1000 TL Altındaki En İyi Akıllı Telefonlar

1000 TL altındaki en iyi akıllı telefonlar

  1. Son zamanlarda piyasadaki en üst düzey telefonların sayısında önemli bir artış yaşandı. Bildiğiniz gibi akıllı cepler, artık konuşmak ve SMS göndermekten çok daha fazlasını yapıyorlar. Donanımsal ve yazılımsal alandaki yenilikler ise Samsung Galaxy S5, HTC One M8, iPhone 5S gibi telefonların manşetlerden düşmesini engelliyor. Peki bir yerlerde hala uygun fiyatlı, ancak yeterince iyi telefonlar satılıyor mu? Cevap evet! İşte paranızın karşılığını tam olarak verecek, piyasada bulabileceğiniz, 1.000 TL ve altındaki en iyi ve en hesaplı 9 telefon.

    Son zamanlarda piyasadaki en üst düzey telefonların sayısında önemli bir artış yaşandı. Bildiğiniz gibi akıllı cepler, artık konuşmak ve SMS göndermekten çok daha fazlasını yapıyorlar. Donanımsal ve yazılımsal alandaki yenilikler ise Samsung Galaxy S5, HTC One M8, iPhone 5S gibi telefonların manşetlerden düşmesini engelliyor. Peki bir yerlerde hala uygun fiyatlı, ancak yeterince iyi telefonlar satılıyor mu? Cevap evet! İşte paranızın karşılığını tam olarak verecek, piyasada bulabileceğiniz, 1.000 TL ve altındaki en iyi ve en hesaplı 9 telefon.

  2. <p><b>9. Vodafone Blade V</b></p>  <p><b>Fiyatı: 490 TL</b></p>  Blade V, 4 inç ekran, 1.2GHz dört çekirdekli işlemci, 5MP arka kamera ve Android Jelly Bean işletim sistemiyle kağıt üzerinde güçlü görünüyor. Pratikte ise inanılmaz bir performans beklemeyin. Ancak Blade V, bu uygun fiyata satın almaya değecek cepler arasında.

    9. Vodafone Blade V

    Fiyatı: 490 TL

    Blade V, 4 inç ekran, 1.2GHz dört çekirdekli işlemci, 5MP arka kamera ve Android Jelly Bean işletim sistemiyle kağıt üzerinde güçlü görünüyor. Pratikte ise inanılmaz bir performans beklemeyin. Ancak Blade V, bu uygun fiyata satın almaya değecek cepler arasında.

  3. <p><b>8. HTC One SV</b></p>  <p><b>Fiyatı: 699 TL</b></p>  4.3 inç ekran, 1.2GHz çift çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 8GB depolama alanı, 5MP kamera ve Android Jelly Bean gibi özelliklerle donatılmış One SV, hoş bir tasarımla geliyor. Pil ömrü iyi, internette gezinti ise oldukça hızlı.

    8. HTC One SV

    Fiyatı: 699 TL

    4.3 inç ekran, 1.2GHz çift çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 8GB depolama alanı, 5MP kamera ve Android Jelly Bean gibi özelliklerle donatılmış One SV, hoş bir tasarımla geliyor. Pil ömrü iyi, internette gezinti ise oldukça hızlı.

  4. <p><b>7. Samsung Galaxy S3 Mini</b></p>  <p><b>Fiyatı: 650 TL</b></p>  Galaxy S3 Mini, teknik özellik olarak Galaxy S3'ün yanına yaklaşamıyor, ancak bu fiyata alabileceğiniz iyi 4 inç'lik telefonlar arasında. Telefon, 1GHz çift çekirdekli işlemciye, 5MP arka kameraya, bir microSD slotuna ve Android Jelly Bean işletim sistemine sahip.

    7. Samsung Galaxy S3 Mini

    Fiyatı: 650 TL

    Galaxy S3 Mini, teknik özellik olarak Galaxy S3'ün yanına yaklaşamıyor, ancak bu fiyata alabileceğiniz iyi 4 inç'lik telefonlar arasında. Telefon, 1GHz çift çekirdekli işlemciye, 5MP arka kameraya, bir microSD slotuna ve Android Jelly Bean işletim sistemine sahip.

  5. <p><b>6. Sony Xperia U</b></p>  <p><b>Fiyatı: 600 TL</b></p>  Şık stiliyle öne çıkan Sony Xperia U, teknik özellikler konusunda da sizi hayal kırıklığına uğratmıyor. 3.5 inç'lik bir dokunmatik ekran, çift çekirdekli 1GHz işlemci ve Android Ice Cream Sandwich, hiç de fena olmayan özellikler.

    6. Sony Xperia U

    Fiyatı: 600 TL

    Şık stiliyle öne çıkan Sony Xperia U, teknik özellikler konusunda da sizi hayal kırıklığına uğratmıyor. 3.5 inç'lik bir dokunmatik ekran, çift çekirdekli 1GHz işlemci ve Android Ice Cream Sandwich, hiç de fena olmayan özellikler.

