Ankara Ve İstanbul'un İlçelerinde Son Oy Oranları

ORC Araştırma seçimlere 20 gün kala Yenimahalle, Keçiören, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Mamak ve Altındağ'ın son oy oranlarını yayınladı.

  1. İstanbul'un 5 ilçesinde yapılan ankette, bazı ilçelerde AK Parti ile CHP arasında geçecek yarışın ipuçları anketlere yansıdı.

    İstanbul'un 5 ilçesinde yapılan ankette, bazı ilçelerde AK Parti ile CHP arasında geçecek yarışın ipuçları anketlere yansıdı.

  2. <p><b>MALTEPE'DE FARK 3.6</b></p>  Örneğin Maltepe'de CHP ile AK Parti arasındaki fark 3.6 gibi küçük bir oranla sınırlı kalırken, CHP'nin Maltepe'deki üstünlüğünü devam ettirdiği görüldü.

    MALTEPE'DE FARK 3.6

    Örneğin Maltepe'de CHP ile AK Parti arasındaki fark 3.6 gibi küçük bir oranla sınırlı kalırken, CHP'nin Maltepe'deki üstünlüğünü devam ettirdiği görüldü.

  3. <p><b>ŞİŞLİ CEPTE DEĞİL</b></p>  Sarıgül'ün belediye başkanı olduğu Şişli'de ise durum CHP lehine ancak önceki seçimlerde olduğu gibi "Şişli cepte" değil.

    ŞİŞLİ CEPTE DEĞİL

    Sarıgül'ün belediye başkanı olduğu Şişli'de ise durum CHP lehine ancak önceki seçimlerde olduğu gibi "Şişli cepte" değil.

  4. <p><b>BEŞİKTAŞ'TA CHP'NİN ÜSTÜNLÜĞÜ DEVAM EDİYOR</b></p>  Beşiktaş ilçesinde CHP'nin çok rahat olduğu gözlendi. Beşiktaş, Kadıköy ve Bakırköy gibi İstanbul'da CHP'nin kalesi olarak bilinen birkaç ilçeden biri olarak biliniyor.

    BEŞİKTAŞ'TA CHP'NİN ÜSTÜNLÜĞÜ DEVAM EDİYOR

    Beşiktaş ilçesinde CHP'nin çok rahat olduğu gözlendi. Beşiktaş, Kadıköy ve Bakırköy gibi İstanbul'da CHP'nin kalesi olarak bilinen birkaç ilçeden biri olarak biliniyor.

  5. <p><b>ÇEKMEKÖY'DE AK PARTİ ÖNDE</b></p>  Ankette, Çekmeköy ilçesinde AK Parti'nin üstünlüğü göze çarpıyor. Bu ilçede AK Parti, CHP ile arasındaki fark yüzde 5,1'de.

    ÇEKMEKÖY'DE AK PARTİ ÖNDE

    Ankette, Çekmeköy ilçesinde AK Parti'nin üstünlüğü göze çarpıyor. Bu ilçede AK Parti, CHP ile arasındaki fark yüzde 5,1'de.

  6. <p><b>ESENYURT'TA AK PARTİ FARK ATTI</b></p>  Öte yandan İstanbul'un son dönemlerde gelişmeye başlayan Esenyurt ilçesinde Ak Parti ile CHP arasındaki fark AK Parti lehine %12,5.

    ESENYURT'TA AK PARTİ FARK ATTI

    Öte yandan İstanbul'un son dönemlerde gelişmeye başlayan Esenyurt ilçesinde Ak Parti ile CHP arasındaki fark AK Parti lehine %12,5.