İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Bülent Ersoy'un Eski Hali

Bülent Ersoy, cinsiyet değiştirmeden önce oynadığı o film için harekete geçti

  1. Yeşilçam'ın ünlü yönetmenlerinden Melih Gülgen, yayın hakkını elinde bulundurduğu 44 filmi satmak için bir şirketle görüşmek üzeriyken Bülent Ersoy'dan gelen bir telefonla ne yapacağını şaşırdı.

    Yeşilçam'ın ünlü yönetmenlerinden Melih Gülgen, yayın hakkını elinde bulundurduğu 44 filmi satmak için bir şirketle görüşmek üzeriyken Bülent Ersoy'dan gelen bir telefonla ne yapacağını şaşırdı.

  2. Ersoy, Gülgen'e erkek olduğu dönemde rol aldığı filmlerin televizyonlarda yayınlanmasını istemediğini belirterek bir ricada bulundu.

    Ersoy, Gülgen'e erkek olduğu dönemde rol aldığı filmlerin televizyonlarda yayınlanmasını istemediğini belirterek bir ricada bulundu.

  3. <p><b>BÜLENT'LE PERİHAN'IN AŞKI</b></p>  Türk Sanat Müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, Melih Gülgen'den yapımcısı olduğu, Osman F. Seden'in yönettiği 'Beddua' adlı filmi televizyonlara satmamasını istedi.

    BÜLENT'LE PERİHAN'IN AŞKI

    Türk Sanat Müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, Melih Gülgen'den yapımcısı olduğu, Osman F. Seden'in yönettiği 'Beddua' adlı filmi televizyonlara satmamasını istedi.

  4. Ersoy, fabrikatörün kızı 'Perihan' ile aşk yaşayan konservatuvar öğrencisi 'Bülent'i canlandırdığı filmin yıllık yayın bedeli olan 15-20 bin lirayı da karşılayabileceğini söyledi.

    Ersoy, fabrikatörün kızı 'Perihan' ile aşk yaşayan konservatuvar öğrencisi 'Bülent'i canlandırdığı filmin yıllık yayın bedeli olan 15-20 bin lirayı da karşılayabileceğini söyledi.

  5. Türk Sanat Müziği?nin usta ismi Bülent Ersoy kariyeri boyunca 11 filmde başrol, bir filmde ise konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçti.

    Türk Sanat Müziği?nin usta ismi Bülent Ersoy kariyeri boyunca 11 filmde başrol, bir filmde ise konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçti.