'Oto'da Kampanyalar Gaza Bastı

'Oto'da kampanyalar ARALIK gazına bastı

  1. 'Oto'da kampanyalar ARALIK gazına bastı.  YIL sonunda otomobil satışlarında 600 bin adetle Türkiye’de tarihi rekor kırmaya hazırlanan otomotiv firmaları, tasarruf tedbirleri kapsamında BDDK’nın taşıt kredilerine yönelik yeni düzenlemelerine rağmen, cazip kampanyalarına tüm hızıyla devam ediyor. Aralık ayı kampanyalarını hızlı bir şekilde devreye sokan bazı firmalar 10 bin TL’ye yaklaşan indirimlerden,‘Şimdi al Nisan’da öde‘ fırsatına, 20 bin TL krediye 3 yıl sıfır faiz imkanından, takas indirimlerine kadar yılın son fırsatlarını sunuyor. İşte o fırsatlar;

    'Oto'da kampanyalar ARALIK gazına bastı. YIL sonunda otomobil satışlarında 600 bin adetle Türkiye’de tarihi rekor kırmaya hazırlanan otomotiv firmaları, tasarruf tedbirleri kapsamında BDDK’nın taşıt kredilerine yönelik yeni düzenlemelerine rağmen, cazip kampanyalarına tüm hızıyla devam ediyor. Aralık ayı kampanyalarını hızlı bir şekilde devreye sokan bazı firmalar 10 bin TL’ye yaklaşan indirimlerden,‘Şimdi al Nisan’da öde‘ fırsatına, 20 bin TL krediye 3 yıl sıfır faiz imkanından, takas indirimlerine kadar yılın son fırsatlarını sunuyor. İşte o fırsatlar;

  2. OPEL     31 Aralık’a kadar özel fiyatlar sunuyor     31 Aralık'a kadar geçerli olacak kampanyada, Opel sahibi olmak isteyenleri kaçırılmayacak fırsatlar bekliyor.

    OPEL 31 Aralık’a kadar özel fiyatlar sunuyor 31 Aralık'a kadar geçerli olacak kampanyada, Opel sahibi olmak isteyenleri kaçırılmayacak fırsatlar bekliyor.

  3. Yeni Insignia’ya 73 bin TL, yeni Mokka’ya 56 bin TL, yeni Astra Sedan’a 44 bin 865 TL ve Corsa’ya 31 bin 485 TL‘den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz

    Yeni Insignia’ya 73 bin TL, yeni Mokka’ya 56 bin TL, yeni Astra Sedan’a 44 bin 865 TL ve Corsa’ya 31 bin 485 TL‘den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz

  4. VOLVO     Tüm modellerinde yüzde 10 indirim     VOLVO Car Türkiye, V40, V40 Cross Country, S60, S80, XC60 ve XC70'i kapsayacak şekilde tüm modellerine yıl sonuna özel yüzde 10'a varan fiyat avantajı sunuyor.

    VOLVO Tüm modellerinde yüzde 10 indirim VOLVO Car Türkiye, V40, V40 Cross Country, S60, S80, XC60 ve XC70'i kapsayacak şekilde tüm modellerine yıl sonuna özel yüzde 10'a varan fiyat avantajı sunuyor.

  5. Volvo ayrıca temmuz ayından bugüne kadar Euro'da yaklaşık yüzde 9'luk kur artışına rağmen TL satış fiyatlarına değişiklik yapmadan devam ediyor.

    Volvo ayrıca temmuz ayından bugüne kadar Euro'da yaklaşık yüzde 9'luk kur artışına rağmen TL satış fiyatlarına değişiklik yapmadan devam ediyor.

  6. MAZDA     5 bin 500 TL indirim yapıyor     MAZDA Türkiye’nin başlattığı Aralık ayı sonuna kadar geçerli olacak “Eski Aracınızı Getirin, Yeni Mazdanızı Götürün”kampanyası devam ediyor.

