Uyuyan Güzel'in Sırrı Çözüldü!

Uyuyan Güzel'in sırrı çözüldü!

  1. O tarihin en gizemli mumyalarından biri. 1920'de öldüğü gün gibi korunan 2 yaşındaki kızın cam tabutu içinde 94 yıldır gözünü açıp kapatmasına bir açıklama getirilemiyordu.

    O tarihin en gizemli mumyalarından biri. 1920'de öldüğü gün gibi korunan 2 yaşındaki kızın cam tabutu içinde 94 yıldır gözünü açıp kapatmasına bir açıklama getirilemiyordu.

  2. DÜNYA onu Uyuyan Güzel olarak tanıyor. İtalya'da 1920 yılında 2 yaşında ölen Rosalia Lombardo'nun mumyasının hiç bozulmaması, cesedinin bulunduğu cam tabut içinde 94 yıldır göz kapaklarını açıp kapatması mumyayı gizemli kılmıştı.

    DÜNYA onu Uyuyan Güzel olarak tanıyor. İtalya'da 1920 yılında 2 yaşında ölen Rosalia Lombardo'nun mumyasının hiç bozulmaması, cesedinin bulunduğu cam tabut içinde 94 yıldır göz kapaklarını açıp kapatması mumyayı gizemli kılmıştı.

  3. General Mario Lombardo?nun biricik kızını mumyalayan Dr. Alfredo Salafia sırrını kimseye vermedi.

    General Mario Lombardo?nun biricik kızını mumyalayan Dr. Alfredo Salafia sırrını kimseye vermedi.

  4. Ancak son araştırmalar paranormal olarak tanımlanan mumyanın gizemine bilimsel açıklık getirdi

    Ancak son araştırmalar paranormal olarak tanımlanan mumyanın gizemine bilimsel açıklık getirdi

  5. Yakın zamanda Dr. Alfredo Salafia'nın el yazmalarında bulunan formülleri inceleyen İtalyan bilim adamları küçük kızın glicerine, çinko ve klor, salistik asitli bir karışımla mumyalandığını ortaya çıkardı.

    Yakın zamanda Dr. Alfredo Salafia'nın el yazmalarında bulunan formülleri inceleyen İtalyan bilim adamları küçük kızın glicerine, çinko ve klor, salistik asitli bir karışımla mumyalandığını ortaya çıkardı.

  6. Mumyanın sergilendiği Capuchin Mezarlığı'nda yapılan araştırmada ise kızın gözlerinin neden açılıp kapandığı belirlendi.

    Mumyanın sergilendiği Capuchin Mezarlığı'nda yapılan araştırmada ise kızın gözlerinin neden açılıp kapandığı belirlendi.

  7. Öldüğünde gözleri yarı açık olan kızın konuluğu cam tabutun optik yansıma nedeniyle günün farkı saatlerinde cesedin gözlerini açılıp kapanıyormuş gibi gösteriyor.

    Öldüğünde gözleri yarı açık olan kızın konuluğu cam tabutun optik yansıma nedeniyle günün farkı saatlerinde cesedin gözlerini açılıp kapanıyormuş gibi gösteriyor.