Erdoğan'a Kurban Oluruz!

Erdoğan'ın Ağrı'da ziyaret ettiği evin kadınları: Biz ona kurban oluruz!

  1. Seçimlerin tekrar yapılacağı Ağrı'da miting düzenleyen Başbakan Erdoğan'ın şehrin en yoksul mahallesinde misafir olduğu bir evde yaşananları aktaran El Cezire Türk muhabiri Gonca Şenay çaprıcı gözlemler paylaştı.

    Seçimlerin tekrar yapılacağı Ağrı'da miting düzenleyen Başbakan Erdoğan'ın şehrin en yoksul mahallesinde misafir olduğu bir evde yaşananları aktaran El Cezire Türk muhabiri Gonca Şenay çaprıcı gözlemler paylaştı.

  2. Ağrı'nın Yüzüncü Yıl Mahallesi'ndeyiz. Kentin yeni kurulan ama bir yandan da en yoksul mahallelerinden biri. Havaalanı yolu üzerindeki mahallede bir ilk yaşandı.

    Ağrı'nın Yüzüncü Yıl Mahallesi'ndeyiz. Kentin yeni kurulan ama bir yandan da en yoksul mahallelerinden biri. Havaalanı yolu üzerindeki mahallede bir ilk yaşandı.

  3. Miting için Ağrı'ya gelen Başbakan Erdoğan, otobüsle geçerken kendisini ısrarla evlerine davet eden kadınları geri çevirmedi.

    Miting için Ağrı'ya gelen Başbakan Erdoğan, otobüsle geçerken kendisini ısrarla evlerine davet eden kadınları geri çevirmedi.

  4. Parti otobüsü durunca Başbakan Erdoğan'ı çay içmeye evine davet edenlerden biri Nurcan Yür, 32 yaşında, 7 çocuk annesi. Nurcan Yür'ün eltisi Cemile Yür de aynı yaşta, onun ise 4 çocuğu var. Aynı evde yaşıyorlar.

    Parti otobüsü durunca Başbakan Erdoğan'ı çay içmeye evine davet edenlerden biri Nurcan Yür, 32 yaşında, 7 çocuk annesi. Nurcan Yür'ün eltisi Cemile Yür de aynı yaşta, onun ise 4 çocuğu var. Aynı evde yaşıyorlar.

  5. Nurcan Yür'ün eşi belediyede işçi, Cemile Yür'ün eşi ise çobanlık yapıyor. Nurcan Yür, Başbakan Erdoğan'ın evine gelmesinden çok mutlu olduğunu anlattı. Başbakan Erdoğan'ın kendilerine, "Çocuklar için yardım alıyor musunuz?" diye sorduğunu anlattı. Nurcan ve Cemile Yür, "Başbakan'dan bir şey istediniz mi?" sorusuna ise, "Hiçbir şey istemedik. Biz ona kurban oluruz. Her şeyimiz var" yanıtını verdiler.

    Nurcan Yür'ün eşi belediyede işçi, Cemile Yür'ün eşi ise çobanlık yapıyor. Nurcan Yür, Başbakan Erdoğan'ın evine gelmesinden çok mutlu olduğunu anlattı. Başbakan Erdoğan'ın kendilerine, "Çocuklar için yardım alıyor musunuz?" diye sorduğunu anlattı. Nurcan ve Cemile Yür, "Başbakan'dan bir şey istediniz mi?" sorusuna ise, "Hiçbir şey istemedik. Biz ona kurban oluruz. Her şeyimiz var" yanıtını verdiler.

  6. <p><b>'Kıyamadık, hiçbir şey istemedik'</b></p>  Başbakan'ın aynı mahallede ziyaret ettiği bir diğer evde ise inşaat işçiliği yapan Nusret Bengi ve eşi Medine Bengi ile üç çocukları oturuyor. Başbakan'ı eve davet eden Medine Bengi olmuş. Bengi ?Evde hamur yoğuruyordum, Başbakan?ın otobüsü geçecek dediler. Elimdeki hamurla kapıya çıktım. Otobüs durunca eve davet ettim. O da geldi?dedi.

