Seçimde Yaşanan İlginçlikler

Seçimde yaşanan ilginçlikler

  1. Türkiye, cumhurbaşkanı seçmek için ilk defa sandık başına gitti.     <p>Türkiye'nin dört bir yanından ilginç seçim manzaraları ortaya çıktı.</p>

    Türkiye, cumhurbaşkanı seçmek için ilk defa sandık başına gitti.

    Türkiye'nin dört bir yanından ilginç seçim manzaraları ortaya çıktı.

  2. Sivas'ın Hafik ilçesinde damat Okan Özbek (22) ve gelin Ayşe Çaldıran (19) çifti en mutlu günlerinde cumhurbaşkanı seçiminde oy kullandı. Gelin adet gereği yüzünü ilk eşi göreceği ve yüz görümlüğü alacağı için kırmızı duvağını açmadan oy kullandı.

    Sivas'ın Hafik ilçesinde damat Okan Özbek (22) ve gelin Ayşe Çaldıran (19) çifti en mutlu günlerinde cumhurbaşkanı seçiminde oy kullandı. Gelin adet gereği yüzünü ilk eşi göreceği ve yüz görümlüğü alacağı için kırmızı duvağını açmadan oy kullandı.

  3. <p>Bursa'da Emekli Ahmet Küçük'ün (64) , iki gün önce ailesiyle kahvaltı yaparken sandalyeden düşmesi sonucu beli kırıldı. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen ve evine gönderilen Küçük, çocuklarına oy kullanmak istediğini söyledi.</p>    Hareket etmekte zorlanan Küçük, eve çağrılan sağlık ekiplerince ambulansa bindirilerek kayıtlı olduğu Adnan Menderes Ortaokulu'na götürüldü ve oyunu kullandı.

    Bursa'da Emekli Ahmet Küçük'ün (64) , iki gün önce ailesiyle kahvaltı yaparken sandalyeden düşmesi sonucu beli kırıldı. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen ve evine gönderilen Küçük, çocuklarına oy kullanmak istediğini söyledi.

    Hareket etmekte zorlanan Küçük, eve çağrılan sağlık ekiplerince ambulansa bindirilerek kayıtlı olduğu Adnan Menderes Ortaokulu'na götürüldü ve oyunu kullandı.

  4. Münevver Küçükertunç, ameliyatının ardından yakınları tarafından oy kullanmaya sandalyeyle getirildi.

    Münevver Küçükertunç, ameliyatının ardından yakınları tarafından oy kullanmaya sandalyeyle getirildi.

  5. Konya'da düğünleri ile cumhurbaşkanlığı seçimi aynı güne denk gelen çift, gelinlik ve damatlıkla gelip oylarını kullandı.

    Konya'da düğünleri ile cumhurbaşkanlığı seçimi aynı güne denk gelen çift, gelinlik ve damatlıkla gelip oylarını kullandı.

  6. Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde yaşayan ve cumhurbaşkanı seçimi için 78 yaşındaki Gülsüm Kuru ilerlemiş yaşına ve ayaklarındaki rahatsızlığa rağmen oğlu ve damadıyla bir dayanak sayesinde oy kullanmaya geldi.

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde yaşayan ve cumhurbaşkanı seçimi için 78 yaşındaki Gülsüm Kuru ilerlemiş yaşına ve ayaklarındaki rahatsızlığa rağmen oğlu ve damadıyla bir dayanak sayesinde oy kullanmaya geldi.

  7. Düzce'de dünya evine giren Melike ve Mahmut Şentürk çifti, gelinlik ve damatlıklarıyla oy kullandıktan sonra düğünlerini yaptı.

    Düzce'de dünya evine giren Melike ve Mahmut Şentürk çifti, gelinlik ve damatlıklarıyla oy kullandıktan sonra düğünlerini yaptı.

  8. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ekipleri, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun oy kullandığı Arjantin İlkokulu'nda kimyasal madde araması yaptı.

    Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ekipleri, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun oy kullandığı Arjantin İlkokulu'nda kimyasal madde araması yaptı.

  9. Sinema oyuncusu Fatma Girik (solda), eski futbolcu, sinema yönetmeni, oyuncu, senarist ve yapımcı Memduh Ün ile oyunu Muğla'nın Bodrum ilçesinde kullandı.

    Sinema oyuncusu Fatma Girik (solda), eski futbolcu, sinema yönetmeni, oyuncu, senarist ve yapımcı Memduh Ün ile oyunu Muğla'nın Bodrum ilçesinde kullandı.

  10. Kütahya'nın Simav ilçesi'nin Yerel Yönetimler Yasası'yla köye dönüştürülen beldesi Kuşu'da yerel seçimin ardından bugünkü Cumhurbaşkanlığı seçiminde de sandıklar yine boş kaldı.    <p>Kuşu'da bin 468 seçmen, 30 Mart yerel seçimleri ve ardından 1 Haziran'da yenilenen muhtarlık seçiminde olduğu gibi bu gün de Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitmedi.</p>

    Kütahya'nın Simav ilçesi'nin Yerel Yönetimler Yasası'yla köye dönüştürülen beldesi Kuşu'da yerel seçimin ardından bugünkü Cumhurbaşkanlığı seçiminde de sandıklar yine boş kaldı.

    Kuşu'da bin 468 seçmen, 30 Mart yerel seçimleri ve ardından 1 Haziran'da yenilenen muhtarlık seçiminde olduğu gibi bu gün de Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitmedi.

  11. Bodrum'da oy kullanacak mahalle sakinleri Türkkuyusu Mahallesi muhtarı Bahattin Aşkın'a çantadan bebek arabasına hatta köpeğe kadar çok sayıda eşya emanet etti.

    Bodrum'da oy kullanacak mahalle sakinleri Türkkuyusu Mahallesi muhtarı Bahattin Aşkın'a çantadan bebek arabasına hatta köpeğe kadar çok sayıda eşya emanet etti.

  12. Düğün öncesi oy vermeye gelen çiftler, ilginç görüntüler oluşturdu.

    Düğün öncesi oy vermeye gelen çiftler, ilginç görüntüler oluşturdu.

  13. Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli de eşiyle birlikte oyunu kullandı.

    Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli de eşiyle birlikte oyunu kullandı.

  14. Hasta vatandaşlar doktor kontrolünde oylarını kullandı.

    Hasta vatandaşlar doktor kontrolünde oylarını kullandı.

  15. Plajdan sandık başına gelen vatandaşlar ise oldukça dikkat çekiciydi.

    Plajdan sandık başına gelen vatandaşlar ise oldukça dikkat çekiciydi.

  16. İşte yurttan seçim manzaraları...

    İşte yurttan seçim manzaraları...