Muhteşem Türkiye Manzaraları

Türk Hava Kurumu'nun "Gökyüzünden Türkiye Manzaraları" çekimleri 2007'de başladı. Proje ile gençlerin havacılığa özendirilmesi hedeflendi

  1. <p>Türk Hava Kurumu'nun "Gökyüzünden Türkiye Manzaraları" çekimleri 2007'de başladı. Proje ile gençlerin havacılığa özendirilmesi hedeflendi</p>  <p><b>SiNOP - inceburun </b></p>  THK'nun havacı bir gençlik yetiştirmek, göklerin engin maviliklerini hedefleyen bireylere sahip olmak amacıyla 2007 yılında başlattığı "Gökyüzünden Türkiye Manzaraları" fotoğraf sergisinin çekimleri 2010 yılına kadar sürdü.

    Türk Hava Kurumu'nun "Gökyüzünden Türkiye Manzaraları" çekimleri 2007'de başladı. Proje ile gençlerin havacılığa özendirilmesi hedeflendi

    SiNOP - inceburun

    THK'nun havacı bir gençlik yetiştirmek, göklerin engin maviliklerini hedefleyen bireylere sahip olmak amacıyla 2007 yılında başlattığı "Gökyüzünden Türkiye Manzaraları" fotoğraf sergisinin çekimleri 2010 yılına kadar sürdü.

  2. <p><b>ŞANLIURFA-Harran </b></p>  THK yamaç paraşütü öğretmen pilotları Orhan Özgülbaş, Türker Türkoğlu ve Ferhat Ağırtopçu bu süre zarfında motorlu yamaç paraşütü ile Türkiye'deki 40 ili havadan fotoğrafladı.

    ŞANLIURFA-Harran

    THK yamaç paraşütü öğretmen pilotları Orhan Özgülbaş, Türker Türkoğlu ve Ferhat Ağırtopçu bu süre zarfında motorlu yamaç paraşütü ile Türkiye'deki 40 ili havadan fotoğrafladı.

  3. <p><b>ADANA-YUMURTALIK-Çamlık Dalyanı </b></p>  Çekilen 10 bin fotoğraf arasından 173 fotoğraf seçildi. "Gökyüzünden Türkiye Manzaraları" fotoğraf sergisinin Türkiye'yi dolaşmasına karar verildi ve ilk sergi Antalya Havalimanı'nda açıldı.

    ADANA-YUMURTALIK-Çamlık Dalyanı

    Çekilen 10 bin fotoğraf arasından 173 fotoğraf seçildi. "Gökyüzünden Türkiye Manzaraları" fotoğraf sergisinin Türkiye'yi dolaşmasına karar verildi ve ilk sergi Antalya Havalimanı'nda açıldı.

  4. <p><b>SiNOP - Hamsilos Koyu </b></p>  Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden ilginç ve muhteşem manzaralı hava fotoğraflarının yer aldığı sergi, önümüzdeki aylarda diğer illeri de dolaşacak.

    SiNOP - Hamsilos Koyu

    Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden ilginç ve muhteşem manzaralı hava fotoğraflarının yer aldığı sergi, önümüzdeki aylarda diğer illeri de dolaşacak.

  5. ADANA-Sabancı Merkez Camii

    ADANA-Sabancı Merkez Camii