Göçükte Can Pazarı

Toprağın altında kalan 34 işçi 35 dakikalık çalışmanın ardından kurtarıldı

  1. Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde önceki akşam saatlerinde Muradiye Mahallesi Değirmen Sokak?ta tam bir can pazarı yaşandı.

    Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde önceki akşam saatlerinde Muradiye Mahallesi Değirmen Sokak?ta tam bir can pazarı yaşandı.

  2. Turist Yolu yanındaki su borusu değiştirme kazısında çalışan 24 yaşındaki Emin Tutuk, dozer kanal açarken bir anda kayan tonlarca toprağın altında kaldı.

    Turist Yolu yanındaki su borusu değiştirme kazısında çalışan 24 yaşındaki Emin Tutuk, dozer kanal açarken bir anda kayan tonlarca toprağın altında kaldı.

  3. Yolun ortasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçiyi kurtarmak için olay yerine başka bir dozer getirildi.

    Yolun ortasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçiyi kurtarmak için olay yerine başka bir dozer getirildi.

  4. Olay yerine giden itfaiye ve sağlık ekipleri, göçük altındaki Tutuk'u sedyeye bağlayıp kıpırdatmadan iple yukarıya çekmek istedi. Ancak bu girişim toprağın sürekli kayması nedeniyle başarısızlıkla sonuçlandı.

    Olay yerine giden itfaiye ve sağlık ekipleri, göçük altındaki Tutuk'u sedyeye bağlayıp kıpırdatmadan iple yukarıya çekmek istedi. Ancak bu girişim toprağın sürekli kayması nedeniyle başarısızlıkla sonuçlandı.

  5. Bunun üzerine yaralı olan Tutuk, iş makinesinin kepçesine konularak 35 dakika süren çalışmanın ardından yukarıya çıkarıldı.

    Bunun üzerine yaralı olan Tutuk, iş makinesinin kepçesine konularak 35 dakika süren çalışmanın ardından yukarıya çıkarıldı.

  6. Gemlik Devlet Hastanesi?ne kaldırılan işçi Tutuk'un genel durumunun iyi olduğu, vücudunda kırıklar bulunduğu öğrenildi.

    Gemlik Devlet Hastanesi?ne kaldırılan işçi Tutuk'un genel durumunun iyi olduğu, vücudunda kırıklar bulunduğu öğrenildi.

  7. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

    Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.