İşte En Sıradışı Restoranlar

İşte o eşsiz deneyimleri yaşayacağınız restoranlar...

  1. Yemek yeme rutinini eşsiz bir deneyime dönüştüren dünyanın en sıradışı restoranları listelendi.   <p><b>İşte o eşsiz deneyimleri yaşayacağınız restoranlar...</b></p>

    Yemek yeme rutinini eşsiz bir deneyime dönüştüren dünyanın en sıradışı restoranları listelendi.

    İşte o eşsiz deneyimleri yaşayacağınız restoranlar...

  2. <br><b>El Diablo Restaurant - Teguise, İspanya</b></br>  Bu restoranda barbekü, restoranın altında bulunan aktif volkanın ısısıyla yapılıyor.


    El Diablo Restaurant - Teguise, İspanya
    Bu restoranda barbekü, restoranın altında bulunan aktif volkanın ısısıyla yapılıyor.

  3. <br><b>El Diablo Restaurant - Teguise, İspanya</b></br>  Restoran volkanın üzerine inşa edilmiş 6 adet bazalt kaya katmanının üstünde bulunuyor. Restoranın altında bulunan volkan 19. yüzyıldan beri sakinliğini koruyor.


    El Diablo Restaurant - Teguise, İspanya
    Restoran volkanın üzerine inşa edilmiş 6 adet bazalt kaya katmanının üstünde bulunuyor. Restoranın altında bulunan volkan 19. yüzyıldan beri sakinliğini koruyor.

  4. <br><b>Sarnıç Restoran - İstanbul, Türkiye</b></br>  İstanbul'da bulunan Sarnıç Restoran 1000 yıllık bir sarnıcın altında bulunuyor. Demir avizeler mekanı aydınlatıyor.


    Sarnıç Restoran - İstanbul, Türkiye
    İstanbul'da bulunan Sarnıç Restoran 1000 yıllık bir sarnıcın altında bulunuyor. Demir avizeler mekanı aydınlatıyor.

  5. <br><b>Sarnıç Restoran - İstanbul, Türkiye</b></br>  Ambiansının yanı sıra Osmanlı kültürünün renkliliğini sergileyen mekan tarihi atmosferiyle en ilginç restoranlar arasında yer alıyor.


    Sarnıç Restoran - İstanbul, Türkiye
    Ambiansının yanı sıra Osmanlı kültürünün renkliliğini sergileyen mekan tarihi atmosferiyle en ilginç restoranlar arasında yer alıyor.

  6. <br><b>360 Degrees Restaurant - Phuket, Tayland</b></br>  Etrafında bulunan Andaman Denizi'nin 360 derecelik manzarasını vaadeden restoran Phuket'teki Layan Beach'de bulunuyor.


    360 Degrees Restaurant - Phuket, Tayland
    Etrafında bulunan Andaman Denizi'nin 360 derecelik manzarasını vaadeden restoran Phuket'teki Layan Beach'de bulunuyor.

  7. <br><b>360 Degrees Restaurant - Phuket, Tayland</b></br>  Restoranın yemeklerinin de manzarası kadar kaliteli olduğu söyleniyor.


    360 Degrees Restaurant - Phuket, Tayland
    Restoranın yemeklerinin de manzarası kadar kaliteli olduğu söyleniyor.

  8. <br><b>Stuckli Sky Dining ? Dinner in a Ski Lift in Sattel, İsviçre</b></br>  En ilginç restoranlar arasına ismini yazdıran Stuckli Sky Dining, isminden de anlaşılacağı gibi müşterilerine gökyüzünde hizmet veriyor.


    Stuckli Sky Dining ? Dinner in a Ski Lift in Sattel, İsviçre
    En ilginç restoranlar arasına ismini yazdıran Stuckli Sky Dining, isminden de anlaşılacağı gibi müşterilerine gökyüzünde hizmet veriyor.

  9. <br><b>Stuckli Sky Dining ? Dinner in a Ski Lift in Sattel, İsviçre</b></br>  Misafirler İsviçre Alpleri manzarasının eşliğinde yemeklerini gondollarda yiyorlar.


    Stuckli Sky Dining ? Dinner in a Ski Lift in Sattel, İsviçre
    Misafirler İsviçre Alpleri manzarasının eşliğinde yemeklerini gondollarda yiyorlar.

  10. <br><b>Snow Castle Restaurant ? Kemi, Finlandiya</b></br>  Son zamanlarda buzdan oyma oteller ve restoranlar trend haline geldi. Bunlardan en meşhuru Finlandiya'da bulunuyor.


    Snow Castle Restaurant ? Kemi, Finlandiya
    Son zamanlarda buzdan oyma oteller ve restoranlar trend haline geldi. Bunlardan en meşhuru Finlandiya'da bulunuyor.

  11. <br><b>Snow Castle Restaurant ? Kemi, Finlandiya</b></br>  Her sene Ocak ayının sonuna doğru hizmet vermeye başlayan restoranın buzdan oyma masalarında yaklaşık eksi 5 derece sıcaklıkta yemeğinizi yiyebilirsiniz.


