Şehzade Mustafa'ya Böyle Veda Ettiler

'Bu yalan dünyadan göçüp gittim'

  1. "Muhteşem Yüzyıl"da katledilen Şehzade Mustafa'nın yazdığı veda mektubu, çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümde babasının eline geçecek.

    "Muhteşem Yüzyıl"da katledilen Şehzade Mustafa'nın yazdığı veda mektubu, çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümde babasının eline geçecek.

  2. İşte Sultan Süleyman'ı derinden etkileyecek o mektup: "Hünkarım, Ey canum babam. Bu satırları okuduğunuza göre siz kendi kalbinizi söküp attınız.

    İşte Sultan Süleyman'ı derinden etkileyecek o mektup: "Hünkarım, Ey canum babam. Bu satırları okuduğunuza göre siz kendi kalbinizi söküp attınız.

  3. Bense bu yalan dünyadan göçüp gittim. Size bir babanın evladına kıydığı bu zalim dünyayı bırakıyorum. Zira ikbal ve iktidar uğruna babasının canına kastetmiş bir zalim olarak yaşamaktansa, bir mazlum olarak ölmeyi yeğlerim."

    Bense bu yalan dünyadan göçüp gittim. Size bir babanın evladına kıydığı bu zalim dünyayı bırakıyorum. Zira ikbal ve iktidar uğruna babasının canına kastetmiş bir zalim olarak yaşamaktansa, bir mazlum olarak ölmeyi yeğlerim."

  4. Şehzade Mustafa'ya böyle veda ettiler...

    Şehzade Mustafa'ya böyle veda ettiler...