Ali Tezel, Alay Konusu Oldu

Çalışma Bakanlığının eski müfettişi memuriyetten ayrıldıktan sonra, yalan dünyaya hızlı alıştı.

  1. Çalışma Bakanlığının eski müfettişi memuriyetten ayrıldıktan sonra, yalan dünyaya hızlı alıştı.

    Çalışma Bakanlığının eski müfettişi memuriyetten ayrıldıktan sonra, yalan dünyaya hızlı alıştı.

  2. Kurum bilgilerini sızdırdığı için meslekten atılma yönünde hakkında soruşturma açılan ve bunun üzerine emekli olan Ali Tezel, bir kaç yıl önce de eşini bıçaklamasıyla ve CHP'den aday adayı olmakla gündeme gelmişti.

    Kurum bilgilerini sızdırdığı için meslekten atılma yönünde hakkında soruşturma açılan ve bunun üzerine emekli olan Ali Tezel, bir kaç yıl önce de eşini bıçaklamasıyla ve CHP'den aday adayı olmakla gündeme gelmişti.

  3. Eski bir müfettiş olmasından dolayı sosyal güvenlik alanında özellikle de "Ne zaman emekli olurum?" sorularında uzman olan Tezel, son iddiasıyla medya kariyerinin de sonuna gelmiş oldu.

    Eski bir müfettiş olmasından dolayı sosyal güvenlik alanında özellikle de "Ne zaman emekli olurum?" sorularında uzman olan Tezel, son iddiasıyla medya kariyerinin de sonuna gelmiş oldu.

  4. Tezel ilk olarak içeride 18 işçinin kaldığının söylendiği günlerde, içeride 450 kişi olduğunu iddia etti. Üstelik içeride kalanların üstüne "küllü su" dökülerek betonlaştırılmış ve bunların çıkmasına imkan yoktu.

    Tezel ilk olarak içeride 18 işçinin kaldığının söylendiği günlerde, içeride 450 kişi olduğunu iddia etti. Üstelik içeride kalanların üstüne "küllü su" dökülerek betonlaştırılmış ve bunların çıkmasına imkan yoktu.

  5. "İçeride kalan kişilerin hiç mi anası babası yok, onlar hiç sormayacak mı?" soruları yoğunlaşınca Tezel tam bir gün sonra bu kez "içeride 100 Suriyeli var" dedi.

    "İçeride kalan kişilerin hiç mi anası babası yok, onlar hiç sormayacak mı?" soruları yoğunlaşınca Tezel tam bir gün sonra bu kez "içeride 100 Suriyeli var" dedi.

  6. Soma madeninde çalışan işçilerin "içeride Suriyeli yoktu" demesine sonrasıonda, Twitter takipçileri Ali Tezel ile alay etmeye başladı. İşte o twetler..

    Soma madeninde çalışan işçilerin "içeride Suriyeli yoktu" demesine sonrasıonda, Twitter takipçileri Ali Tezel ile alay etmeye başladı. İşte o twetler..