İki Türk Gencin Robinson Hayatı

İki Türk gencin Robinson hayatı

  1. İstanbul'dan Antalya'nın Alakır Vadisi'ne yerleşen Tuğba Günal ve Birhan Erkutlu çifti sekiz yıldır televizyon izlemiyor.

    İstanbul'dan Antalya'nın Alakır Vadisi'ne yerleşen Tuğba Günal ve Birhan Erkutlu çifti sekiz yıldır televizyon izlemiyor.

  2. İstanbul'da yaşayan Tuğba Günal (39) ve Birhan Erkutlu (38) isimli iki arkadaş, Antalya'nın Kumluca ilçesi sınırlarındaki Alakır Vadisi'nde gelerek, buldukları araziyi satın alıp sekiz yıl önce buraya yerleştiler.

    İstanbul'da yaşayan Tuğba Günal (39) ve Birhan Erkutlu (38) isimli iki arkadaş, Antalya'nın Kumluca ilçesi sınırlarındaki Alakır Vadisi'nde gelerek, buldukları araziyi satın alıp sekiz yıl önce buraya yerleştiler.

  3. Metropol hayatından sıkılan Günal ve Erkutlu, doğa ile iç içe yaşayabilmek adına Dünyayı ve Türkiye gezdiler. Anadolu'nun dört bir köşesini yürüyerek gezen ikili, son olarak geldikleri Antalya'nın Kumluca ilçesi'nde bulunan Alakar Vadisi'ne yerleşti.

    Metropol hayatından sıkılan Günal ve Erkutlu, doğa ile iç içe yaşayabilmek adına Dünyayı ve Türkiye gezdiler. Anadolu'nun dört bir köşesini yürüyerek gezen ikili, son olarak geldikleri Antalya'nın Kumluca ilçesi'nde bulunan Alakar Vadisi'ne yerleşti.

  4. <p><b>HİNDİSTAN'A OTOSTOPLA GİTTİLER</b></p>  Lise öğrenimini görürken birlikte çıktıkları okul gezisinde tanışan Tuğba ile Birhan'ın arkadaşlıkları zamanla ilerledi.

    HİNDİSTAN'A OTOSTOPLA GİTTİLER

    Lise öğrenimini görürken birlikte çıktıkları okul gezisinde tanışan Tuğba ile Birhan'ın arkadaşlıkları zamanla ilerledi.

  5. Doğaya birlikte gitmeye ve yeni şeyler keşfetmeye başlayan gençler, üniversite öğrenimi de gördüler. Tuğba Marmara İktisat bölümünü bitirdi, Birhan ise Yıldız Teknik'te İnşaat Mühendisliği okudu. 23-24 yaşlarında tek başına Hindistan'a gittiler.

    Doğaya birlikte gitmeye ve yeni şeyler keşfetmeye başlayan gençler, üniversite öğrenimi de gördüler. Tuğba Marmara İktisat bölümünü bitirdi, Birhan ise Yıldız Teknik'te İnşaat Mühendisliği okudu. 23-24 yaşlarında tek başına Hindistan'a gittiler.

  6. Otobüsle, otostopla, dolaşa dolaşa vardıkları Hindistan'da 1 yıl kalarak orada yaşam mücadelesi verdiler.

    Otobüsle, otostopla, dolaşa dolaşa vardıkları Hindistan'da 1 yıl kalarak orada yaşam mücadelesi verdiler.

  7. Birhan, arkadaşı Tuğba ile şehir hayatından uzaklaşıp, doğa ile iç içe bir yaşam kararı aldıklarını şu sözlerle anlatıyor, "Tuğba ile göz göze geldik. Aktivist olarak şehirde de yaşantımızı sürdürüyorduk.

    Birhan, arkadaşı Tuğba ile şehir hayatından uzaklaşıp, doğa ile iç içe bir yaşam kararı aldıklarını şu sözlerle anlatıyor, "Tuğba ile göz göze geldik. Aktivist olarak şehirde de yaşantımızı sürdürüyorduk.

  8. Tükettiğimiz kadar yaşayacağımız başka bir dünyayı aramak için yola çıkmaya karar verdik"

    Tükettiğimiz kadar yaşayacağımız başka bir dünyayı aramak için yola çıkmaya karar verdik"

  9. <p><b>ELEKTİRİĞİ GÜNEŞTEN, YEMEKLERİNİ TOPRAKTAN SAĞLIYORLAR</b></p>  Alakır Vadisi'ne yerleştikten sonra bölge yerlisi Durmuş ve Hamide isimli iki kişiyi ile taşınan Birhan ve Tuğba, onlardan, toprağı sürmesini, ekini biçmesini, keçiyi sağmasını öğrendi.

    ELEKTİRİĞİ GÜNEŞTEN, YEMEKLERİNİ TOPRAKTAN SAĞLIYORLAR

    Alakır Vadisi'ne yerleştikten sonra bölge yerlisi Durmuş ve Hamide isimli iki kişiyi ile taşınan Birhan ve Tuğba, onlardan, toprağı sürmesini, ekini biçmesini, keçiyi sağmasını öğrendi.

  10. İki arkadaş, tamamen doğal malzemeyle ve kendi elleriyle sıfır maliyetle inşa ettikleri evleri ve yaşamlarının, aynı şartlarda kalabilecek olan gençlere örnek olabilmesini diliyorlar.

    İki arkadaş, tamamen doğal malzemeyle ve kendi elleriyle sıfır maliyetle inşa ettikleri evleri ve yaşamlarının, aynı şartlarda kalabilecek olan gençlere örnek olabilmesini diliyorlar.