    MAZDA 5 bin 500 TL indirim yapıyor MAZDA Türkiye’nin başlattığı Aralık ayı sonuna kadar geçerli olacak “Eski Aracınızı Getirin, Yeni Mazdanızı Götürün”kampanyası devam ediyor.

  7. Sınırlı sayıdaki Mazda3 ve diğer tüm modellerde geçerli olacak takas indirimi kapsamında 2.500 TL ile 5,500 TL arasında değişen indirimler ve takas desteği sağlanacak. Buna gore Mazda3 Hatchback modeller 5.500 TL, Sedan modeller ise 4.500 TL indirimlerle satışa sunulacak.

    Sınırlı sayıdaki Mazda3 ve diğer tüm modellerde geçerli olacak takas indirimi kapsamında 2.500 TL ile 5,500 TL arasında değişen indirimler ve takas desteği sağlanacak. Buna gore Mazda3 Hatchback modeller 5.500 TL, Sedan modeller ise 4.500 TL indirimlerle satışa sunulacak.

  8. Finans Mazda, Mazda modellerine daha kolay ulaşmanız için 12 aya kadar olan vadelerde dosya masrafsız %0.90 faiz oranı ve 60 aya varan vade şeçenekleriyle kredi desteği sağlıyor.

    Finans Mazda, Mazda modellerine daha kolay ulaşmanız için 12 aya kadar olan vadelerde dosya masrafsız %0.90 faiz oranı ve 60 aya varan vade şeçenekleriyle kredi desteği sağlıyor.

  9. SKODA     15 ay vadede sıfır faiz     SKODA’nın tasarımı ve ekonomik motor seçenekleriyle popüler olan SUV modeli Yeti, şimdi yüzde “0” faizli kredi avantajıyla dikkat çekiyor.

    SKODA 15 ay vadede sıfır faiz SKODA’nın tasarımı ve ekonomik motor seçenekleriyle popüler olan SUV modeli Yeti, şimdi yüzde “0” faizli kredi avantajıyla dikkat çekiyor.

  10. Skoda Finans VDF desteğiyle düzenlenen kampanya çerçevesinde Skoda Yeti için 15.000 TL için 15 ay vadede yüzde “0” faizli avantajlı kredi desteği sunuluyor. Avantajlı kredi seçeneklerinin sunulduğu kampanya, Yeti’nin 1.6 TDI 105 HP Greenline Dizel motor seçeneği için Aralık ayı boyunca geçerli olacak.

    Skoda Finans VDF desteğiyle düzenlenen kampanya çerçevesinde Skoda Yeti için 15.000 TL için 15 ay vadede yüzde “0” faizli avantajlı kredi desteği sunuluyor. Avantajlı kredi seçeneklerinin sunulduğu kampanya, Yeti’nin 1.6 TDI 105 HP Greenline Dizel motor seçeneği için Aralık ayı boyunca geçerli olacak.

  11. Skoda’nın yenilenen “Amiral Gemisi” Superb ise yıl sonuna kadar 2.500 TL’lik takas avantajıyla satılıyor. Kampanya, Superb’in tüm motor seçeneklerinde geçerli olacak.

    Skoda’nın yenilenen “Amiral Gemisi” Superb ise yıl sonuna kadar 2.500 TL’lik takas avantajıyla satılıyor. Kampanya, Superb’in tüm motor seçeneklerinde geçerli olacak.

  12. SEAT     Sportif Leon’da 2 bin TL indirim     SEAT’ın başarılı model ailesi Leon’un, daha dinamik ve sportif versiyonu Leon SC şimdi indirimli fiyatlarla alınabiliyor. Türkiye’de 1.2 TSI 105 hp DSG Style, 1.4 TSI 140 hp FR ve 1.6 TDI CR 105 hp DSG Style motor seçenekleriyle satılan Leon SC’ye kampanya süresince 2 bin TL’ye varan indirim olanaklarıyla sahip olmak mümkün.

    SEAT Sportif Leon’da 2 bin TL indirim SEAT’ın başarılı model ailesi Leon’un, daha dinamik ve sportif versiyonu Leon SC şimdi indirimli fiyatlarla alınabiliyor. Türkiye’de 1.2 TSI 105 hp DSG Style, 1.4 TSI 140 hp FR ve 1.6 TDI CR 105 hp DSG Style motor seçenekleriyle satılan Leon SC’ye kampanya süresince 2 bin TL’ye varan indirim olanaklarıyla sahip olmak mümkün.

  13. Kampanya kapsamında ayrıca, sınırlı sayıda Leon SC için opsiyonel olarak sunulan Full LED farlar da ücretsiz olarak veriliyor. Full LED teknolojisi, ön kısa ve uzun farlarda, gündüz sürüş farlarında ve arka stop lambalarında kullanılıyor.

    Kampanya kapsamında ayrıca, sınırlı sayıda Leon SC için opsiyonel olarak sunulan Full LED farlar da ücretsiz olarak veriliyor. Full LED teknolojisi, ön kısa ve uzun farlarda, gündüz sürüş farlarında ve arka stop lambalarında kullanılıyor.

  14. Halojen farlara göre daha akıllı ve daha verimli olduğu için, LED farların tercih edildiği Leon ailesi, bu anlamda sınıfında fark yaratıyor. Daha kısa tepki süresine, titreşime karşı dirence ve daha uzun ömre sahip LED farlar, yolda daha görünür olmayı da sağlıyor.

    Halojen farlara göre daha akıllı ve daha verimli olduğu için, LED farların tercih edildiği Leon ailesi, bu anlamda sınıfında fark yaratıyor. Daha kısa tepki süresine, titreşime karşı dirence ve daha uzun ömre sahip LED farlar, yolda daha görünür olmayı da sağlıyor.

  15. BORUSAN     499 TL taksitle BMW 1 Serisi     BORUSAN Otomotiv’in bünyesindeki finans şirketi ‘Premium Finance’ BMW 1 serisi modelleri için sadece 5 bin TL peşinat ile uygun taksit ödemeli seçenekler veya 499 TL den başlayan taksit imkanlarıyla esnek

    BORUSAN 499 TL taksitle BMW 1 Serisi BORUSAN Otomotiv’in bünyesindeki finans şirketi ‘Premium Finance’ BMW 1 serisi modelleri için sadece 5 bin TL peşinat ile uygun taksit ödemeli seçenekler veya 499 TL den başlayan taksit imkanlarıyla esnek

  16. BMW X1 modelleri için de 5 bin TL peşinat ve otomobilin geri kalan kısmı için kişiye özel ödeme planları oluşturulabiliyor. MINI modelleri için düşük peşinat ve düşük taksit imkanlarıyla esnek geri ödemeli kredi seçenekleri MINI otomobil sahibi olmak isteyen herkese sunulabiliyor.

    BMW X1 modelleri için de 5 bin TL peşinat ve otomobilin geri kalan kısmı için kişiye özel ödeme planları oluşturulabiliyor. MINI modelleri için düşük peşinat ve düşük taksit imkanlarıyla esnek geri ödemeli kredi seçenekleri MINI otomobil sahibi olmak isteyen herkese sunulabiliyor.

  17. Land Rover modellerinde ise otomobil fiyatının yarısı peşin kalan yarısı için ise 1 sene sonra geri ödemeli kredi kullanma imkanı sunuluyor.

    Land Rover modellerinde ise otomobil fiyatının yarısı peşin kalan yarısı için ise 1 sene sonra geri ödemeli kredi kullanma imkanı sunuluyor.

  18. HONDA    Şimdi al, nisanda öde     HONDA’nın Aralık ayı kampanyası kapsamında LPG’li veya benzinli Honda Civic Sedan sahibi olmak isteyenlere 815 TL’den başlayan taksitler ve Nisan’da ilk taksit ödeme fırsatı sunuluyor.

    HONDA Şimdi al, nisanda öde HONDA’nın Aralık ayı kampanyası kapsamında LPG’li veya benzinli Honda Civic Sedan sahibi olmak isteyenlere 815 TL’den başlayan taksitler ve Nisan’da ilk taksit ödeme fırsatı sunuluyor.

  19. Ayrıca Civic Sedan Elegance Smart donanımında 7 inç dokunmatik multimedya ekranı hediye ediliyor.

    Ayrıca Civic Sedan Elegance Smart donanımında 7 inç dokunmatik multimedya ekranı hediye ediliyor.

  20. 47 bin 900 TL’den başlayan fiyatlara sahip Civic Sedan’a 815 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyorken Nisan’da ödemeye başlama imkanı veren kampanya kapsamında 48 aya kadar vade sunuluyor.

    47 bin 900 TL’den başlayan fiyatlara sahip Civic Sedan’a 815 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyorken Nisan’da ödemeye başlama imkanı veren kampanya kapsamında 48 aya kadar vade sunuluyor.

  21. FIAT     20 bin TL’ye 3 yıl 0 faiz     TOFAŞ çatısı altındaki Fiat, Aralık ayında yeni bir otomobil veya hafif ticari araç sahibi isteyen müşterileri için özel bir kampanya hazırladı. Koç Fiat Kredi tarafından yürütülen kampanyada, yeni bir Fiat sahibi olmak müşteriler 20 bin TL’ye 3 yıl vadeli yüzde 0 faizli cazip kredi seçeneğinden yararlanıyor

    FIAT 20 bin TL’ye 3 yıl 0 faiz TOFAŞ çatısı altındaki Fiat, Aralık ayında yeni bir otomobil veya hafif ticari araç sahibi isteyen müşterileri için özel bir kampanya hazırladı. Koç Fiat Kredi tarafından yürütülen kampanyada, yeni bir Fiat sahibi olmak müşteriler 20 bin TL’ye 3 yıl vadeli yüzde 0 faizli cazip kredi seçeneğinden yararlanıyor

  22. Yeni otomobilini daha uzun vadeli krediyle satın almak isteyenler için ise 30 bin TL’ye 60 ay vadeli ve yüzde 0,61 faizli kredi imkânı sunuluyor.

    Yeni otomobilini daha uzun vadeli krediyle satın almak isteyenler için ise 30 bin TL’ye 60 ay vadeli ve yüzde 0,61 faizli kredi imkânı sunuluyor.

  23. Otomobilseverler Aralık ayı boyunca ayrıca, avantajlı kredi seçeneklerinin yanında peşin alımlarda otomobbiler için 2 bin TL, hafif ticari araçlar için 5 bin TL’lik nakit indirimden de faydalanıyor.

    Otomobilseverler Aralık ayı boyunca ayrıca, avantajlı kredi seçeneklerinin yanında peşin alımlarda otomobbiler için 2 bin TL, hafif ticari araçlar için 5 bin TL’lik nakit indirimden de faydalanıyor.

  24. Kampanya kapsamında Fiat Freemont’da, tek ödeme ile kredi kullanmayı tercih eden müşteriler için ayrıca, sıfırdan başlayan faiz oranlarıyla, “Yarısı Peşin Yarısı Seneye Tek Ödemeli” kredi seçeneği de sunuluyor.

    Kampanya kapsamında Fiat Freemont’da, tek ödeme ile kredi kullanmayı tercih eden müşteriler için ayrıca, sıfırdan başlayan faiz oranlarıyla, “Yarısı Peşin Yarısı Seneye Tek Ödemeli” kredi seçeneği de sunuluyor.

  25. ALFA ROMEO     MiTo ve Giulietta için cazip fiyatlar     ALFA Romeo, Aralık ayı boyunca kompakt sınıftaki temsilcisi Giulietta ile lüks küçük sınıftaki başarılı modeli MiTo için sunduğu cazip fırsatlarla fark yaratmaya devam ediyor.

