Soma'da Günyüzüne Çıkmamış Fotoğraflar

Soma'da günyüzüne çıkmamış fotoğraflar

  1. Soma Holding Maden işletmelerine ait Eynez Kömür İşletmelerinde 301 madenciye mezar olan galerilerde faciadan önce madende çekilmiş nasıl ilkel şartlarda çalıştıklarını ortaya koyan görüntüleri çıktı.

    Soma Holding Maden işletmelerine ait Eynez Kömür İşletmelerinde 301 madenciye mezar olan galerilerde faciadan önce madende çekilmiş nasıl ilkel şartlarda çalıştıklarını ortaya koyan görüntüleri çıktı.

  2. Soma Maden ocağının kaza öncesine ait çıkan görüntülerine göre madende işçilerin dinlenmesi için oluşturulan alanların tavanın brandalarla kaplandığı ortaya çıktı.

    Soma Maden ocağının kaza öncesine ait çıkan görüntülerine göre madende işçilerin dinlenmesi için oluşturulan alanların tavanın brandalarla kaplandığı ortaya çıktı.

  3. 301 işçisinin hayatını kaybettiği Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.'ye ait maden ocağında ortaya çıkan kaza öncesi görüntülerinde işçilerin ne kadar sağlıksız ve zor şartlarda çalıştığı dikkat çekti.

    301 işçisinin hayatını kaybettiği Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.'ye ait maden ocağında ortaya çıkan kaza öncesi görüntülerinde işçilerin ne kadar sağlıksız ve zor şartlarda çalıştığı dikkat çekti.

  4. İşçilerden birer acı hatıra olarak geride kalan fotoğraflarda maden işçilerinin oldukça ilkel şartlarda çalıştığı görülüyor.

    İşçilerden birer acı hatıra olarak geride kalan fotoğraflarda maden işçilerinin oldukça ilkel şartlarda çalıştığı görülüyor.

  5. Kaza öncesine ait maden görüntülerinde işçilerin hiç bir iş güvenliği ekipmanı olmadan çalıştığı görülüyor.

    Kaza öncesine ait maden görüntülerinde işçilerin hiç bir iş güvenliği ekipmanı olmadan çalıştığı görülüyor.

  6. Yüzlerce işçinin çalıştığı madende madencilerin dinlenmesi için oluşturulan ve nefeslik olarak adlandırılan bölümde zehirli gaz ve çöküntülerin engellenmesi için maden tavanının brandalarla kaplandığı görülüyor.

    Yüzlerce işçinin çalıştığı madende madencilerin dinlenmesi için oluşturulan ve nefeslik olarak adlandırılan bölümde zehirli gaz ve çöküntülerin engellenmesi için maden tavanının brandalarla kaplandığı görülüyor.

  7. Yaşam odasının bulunmadığı madende işçiler her gün 8 saatlerini bu zor ve tehlikeli alanlarda geçirdiler.

    Yaşam odasının bulunmadığı madende işçiler her gün 8 saatlerini bu zor ve tehlikeli alanlarda geçirdiler.