Gençler Hangi Partiyi Destekliyor

Gençler hangi partiyi destekliyor

  1. Ak Parti İstanbul Gençlik Kolları ve farklı alanlarda hizmet vermekte olan 100'ü aşkın STK (Sivil Toplum Kuruluşu) temsilcisi İstanbul Gençliğine dönük projelerini ve muhtemel işbirliklerini değerlendirmek üzere bir araya geldi.

    Ak Parti İstanbul Gençlik Kolları ve farklı alanlarda hizmet vermekte olan 100'ü aşkın STK (Sivil Toplum Kuruluşu) temsilcisi İstanbul Gençliğine dönük projelerini ve muhtemel işbirliklerini değerlendirmek üzere bir araya geldi.

  2. Ak Parti İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen programda GENAR tarafından Istanbul'un 39 ilçesinden 5500 genç ile gerçekleştirilen Gençlik Araştırmasının sonuçları da paylaşıldı.

    Ak Parti İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen programda GENAR tarafından Istanbul'un 39 ilçesinden 5500 genç ile gerçekleştirilen Gençlik Araştırmasının sonuçları da paylaşıldı.

  3. Gençlerin Oy tercihleri, siyasetle ilgilenme durumu, Alkol yasası, Cumhurbaşkanlığı seçimleri gibi birçok konuda oldukça çarpıcı sonuçların alındığı araştırma Ak Parti Gençlik Kollarının gelecekteki çalışmalarının şekillenmesine ve STK'larla işbirliklerinin oluşturulmasına büyük katkı sağlayacak.

    Gençlerin Oy tercihleri, siyasetle ilgilenme durumu, Alkol yasası, Cumhurbaşkanlığı seçimleri gibi birçok konuda oldukça çarpıcı sonuçların alındığı araştırma Ak Parti Gençlik Kollarının gelecekteki çalışmalarının şekillenmesine ve STK'larla işbirliklerinin oluşturulmasına büyük katkı sağlayacak.

  4. AK Parti İstanbul Gençlik Kolları tarafından yapılan araştırma sonuçları İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin'in ev sahipliğinde Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle de paylaşıldı.

    AK Parti İstanbul Gençlik Kolları tarafından yapılan araştırma sonuçları İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin'in ev sahipliğinde Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle de paylaşıldı.

  5. 100'ün üzerinde STK temsilcisinin katıldığı 'STK İstişare ve Koordinasyon Toplantısı' nda araştırma sonuçları ışığında neler yapabileceklerinin konuşulduğunu belirten Gergin, bu tarz çalışmalarımız devam edecek dedi.

    100'ün üzerinde STK temsilcisinin katıldığı 'STK İstişare ve Koordinasyon Toplantısı' nda araştırma sonuçları ışığında neler yapabileceklerinin konuşulduğunu belirten Gergin, bu tarz çalışmalarımız devam edecek dedi.

  6. Gergin konuşmasında; 'Tarihiyle ve ecdadıyla gurur duyan, istikbale öz güvenle bakan ve üstlendiği sorumlulukla Büyük Türkiye yolunda AK Partinin ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman güvendiği Gençlik Kollarımızın, Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler öncesindeki çalışmalarını planlamak adına bugün çok verimli bir buluşma gerçekleştiriyoruz.

    Gergin konuşmasında; 'Tarihiyle ve ecdadıyla gurur duyan, istikbale öz güvenle bakan ve üstlendiği sorumlulukla Büyük Türkiye yolunda AK Partinin ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman güvendiği Gençlik Kollarımızın, Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler öncesindeki çalışmalarını planlamak adına bugün çok verimli bir buluşma gerçekleştiriyoruz.

  7. Gençlik adına belirli mihraklarca oluşturulmaya alışılan algıların ne kadar gerçek dışı olduğunu bugün sonuçlarını paylaştığımız 'ezber bozan' bir araştırmayla görmüş oluyoruz. Özellikle gençlerin Çözüm Süreci'ne verdiği müthiş destek, geleceğe dair umutlarımızın katlanmasına vesile olmuştur' dedi. 17-30 yaş arası,İstanbul'un tüm ilçelerinde demografik yapılara göre 5500 genç ile yapılan araştırmanın çarpıcı sonuçları şöyle:

    Gençlik adına belirli mihraklarca oluşturulmaya alışılan algıların ne kadar gerçek dışı olduğunu bugün sonuçlarını paylaştığımız 'ezber bozan' bir araştırmayla görmüş oluyoruz. Özellikle gençlerin Çözüm Süreci'ne verdiği müthiş destek, geleceğe dair umutlarımızın katlanmasına vesile olmuştur' dedi. 17-30 yaş arası,İstanbul'un tüm ilçelerinde demografik yapılara göre 5500 genç ile yapılan araştırmanın çarpıcı sonuçları şöyle:

  8. Gençlerden Çözüm Sürecine Tam Destek: Yapılan araştırmada gençler, terörü bitirmek üzere başkatılan ?Çözüm Süreci?ni destekliyor musunuz?? soruna gençlerin %66 sı evet dedi. 1 yılını geride bırakan çözüm süreci, bazı kesimlerin hertürlü saldırısına rağmen gençlerin desteğini almaya devam ettiğini gösterdi.

    Gençlerden Çözüm Sürecine Tam Destek: Yapılan araştırmada gençler, terörü bitirmek üzere başkatılan ?Çözüm Süreci?ni destekliyor musunuz?? soruna gençlerin %66 sı evet dedi. 1 yılını geride bırakan çözüm süreci, bazı kesimlerin hertürlü saldırısına rağmen gençlerin desteğini almaya devam ettiğini gösterdi.

  9. İstanbullu Gençlerin %51'i AK Parti diyor: Gençlere son yerel seçimlerde hangi partiye oy verdiği de soruldu. İstanbul'da yaşayan gençler %51 ile AK Parti dedi. Gençlerin büyük bir kısmı Ak Parti'ye Başbakana karşı duydukları sevgi ve sempati,partinin 'millet için hizmet' anlayışıyla hareket ettiği ve partiden memnun olduklarından dolayı oy verdiklerini belirtiyor.

    İstanbullu Gençlerin %51'i AK Parti diyor: Gençlere son yerel seçimlerde hangi partiye oy verdiği de soruldu. İstanbul'da yaşayan gençler %51 ile AK Parti dedi. Gençlerin büyük bir kısmı Ak Parti'ye Başbakana karşı duydukları sevgi ve sempati,partinin 'millet için hizmet' anlayışıyla hareket ettiği ve partiden memnun olduklarından dolayı oy verdiklerini belirtiyor.

  10. Alkol Yasasını Destekliyorlar: Kamuoyunda çok tartışılan 'Alkol Satışları düzenlemesi' gençlerin desteğini almış görünüyor. Gençlerin %60'ı Alkol Satışının Kısıtlaması yasasından memnun.

    Alkol Yasasını Destekliyorlar: Kamuoyunda çok tartışılan 'Alkol Satışları düzenlemesi' gençlerin desteğini almış görünüyor. Gençlerin %60'ı Alkol Satışının Kısıtlaması yasasından memnun.