    'Kıyamadık, hiçbir şey istemedik'

    Başbakan'ın aynı mahallede ziyaret ettiği bir diğer evde ise inşaat işçiliği yapan Nusret Bengi ve eşi Medine Bengi ile üç çocukları oturuyor. Başbakan'ı eve davet eden Medine Bengi olmuş. Bengi ?Evde hamur yoğuruyordum, Başbakan?ın otobüsü geçecek dediler. Elimdeki hamurla kapıya çıktım. Otobüs durunca eve davet ettim. O da geldi?dedi.

  7. Bengi ailesi ile çay içen Başbakan Erdoğan, onlara da bir istekleri olup olmadığını sormuş. Nusret Bengi, "Hiçbir şey istemedik. Kıyamadık, ayıp olur dedik. Aslında bizim mahallemizde yol yok, su yok ama söylemedik" diye konuştu.

    Bengi ailesi ile çay içen Başbakan Erdoğan, onlara da bir istekleri olup olmadığını sormuş. Nusret Bengi, "Hiçbir şey istemedik. Kıyamadık, ayıp olur dedik. Aslında bizim mahallemizde yol yok, su yok ama söylemedik" diye konuştu.

  8. Bengi, Ağrı'da AK Parti'nin elindeki belediye hizmetlerinin mahallelerine neredeyse hiç uğramadığını anlattı, ancak buna rağmen "Biz oyumuzu Hasan Arslan'a değil Tayyip Erdoğan'a veriyoruz. Tayyip dedin mi akan sular durur" diye konuştu.

    Bengi, Ağrı'da AK Parti'nin elindeki belediye hizmetlerinin mahallelerine neredeyse hiç uğramadığını anlattı, ancak buna rağmen "Biz oyumuzu Hasan Arslan'a değil Tayyip Erdoğan'a veriyoruz. Tayyip dedin mi akan sular durur" diye konuştu.

  9. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin, Ağrı Adliye Sarayı Dörtyol Kavşağı'nda düzenlediği mitingin ardından havalimanına hareket etti.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin, Ağrı Adliye Sarayı Dörtyol Kavşağı'nda düzenlediği mitingin ardından havalimanına hareket etti.

  10. Küpkıran Köprüsü mevkisinde kendisini karşılayan çocuklara oyuncak ve satranç takımı dağıtan Erdoğan, talep üzerine kadınlara da oyuncak verdi.

    Küpkıran Köprüsü mevkisinde kendisini karşılayan çocuklara oyuncak ve satranç takımı dağıtan Erdoğan, talep üzerine kadınlara da oyuncak verdi.

  11. Başbakan Erdoğan, 100. Yıl Mahallesi'nde de yolda kendisini karşılayanları selamladı.

    Başbakan Erdoğan, 100. Yıl Mahallesi'nde de yolda kendisini karşılayanları selamladı.

  12. Erdoğan, burada 2 vatandaşın daveti üzerine evlerine konuk oldu.

    Erdoğan, burada 2 vatandaşın daveti üzerine evlerine konuk oldu.

  13. Evden çıkarken burada kendisini bekleyenlere seslenen Erdoğan, "Hepinizin evini dolaşmak isterdim fakat nasip böyle oldu. İnşallah bir daha ki gelişte de diğer evlerden birine uğrarız. Gelir bir çayınızı içeriz" diye konuştu.

    Evden çıkarken burada kendisini bekleyenlere seslenen Erdoğan, "Hepinizin evini dolaşmak isterdim fakat nasip böyle oldu. İnşallah bir daha ki gelişte de diğer evlerden birine uğrarız. Gelir bir çayınızı içeriz" diye konuştu.

  14. Daha sonra havalimanına hareket eden Erdoğan, yol güzergahında "Başbakanım annem kokuyorsun. Onun gibi içten ve pazarlıksız seviyorsun" pankartını açan grubu görmesi üzerine otobüsü durdurdu.

    Daha sonra havalimanına hareket eden Erdoğan, yol güzergahında "Başbakanım annem kokuyorsun. Onun gibi içten ve pazarlıksız seviyorsun" pankartını açan grubu görmesi üzerine otobüsü durdurdu.

  15. Erdoğan, pankartla otobüsün önüne gelen grupla fotoğraf çektirdikten sonra buradan ayrıldı.

    Erdoğan, pankartla otobüsün önüne gelen grupla fotoğraf çektirdikten sonra buradan ayrıldı.