  6. <p><b>5. Nokia Lumia 620</b></p>  <p><b>Fiyatı: 500 TL</b></p>  Lumia 620, bu fiyattaki bir telefon için müthiş işler başarıyor. Parlak renkli seçenekler, gençlerin ilgisini çekebilecek cinsten. Ekranı biraz daha büyük olsaydı ve biraz daha RAM eklenseydi, şikayet edecek hiçbir şey kalmayacaktı. Yine de Lumia 620, bu fiyata sunduklarına göre harika bir telefon.

    5. Nokia Lumia 620

    Fiyatı: 500 TL

    Lumia 620, bu fiyattaki bir telefon için müthiş işler başarıyor. Parlak renkli seçenekler, gençlerin ilgisini çekebilecek cinsten. Ekranı biraz daha büyük olsaydı ve biraz daha RAM eklenseydi, şikayet edecek hiçbir şey kalmayacaktı. Yine de Lumia 620, bu fiyata sunduklarına göre harika bir telefon.

  7. <p><b>4. Sony Xperia SP</b></p>  <p><b>Fiyatı: 1.000 TL</b></p>  8 megapiksellik kamerasıyla öne çıkan Xperia SP, bu fiyattaki bir telefondan bekleyeceğinizin üstünde kalitede fotoğraflar çekebiliyor. microSD slotu, Walkman uygulaması gibi artı özellikleri de var.

    4. Sony Xperia SP

    Fiyatı: 1.000 TL

    8 megapiksellik kamerasıyla öne çıkan Xperia SP, bu fiyattaki bir telefondan bekleyeceğinizin üstünde kalitede fotoğraflar çekebiliyor. microSD slotu, Walkman uygulaması gibi artı özellikleri de var.

  8. <p><b>3. General Mobile Discovery (16GB)</b></p>  <p><b>Fiyatı: 730 TL</b></p>  4.7 inç'lik büyük HD ekran, 1.2GHz dört çekirdekli işlemci, 1GB RAM gibi özellikleri bu fiyata sıkıştırmayı başaran nadir ceplerden olan General Mobile Discovery, 16GB'lık depolama alanının yanında microSD ile genişleme seçeneği de sunuyor.

    3. General Mobile Discovery (16GB)

    Fiyatı: 730 TL

    4.7 inç'lik büyük HD ekran, 1.2GHz dört çekirdekli işlemci, 1GB RAM gibi özellikleri bu fiyata sıkıştırmayı başaran nadir ceplerden olan General Mobile Discovery, 16GB'lık depolama alanının yanında microSD ile genişleme seçeneği de sunuyor.

  9. <p><b>2. Nokia Lumia 520</b></p>  <p><b>Fiyatı: 510 TL</b></p>  Şık görünümlü Lumia 520'nin yavaşladığına veya takıldığına şahit olmanız oldukça zor. Mesajlaşma, telefon görüşmeleri, medya yürütme gibi görevler için çok iyi bir telefon olan Lumia 520, fotoğraf konusunda da fena değil. 510 TL'lik fiyatı, NFC, pusula, flaş, ön yüz kamerası gibi özelliklerin atlanmış olması anlamına geliyor ancak Lumia 520, bu fiyata alabileceğiniz en iyi telefonlardan.

    2. Nokia Lumia 520

    Fiyatı: 510 TL

    Şık görünümlü Lumia 520'nin yavaşladığına veya takıldığına şahit olmanız oldukça zor. Mesajlaşma, telefon görüşmeleri, medya yürütme gibi görevler için çok iyi bir telefon olan Lumia 520, fotoğraf konusunda da fena değil. 510 TL'lik fiyatı, NFC, pusula, flaş, ön yüz kamerası gibi özelliklerin atlanmış olması anlamına geliyor ancak Lumia 520, bu fiyata alabileceğiniz en iyi telefonlardan.

  10. <p><b>1. Motorola Moto G</b></p>  <p><b>Fiyatı: 750 TL</b></p>  Motorola'nın listemizin tepesine yerleşmiş olması sizi şaşırtmış olabilir, ancak Moto G, gerçekten de ses getiren bir telefon. 4.5 inç'lik 720x1280 ekran, 1.2GHz dört çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 5MP arka kamera, 1.3MP ön kamera gibi özellikler sunan Moto G'nin kamerası müthiş olmayabilir. Ancak şu an Android 4.3'le çalışan telefonun Ocak 2014'te Android 4.4 KitKat'a yükseltileceği garantilenmiş durumda.

    1. Motorola Moto G

    Fiyatı: 750 TL

    Motorola'nın listemizin tepesine yerleşmiş olması sizi şaşırtmış olabilir, ancak Moto G, gerçekten de ses getiren bir telefon. 4.5 inç'lik 720x1280 ekran, 1.2GHz dört çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 5MP arka kamera, 1.3MP ön kamera gibi özellikler sunan Moto G'nin kamerası müthiş olmayabilir. Ancak şu an Android 4.3'le çalışan telefonun Ocak 2014'te Android 4.4 KitKat'a yükseltileceği garantilenmiş durumda.