı geçip Hindistan'dan Pakistan'a geldiği için tutuklandı.

    8-Hindistan sınırını geçtiği için tutuklanan maymun

    2011 yılında Pakistan'da bir maymun sınırı geçip Hindistan'dan Pakistan'a geldiği için tutuklandı.

  9. <p><b>9-3 Kişiyi öldürmekten yargılanan fil</b></p>    Olay Ocak 2013'te dini bir festival sırasında oldu. Fil aniden kaçıp bir katliam başlattı ve 3 kadının ölümüne sebep oldu. Olaydan sonra hayvana bir suç davası açıldı.

    9-3 Kişiyi öldürmekten yargılanan fil

    Olay Ocak 2013'te dini bir festival sırasında oldu. Fil aniden kaçıp bir katliam başlattı ve 3 kadının ölümüne sebep oldu. Olaydan sonra hayvana bir suç davası açıldı.

  10. <p><b>10-Hapishanede kaçakçılık yaptığı için tutuklanan kedi</b></p>    Ocak 2013'te bir kedi hapishanedeki mahkumlara kaçak mal taşıdığı için tutuklandı. Kedi hapishanenin ana kapısından girerken yakalandı.

    10-Hapishanede kaçakçılık yaptığı için tutuklanan kedi

    Ocak 2013'te bir kedi hapishanedeki mahkumlara kaçak mal taşıdığı için tutuklandı. Kedi hapishanenin ana kapısından girerken yakalandı.

  11. En garip hayvanlar

    En garip hayvanlar