Petrol Rezervi Tespit Edilen 65 Nokta

Petrol rezervi tespit edilen 65 nokta

  1. Abdülhamit'in 100 yıl önce yaptırdığı petrol haritası çalışmasına dikkat çeken Yıldız, "Bu harita gerçek olabilir. Bu harita ile bugünkü bilimsel çalışmalar örtüşüyor. İlginç olan bu" diye konuştu.

    Abdülhamit'in 100 yıl önce yaptırdığı petrol haritası çalışmasına dikkat çeken Yıldız, "Bu harita gerçek olabilir. Bu harita ile bugünkü bilimsel çalışmalar örtüşüyor. İlginç olan bu" diye konuştu.

  2. Sultan Abdülhamit'in 100 yıl önce hazırlattığı petrol haritası gerçek çıktı. Enerji Bakanı Taner Yıldız, haritada belirlenen bölgeler ile petrol tespit edilen yerlerin şaşırtıcı derecede aynı olduğunu açıkladı.

    Sultan Abdülhamit'in 100 yıl önce hazırlattığı petrol haritası gerçek çıktı. Enerji Bakanı Taner Yıldız, haritada belirlenen bölgeler ile petrol tespit edilen yerlerin şaşırtıcı derecede aynı olduğunu açıkladı.

  3. Enerji Bakanı Taner Yıldız, haritada belirlenen bölgeler ile petrol tespit edilen yerlerin şaşırtıcı derecede aynı olduğunu açıklamıştı.

    Enerji Bakanı Taner Yıldız, haritada belirlenen bölgeler ile petrol tespit edilen yerlerin şaşırtıcı derecede aynı olduğunu açıklamıştı.

  4. İşte Abdulhamid'in 100 yıl önce hazırlattığı petrol haritalarına göre petrol rezervi olan bölgeler...

    İşte Abdulhamid'in 100 yıl önce hazırlattığı petrol haritalarına göre petrol rezervi olan bölgeler...