    ALFA ROMEO MiTo ve Giulietta için cazip fiyatlar ALFA Romeo, Aralık ayı boyunca kompakt sınıftaki temsilcisi Giulietta ile lüks küçük sınıftaki başarılı modeli MiTo için sunduğu cazip fırsatlarla fark yaratmaya devam ediyor.

  26. Koç Fiat Kredi kanalıyla yürütülen kampanya kapsamında, Alfa Romeo Giulietta modeline sahip olmak isteyen otomobil tutkunlarına 30.000 TL için 24 ay vadeli %0,81 faizli kredi imkânı sunulurken, müşteriler MiTo modelinde 2.000 TL takas indiriminden faydalanıyor.

    Koç Fiat Kredi kanalıyla yürütülen kampanya kapsamında, Alfa Romeo Giulietta modeline sahip olmak isteyen otomobil tutkunlarına 30.000 TL için 24 ay vadeli %0,81 faizli kredi imkânı sunulurken, müşteriler MiTo modelinde 2.000 TL takas indiriminden faydalanıyor.

  27. LANCIA     30 bin 500 TL’ye Ypsilon fırsatı    TÜRKİYE’de Tofaş çatısı altında temsil edilen Lancia, tarzıyla fark yaratan mini şehir otomobili Ypsilon için, Aralık ayına özel kampanyasıyla fark yaratıyor.

    LANCIA 30 bin 500 TL’ye Ypsilon fırsatı TÜRKİYE’de Tofaş çatısı altında temsil edilen Lancia, tarzıyla fark yaratan mini şehir otomobili Ypsilon için, Aralık ayına özel kampanyasıyla fark yaratıyor.

  28. Aralık ayında Ypsilon sahibi olmak isteyen müşterilere, 20.000 TL’ye 20 ay vadeli %0 faizli çok avantajlı kredi imkânı sunuluyor. Aralık ayı boyunca Lancia Ypsilon’a 30.500 TL’den başlayan cazip fiyatlarla sahip olunabiliyor.

    Aralık ayında Ypsilon sahibi olmak isteyen müşterilere, 20.000 TL’ye 20 ay vadeli %0 faizli çok avantajlı kredi imkânı sunuluyor. Aralık ayı boyunca Lancia Ypsilon’a 30.500 TL’den başlayan cazip fiyatlarla sahip olunabiliyor.

  29. Lancia Ypsilon

    Lancia Ypsilon

  30. FORD     Ford'un, "Ford Hayali Kuranlar İçin Son Çağrı" başlıklı aralık kampanyası kapsamında, tüm araçlar için 24 bin TL'ye 24 ay yüzde sıfır faiz uygulanıyor. Ford, ayrıca Fiesta Titanium modelinde X paketini hediye ederken, Transit Connect'ini yenilemek isteyenlere 800 TL ek indirim sağlıyor.

    FORD Ford'un, "Ford Hayali Kuranlar İçin Son Çağrı" başlıklı aralık kampanyası kapsamında, tüm araçlar için 24 bin TL'ye 24 ay yüzde sıfır faiz uygulanıyor. Ford, ayrıca Fiesta Titanium modelinde X paketini hediye ederken, Transit Connect'ini yenilemek isteyenlere 800 TL ek indirim sağlıyor.

  31. PEUGEOT     Peugeot, aralık sonuna kadar yüzde sıfır faizle, 24 aya kadar vade ve 24 bin TL'ye varan kredi imkanı sunuyor.

    PEUGEOT Peugeot, aralık sonuna kadar yüzde sıfır faizle, 24 aya kadar vade ve 24 bin TL'ye varan kredi imkanı sunuyor.

