Siverek'te Eşekler Buz Tuttu

Siverek'te eşekler buz tuttu

  1. Köyün 1 kilometre dışındaki boş alanda soğuktan korunma içgüdüsüyle birbirine sokulup hareketsiz kaldıkları sanılan eşekler, köylüler tarafından ahıra götürüldü.

    Köyün 1 kilometre dışındaki boş alanda soğuktan korunma içgüdüsüyle birbirine sokulup hareketsiz kaldıkları sanılan eşekler, köylüler tarafından ahıra götürüldü.

  2. Siverek en yüksek sıcaklık -2 derece olarak ölçüldü.

    Siverek en yüksek sıcaklık -2 derece olarak ölçüldü.

  3. Öte yandan Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kar nedeniyle köy yolları ve Siverek-Diyarbakır karayolu ulaşıma kapandı.

    Öte yandan Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kar nedeniyle köy yolları ve Siverek-Diyarbakır karayolu ulaşıma kapandı.

  4. Siverek ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yaklaşık 40 köy ve mezra yolunda ulaşım sağlanamıyor. Siverek'te sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Siverek'e bağlı yaklaşık 40 köy ve mezra yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi yetkililerinin yol açma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

    Siverek ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yaklaşık 40 köy ve mezra yolunda ulaşım sağlanamıyor. Siverek'te sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Siverek'e bağlı yaklaşık 40 köy ve mezra yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi yetkililerinin yol açma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

  5. Siverek Kaymakamı Hamza Erkal konu ile ilgili yaptığı açıklamada, kar yağışının devam ettiğini, sürücülerin zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyarıda bulundu.

    Siverek Kaymakamı Hamza Erkal konu ile ilgili yaptığı açıklamada, kar yağışının devam ettiğini, sürücülerin zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyarıda bulundu.