Ömer Üründül Sosyal Medyayı Salladı

Ömer Üründül Dünya Kupası?na veda etti

  1. <p>TRT'de yayınlanan futbol turnuvalarının değişmez yorumcusu Ömer Üründül, 2014 FIFA Dünya Kupası finalinin canlı yayına katılmayacağını açıkladı.</p>    Dünya Kupası maçları boyunca yorumculuk yapan Üründül, özel nedenlerle finalde olmayacağını ve Türkiye'ye döneceğini söyledi.    <p>Yorumları ve gaflarıyla turnuvaya damgasını vuran isimlerden olan Üründül'ün finalde maç yorumlayamayacak olması, sosyal medyada gelişmeyi yorumlayan bir çok futbolseveri sevindirdi.</p>    Üründül bu kararını açıklamadan, change.org isimli internet sitesinden final maçını yönetmemesi için imza kampanyası bile başlatılmıştı.

    TRT'de yayınlanan futbol turnuvalarının değişmez yorumcusu Ömer Üründül, 2014 FIFA Dünya Kupası finalinin canlı yayına katılmayacağını açıkladı.

    Dünya Kupası maçları boyunca yorumculuk yapan Üründül, özel nedenlerle finalde olmayacağını ve Türkiye'ye döneceğini söyledi.

    Yorumları ve gaflarıyla turnuvaya damgasını vuran isimlerden olan Üründül'ün finalde maç yorumlayamayacak olması, sosyal medyada gelişmeyi yorumlayan bir çok futbolseveri sevindirdi.

    Üründül bu kararını açıklamadan, change.org isimli internet sitesinden final maçını yönetmemesi için imza kampanyası bile başlatılmıştı.