  32. 208'in bazı versiyonlarında 20 ay vadeli yüzde sıfır faizli 20 bin TL, tüm 301 versiyonlarında 20 ay vadeli yüzde sıfır faizli 20 bin TL, 508 Active HDi Auto6R ve 508 Allure HDi Auto6R versiyonlarında 20 ay vadeli yüzde sıfır faizli 30 bin TL, tüm 3008 ve 5008 versiyonlarında 20 ay vadeli yüzde sıfır faizli 30 bin TL ve tüm Partner Tepee versiyonlarında 24 ay vadeli yüzde sıfır faizli 24 bin TL kredi fırsatı getiriliyor.

    208'in bazı versiyonlarında 20 ay vadeli yüzde sıfır faizli 20 bin TL, tüm 301 versiyonlarında 20 ay vadeli yüzde sıfır faizli 20 bin TL, 508 Active HDi Auto6R ve 508 Allure HDi Auto6R versiyonlarında 20 ay vadeli yüzde sıfır faizli 30 bin TL, tüm 3008 ve 5008 versiyonlarında 20 ay vadeli yüzde sıfır faizli 30 bin TL ve tüm Partner Tepee versiyonlarında 24 ay vadeli yüzde sıfır faizli 24 bin TL kredi fırsatı getiriliyor.

  33. RENAULT     Renault, tüm binek otomobillerde 15 bin TL krediye 15 ay vade için faizi sıfırın altında tutuyor. 15 bin TL tutarındaki kredinin 15 ay vadeli toplam geri ödemesi 14 bin 500 TL olarak tahsil ediliyor. Diğer kredi tutarı ve vade seçeneklerinde, yüzde 0,89 sabit faiz oranı seçeneği bulunurken, dosya masrafı kredi bedelinin dışında tutuluyor, araç fatura bedelinin maksimum yüzde 80'i oranında kredi kullanılabiliyor.

    RENAULT Renault, tüm binek otomobillerde 15 bin TL krediye 15 ay vade için faizi sıfırın altında tutuyor. 15 bin TL tutarındaki kredinin 15 ay vadeli toplam geri ödemesi 14 bin 500 TL olarak tahsil ediliyor. Diğer kredi tutarı ve vade seçeneklerinde, yüzde 0,89 sabit faiz oranı seçeneği bulunurken, dosya masrafı kredi bedelinin dışında tutuluyor, araç fatura bedelinin maksimum yüzde 80'i oranında kredi kullanılabiliyor.

  34. Aralık sonuna kadar geçerli olan yüzde 10'un üzerindeki indirim ise Yeni Clio, Yeni Fluence, Megane HB ve Yeni Symbol modellerin seçilmiş özel versiyonları için uygulanıyor.

    Aralık sonuna kadar geçerli olan yüzde 10'un üzerindeki indirim ise Yeni Clio, Yeni Fluence, Megane HB ve Yeni Symbol modellerin seçilmiş özel versiyonları için uygulanıyor.

  35. TOYOTA     Toyota'nın dizel modellerinde Aralık ayında 2 bin 500 TL'ye varan indirimler gerçekleşecek. Bu modelleri alacaklar BP'den yüzde 5 akaryakıt indiriminden faydalanacak.

    TOYOTA Toyota'nın dizel modellerinde Aralık ayında 2 bin 500 TL'ye varan indirimler gerçekleşecek. Bu modelleri alacaklar BP'den yüzde 5 akaryakıt indiriminden faydalanacak.

  36. Ayrıca Toyota'da Yeni Corolla’da 2 bin TL’ye, Yeni Yaris’te 1.750 TL’ye, Hilux’ta 1.600 TL’ye ve Auris’te ise 2 bin 500 TL’ye varan indirimler de yer alıyor.

    Ayrıca Toyota'da Yeni Corolla’da 2 bin TL’ye, Yeni Yaris’te 1.750 TL’ye, Hilux’ta 1.600 TL’ye ve Auris’te ise 2 bin 500 TL’ye varan indirimler de yer alıyor.

