Derbi Dünya Basınında...

"Kaya attılar"

  1. <p><b>L'EQUIPE </b></p>  "Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanan maçta saha savaş alanına döndü. 23. dakikada Emenike'nin golünün ardından duran oyun, devrenin uzatmalarında tatil edildi"

    L'EQUIPE

    "Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanan maçta saha savaş alanına döndü. 23. dakikada Emenike'nin golünün ardından duran oyun, devrenin uzatmalarında tatil edildi"

  2. <p><b>NIEUWSBLAD </b></p>  "Türk futbolunda kıyamet! Trabzonspor ve Fenerbahçe arasındaki maçta ceza sahasına ateşli maddeler atıldı. Hakem soyunma odasına gitti"

    NIEUWSBLAD

    "Türk futbolunda kıyamet! Trabzonspor ve Fenerbahçe arasındaki maçta ceza sahasına ateşli maddeler atıldı. Hakem soyunma odasına gitti"

  3. <p><b>NBC </b></p>  "Taraftarların şiddeti, Trabzonspor'un Fenerbahçe ile olan maçını tatil ettirdi. İki uyarının ardından hakem üçüncüsünde maçı bitirdi"

    NBC

    "Taraftarların şiddeti, Trabzonspor'un Fenerbahçe ile olan maçını tatil ettirdi. İki uyarının ardından hakem üçüncüsünde maçı bitirdi"

  4. <p><b>TUTTO SPORT </b></p>  "Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanan maçta her şey oldu! Metal maddeler atılması nedeniyle maç tatil edildi. Türk polisi oyuncuları kalkanlarıyla korudu"

    TUTTO SPORT

    "Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanan maçta her şey oldu! Metal maddeler atılması nedeniyle maç tatil edildi. Türk polisi oyuncuları kalkanlarıyla korudu"

  5. <p><b>MARCA </b></p>  "Hakem Bülent Yıldırım'ın kararı Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in hemen arkasına atılan maddelerden sonra geldi. Atılan maddeler arasında kayalar ve işaret fişekleri de vardı"

    MARCA

    "Hakem Bülent Yıldırım'ın kararı Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in hemen arkasına atılan maddelerden sonra geldi. Atılan maddeler arasında kayalar ve işaret fişekleri de vardı"

  6. <p><b>DE TELEGRAAF </b></p>  "Kuyt'ın 11'de başladığı maçta kaleci Volkan kurban seçildi. Kafasına ateşli maddeler, bozuk paralar, maddeler, kapı kolu atıldı"

    DE TELEGRAAF

    "Kuyt'ın 11'de başladığı maçta kaleci Volkan kurban seçildi. Kafasına ateşli maddeler, bozuk paralar, maddeler, kapı kolu atıldı"

  7. <p><b>O JOGO </b></p>  "Trabzonspor taraftarı 30 dakika boyunca sahaya maddeler attı, Fenerbahçe bayrağını yırttı. Maç tatil edildi"

    O JOGO

    "Trabzonspor taraftarı 30 dakika boyunca sahaya maddeler attı, Fenerbahçe bayrağını yırttı. Maç tatil edildi"

  8. <p><b>LE MONDE </b></p>  "Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya kapı kolu da dahil olmak üzere tehlikeli maddeler atıldı ve özellikle Volkan Demirel isabet alındı"

    LE MONDE

    "Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya kapı kolu da dahil olmak üzere tehlikeli maddeler atıldı ve özellikle Volkan Demirel isabet alındı"

  9. <p><b>MUNDO DEPORTIVO </b></p>  "Sahaya yağmur gibi madde yağdı. Hakem Bülent Yıldırım maçı tatil etti"

    MUNDO DEPORTIVO

    "Sahaya yağmur gibi madde yağdı. Hakem Bülent Yıldırım maçı tatil etti"

  10. <p><b>AS </b></p>  "Hakem 10 dakika ara verdi ama madde yağmaya devam etti. Maddeler arasında taşlar ve yanıcı maddeler vardı"

    AS

    "Hakem 10 dakika ara verdi ama madde yağmaya devam etti. Maddeler arasında taşlar ve yanıcı maddeler vardı"

  11. <p><b>MAIS FUTEBOL </b></p>  "2010/11'de iki kulüp arasında yükselen tansiyon, son maçta taş ve yanıcı maddelerle yükseldi. Maç tatil edildi"

    MAIS FUTEBOL

    "2010/11'de iki kulüp arasında yükselen tansiyon, son maçta taş ve yanıcı maddelerle yükseldi. Maç tatil edildi"

  12. <p><b>HOY </b></p>  "Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sahaya yağan maddelerden ötürü tatil edildi"

    HOY

    "Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sahaya yağan maddelerden ötürü tatil edildi"

  13. <p><b>VOLKSKRANT </b></p>  "Uzatma dakikalarında penaltı noktasına yağan ateşli maddelerden ötürü maç durduruldu, 10 dakika sonra ise tatil edildi"

    VOLKSKRANT

    "Uzatma dakikalarında penaltı noktasına yağan ateşli maddelerden ötürü maç durduruldu, 10 dakika sonra ise tatil edildi"

  14. <p><b>CALCIO NEWS 24 </b></p>  "Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanan maç kızgın taraftarların sahaya maddeler atılması nedeniyle tatil edildi"

    CALCIO NEWS 24

    "Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanan maç kızgın taraftarların sahaya maddeler atılması nedeniyle tatil edildi"