Sosyal Medyanın Yeni Yıldızı

Sosyal medyanın yeni yıldızı

  1. Sahiplerinin gittikleri her yere götürdükleri Biddy isimli kirpinin Instagram'da 400 bin takipçisi var.

    Sahiplerinin gittikleri her yere götürdükleri Biddy isimli kirpinin Instagram'da 400 bin takipçisi var.

  2. DeWeese, "Biddy çok uysal bir kirpi. Sürekli fotoğraflarının çekilmesine de çok alıştı. İnsanlar da Biddy'i çok sevdi" diyor.

    DeWeese, "Biddy çok uysal bir kirpi. Sürekli fotoğraflarının çekilmesine de çok alıştı. İnsanlar da Biddy'i çok sevdi" diyor.

  3. Biddy bir kirpi. Daha ayrıntılı söylemek gerekirse o bir pigme Afrika kirpisi. Bazıları bu türe "evcil kirpi" de diyor.

    Biddy bir kirpi. Daha ayrıntılı söylemek gerekirse o bir pigme Afrika kirpisi. Bazıları bu türe "evcil kirpi" de diyor.

  4. Toni ve Tom seyahat etmeyi çok seviyor. Biddy'yi de bundan mahrum etmiyorlar ve gittikleri her yere onu da götürüyorlar.

    Toni ve Tom seyahat etmeyi çok seviyor. Biddy'yi de bundan mahrum etmiyorlar ve gittikleri her yere onu da götürüyorlar.

  5. ABD'nin doğusundaki Oregon kentinde yaşıyan çift, hemen her hafta yakın çevredeki bir yere gidiyor. Böylece Biddy de başka hiçbir kirpinin görmediği kadar çok dağ, orman, şelale ve nadir de olsa bir tatlıcı dükkanı görüyor.

    ABD'nin doğusundaki Oregon kentinde yaşıyan çift, hemen her hafta yakın çevredeki bir yere gidiyor. Böylece Biddy de başka hiçbir kirpinin görmediği kadar çok dağ, orman, şelale ve nadir de olsa bir tatlıcı dükkanı görüyor.

  6. Toni ve Tom, küçük arkadaşları adına bir Instagram hesabı da oluşturmuşlar.

    Toni ve Tom, küçük arkadaşları adına bir Instagram hesabı da oluşturmuşlar.

  7. Biddy'nin seyahat fotoğrafları bir anda öyle popüler olmuş ki, takipçi sayısı hızla artmış.

    Biddy'nin seyahat fotoğrafları bir anda öyle popüler olmuş ki, takipçi sayısı hızla artmış.

  8. Biddy'nin şu an Instagram'da 380 binden fazla izleyicisi var ve Biddy'nin yeni fotoğraflarını görmek için hevesle bekleyenlerin sayısı her gün artıyor.

    Biddy'nin şu an Instagram'da 380 binden fazla izleyicisi var ve Biddy'nin yeni fotoğraflarını görmek için hevesle bekleyenlerin sayısı her gün artıyor.