Siyasetin Sporcuları!

Anadolu Ajansı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ana Muhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve bakanların spor yaparken gösteren fotoğraflarını derledi.

  1. Anadolu Ajansı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ana Muhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve bakanların spor yaparken gösteren fotoğraflarını derledi. Fotoğraflarda takım elbiseli, makam otomobilinde ve kürsüde görmeye alıştığımız liderler ve bakanların sporda ilk tercihi futbol oldu.

    Anadolu Ajansı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ana Muhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve bakanların spor yaparken gösteren fotoğraflarını derledi. Fotoğraflarda takım elbiseli, makam otomobilinde ve kürsüde görmeye alıştığımız liderler ve bakanların sporda ilk tercihi futbol oldu.

  2. Liderler, topla buluştuğunda iş yoğunluğundan bir an için uzaklaşırken içlerindeki çocuk da ortaya çıktı. Fotoğrafta Beşiktaşlı olduğu bilinen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, memleketi Kayserisporun forması ile top oynarken görülüyor

    Liderler, topla buluştuğunda iş yoğunluğundan bir an için uzaklaşırken içlerindeki çocuk da ortaya çıktı. Fotoğrafta Beşiktaşlı olduğu bilinen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, memleketi Kayserisporun forması ile top oynarken görülüyor

  3. BAŞBAKAN'IN SON ÜÇ YILDA İSTANBUL TEMASLARI SIRASINDA OBJEKTİFLERE YANSIYAN KARELERDEN OLUSAN "BAŞBAKAN İSTANBUL'DA" SERGISI AÇILDI. 44 KAREDEN OLUSAN SERGİDE ERDOGAN'IN MASA TENİSİ OYNARKEN VE İLK KEZ YAYINLANAN FOTOGRAFI DA SERGİDE YER ALIYOR.

    BAŞBAKAN'IN SON ÜÇ YILDA İSTANBUL TEMASLARI SIRASINDA OBJEKTİFLERE YANSIYAN KARELERDEN OLUSAN "BAŞBAKAN İSTANBUL'DA" SERGISI AÇILDI. 44 KAREDEN OLUSAN SERGİDE ERDOGAN'IN MASA TENİSİ OYNARKEN VE İLK KEZ YAYINLANAN FOTOGRAFI DA SERGİDE YER ALIYOR.

  4. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır gezisi sırasında futbol oynayan çocuklara eşlik ederken görülüyor.

    Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır gezisi sırasında futbol oynayan çocuklara eşlik ederken görülüyor.

  5. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul'daki incelemeleri sırasında masa tenisi oynayarak günün stresini atarken.

    Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul'daki incelemeleri sırasında masa tenisi oynayarak günün stresini atarken.

  6. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, sabah yürüyüşü yaparken

    TBMM Başkanı Cemil Çiçek, sabah yürüyüşü yaparken

  7. Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, halı saha açılışında kaleciye penaltı attı.

    Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, halı saha açılışında kaleciye penaltı attı.

  8. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Kazakistan'da kendisine hediye edilen ata bindi

    TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Kazakistan'da kendisine hediye edilen ata bindi

  9. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de halı saha açılışında spor ayakkabılarını giyip penaltı atışı yaptı.

    Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de halı saha açılışında spor ayakkabılarını giyip penaltı atışı yaptı.

  10. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, halı saha açılışında kaleciye penaltı attı.

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, halı saha açılışında kaleciye penaltı attı.

  11. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize'de bilardo oynarken günün stresini de attı.

    Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize'de bilardo oynarken günün stresini de attı.

  12. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı halı saha maçında gündemin stresinden uzaklaşarak futbol oynamanın keyfini çıkardı.

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı halı saha maçında gündemin stresinden uzaklaşarak futbol oynamanın keyfini çıkardı.

  13. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı halı saha maçında gündemin stresinden uzaklaşarak futbol oynamanın keyfini çıkardı.

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı halı saha maçında gündemin stresinden uzaklaşarak futbol oynamanın keyfini çıkardı.

  14. Fotoğrafta Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sahilde başkasından ödünç aldığı bisiklete binerken görülüyor.

    Fotoğrafta Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sahilde başkasından ödünç aldığı bisiklete binerken görülüyor.

  15. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bovling oynarken

    Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bovling oynarken

  16. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, katıldığı halı saha maçında gündemin stresinden uzaklaşarak futbol oynamanın keyfini çıkardı.

    Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, katıldığı halı saha maçında gündemin stresinden uzaklaşarak futbol oynamanın keyfini çıkardı.