  37. Dosya masrafının Toyota tarafından karşılandığı kampanyada Yeni Corolla 48 bin 300 TL, Yeni Yaris 32 bin 600 TL, Yeni Auris 45 bin 50 TL, Yenilenen Verso 56 bin 600 TL, Yeni Avensis 60 bin 800 TL ve Hilux 51 bin 900 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.

    Dosya masrafının Toyota tarafından karşılandığı kampanyada Yeni Corolla 48 bin 300 TL, Yeni Yaris 32 bin 600 TL, Yeni Auris 45 bin 50 TL, Yenilenen Verso 56 bin 600 TL, Yeni Avensis 60 bin 800 TL ve Hilux 51 bin 900 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.

  38. CHEVROLET     Chevrolet Cruze Sedan ve Hatchback modellerinde 37,510 TL'den başlayan fiyatlar ve 8,000 TL indirim seçeneği sunuyor.

    CHEVROLET Chevrolet Cruze Sedan ve Hatchback modellerinde 37,510 TL'den başlayan fiyatlar ve 8,000 TL indirim seçeneği sunuyor.

  39. DACİA      Dacia’da Aralık ayında Duster modelinde sıfırın altında faiz seçeneği sunuluyor. Sıfırın altında faiz 15.000 TL 15 ay vadeli kredi şeçeneğinde geçerli olup, farklı kredi seçenekleri için yüzde 0.89 faiz oranı sunuluyor.

    DACİA Dacia’da Aralık ayında Duster modelinde sıfırın altında faiz seçeneği sunuluyor. Sıfırın altında faiz 15.000 TL 15 ay vadeli kredi şeçeneğinde geçerli olup, farklı kredi seçenekleri için yüzde 0.89 faiz oranı sunuluyor.

  40. Duster modeli için finansman kampanyasından faydalanmayacak müşteriler için nakit alım destekleri bulunuyor. Bu kapsamda Duster’da 1.000TL* indirim avantajı sunuluyor.

    Duster modeli için finansman kampanyasından faydalanmayacak müşteriler için nakit alım destekleri bulunuyor. Bu kapsamda Duster’da 1.000TL* indirim avantajı sunuluyor.

  41. Ayrıca Aralık ayında Dacia Sandero modelinde avantajlı fiyatlar yer alıyor. Sandero’nun Stepway versiyonunda 1.500 TL indirim bulunuyor. Sandero Ambiance ise 26.090 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla tüketicinin beğenisine sunuluyor.

    Ayrıca Aralık ayında Dacia Sandero modelinde avantajlı fiyatlar yer alıyor. Sandero’nun Stepway versiyonunda 1.500 TL indirim bulunuyor. Sandero Ambiance ise 26.090 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla tüketicinin beğenisine sunuluyor.

  42. Hyundai'nin kredi kampanyaları şöyle sıralanıyor:     i10: 5,000 TL Peşin, 500 TL taksitle   i20: 20,000 TL, 20 ay 0%   Accent Blue: 30,000 TL, 30m, 0,77%

    Hyundai'nin kredi kampanyaları şöyle sıralanıyor: i10: 5,000 TL Peşin, 500 TL taksitle i20: 20,000 TL, 20 ay 0% Accent Blue: 30,000 TL, 30m, 0,77%

  43. Elantra: 5 Yıldızlı Kredi imkanı  i30: 20000 TL, 20 ay, 0%   ix35: 30,000 TL, 24m, 0,66% ( 1.6 Otm. Hariç)

    Elantra: 5 Yıldızlı Kredi imkanı i30: 20000 TL, 20 ay, 0% ix35: 30,000 TL, 24m, 0,66% ( 1.6 Otm. Hariç)

  44. Bu avantajlı kredi kampanyasından yararlanmayanlara ise Hyundai özel indirimler sunacak

    Bu avantajlı kredi kampanyasından yararlanmayanlara ise Hyundai özel indirimler sunacak