    Snow Castle Restaurant ? Kemi, Finlandiya
    Her sene Ocak ayının sonuna doğru hizmet vermeye başlayan restoranın buzdan oyma masalarında yaklaşık eksi 5 derece sıcaklıkta yemeğinizi yiyebilirsiniz.

  12. <br><b>Tree Pod Dining ? Soneva Kiri in Koh Kood, Bangkok</b></br>  Bu restoran özel dokuma bambularda misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatıyor.


    Tree Pod Dining ? Soneva Kiri in Koh Kood, Bangkok
    Bu restoran özel dokuma bambularda misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatıyor.

  13. <br><b>Tree Pod Dining ? Soneva Kiri in Koh Kood, Bangkok</b></br>  Bambulara oturtulan misafirler yukarı çekilerek ağaçların tepesinde bu ilginç deneyimi yaşıyorlar.


    Tree Pod Dining ? Soneva Kiri in Koh Kood, Bangkok
    Bambulara oturtulan misafirler yukarı çekilerek ağaçların tepesinde bu ilginç deneyimi yaşıyorlar.

  14. <br><b>Labassin Waterfall Restaurant ? Villa Escudero Plantations and Resort, Filipinler</b></br>  Labassin Waterfall yapay şelalenin üzerinde bulunan bambudan yapılmış masalarıyla misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor.


    Labassin Waterfall Restaurant ? Villa Escudero Plantations and Resort, Filipinler
    Labassin Waterfall yapay şelalenin üzerinde bulunan bambudan yapılmış masalarıyla misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor.

  15. <br><b>Le Jules Vernes ? Paris, Fransa</b></br>  Paris'in şüphesiz en ikonik yerinde yani Eiffel Kulesi'nde bulunan restoran misafirlerine eşsiz bir manzara vaadediyor.


    Le Jules Vernes ? Paris, Fransa
    Paris'in şüphesiz en ikonik yerinde yani Eiffel Kulesi'nde bulunan restoran misafirlerine eşsiz bir manzara vaadediyor.

  16. <br><b>Le Jules Vernes ? Paris, Fransa</b></br>  Ünlü aşçı Alain Ducasse'nin lezzetli tariflerini tadabileceğiniz bu restorana girmek için uzun sıralar beklemenize gerek kalmıyor, restorana ait özel asansör misafirlerinin bu eşsiz deneyimi yaşamaları için hizmette.


    Le Jules Vernes ? Paris, Fransa
    Ünlü aşçı Alain Ducasse'nin lezzetli tariflerini tadabileceğiniz bu restorana girmek için uzun sıralar beklemenize gerek kalmıyor, restorana ait özel asansör misafirlerinin bu eşsiz deneyimi yaşamaları için hizmette.

  17. <br><b>Treehouse Restaurant ? Yeni Zelanda</b></br>  Ağaç evlerde harika bir öğün geçirmek için Yeni Zelanda'daki Treehouse hizmetinizde. Bu deneyimi eşsiz kılan, ağaçların içinda yerden 10 metre yüksekte ve orman manzarasıyla keyifli bir öğün geçirmeniz.


    Treehouse Restaurant ? Yeni Zelanda
    Ağaç evlerde harika bir öğün geçirmek için Yeni Zelanda'daki Treehouse hizmetinizde. Bu deneyimi eşsiz kılan, ağaçların içinda yerden 10 metre yüksekte ve orman manzarasıyla keyifli bir öğün geçirmeniz.

  18. <br><b>Grotta Palazzese ? Polignano a Mare, İtalya</b></br>  İtalya'nın güneyinde bulunan restoran misafirlerine Adriyatik Denizi manzarası eşliğinde egzotik bir atmosfer sunuyor.


    Grotta Palazzese ? Polignano a Mare, İtalya
    İtalya'nın güneyinde bulunan restoran misafirlerine Adriyatik Denizi manzarası eşliğinde egzotik bir atmosfer sunuyor.

  19. <br><b>Grotta Palazzese ? Polignano a Mare, İtalya</b></br>  Kalker mağarasında bulunan restoran sadece yaz döneminde hizmet veriyor.


    Grotta Palazzese ? Polignano a Mare, İtalya
    Kalker mağarasında bulunan restoran sadece yaz döneminde hizmet veriyor.

  20. <br><b>Ithaa Undersea Restaurant ? Rangali Adası, Maldivler</b></br>  Denizin içinde 5 metre derinlikte bulunan restoranda camdan duvarlar sayesinde deniz dalgalarını, balıkları, mercanları, köpekbalıklarını ve daha birçok deniz canlısını izlemek mümkün.


    Ithaa Undersea Restaurant ? Rangali Adası, Maldivler
    Denizin içinde 5 metre derinlikte bulunan restoranda camdan duvarlar sayesinde deniz dalgalarını, balıkları, mercanları, köpekbalıklarını ve daha birçok deniz canlısını izlemek mümkün.