İmkansız Vücutlar

İmkansız vücutlar

  1. Asıl adı Rauf Yasit olan 'Rubberlegz' adıyla bilinen dansçı vücuduyla yaptığı imkansız hareketlerle dünya çapında bir ün yaptı.

    Asıl adı Rauf Yasit olan 'Rubberlegz' adıyla bilinen dansçı vücuduyla yaptığı imkansız hareketlerle dünya çapında bir ün yaptı.

  2. Iraklı bir ailenin çocuğu olan Rauff, folklör öğretmeni olan babası tarafından küçük yaşlarda düğünlerde yöresel danslar yapmaya başladı.

    Iraklı bir ailenin çocuğu olan Rauff, folklör öğretmeni olan babası tarafından küçük yaşlarda düğünlerde yöresel danslar yapmaya başladı.

  3. Dans kariyerine Almanya Berlin'de devam eden Yasit, Break Dance'ın ardından sahne içinde karşılıklı hamlelere dayalı dans dövüşü tarzında, rakibinizi yenmek için 20-30 saniye içinde hamle yaparak dans figürlerinizi sergilediğiniz bir alana yöneldi.

    Dans kariyerine Almanya Berlin'de devam eden Yasit, Break Dance'ın ardından sahne içinde karşılıklı hamlelere dayalı dans dövüşü tarzında, rakibinizi yenmek için 20-30 saniye içinde hamle yaparak dans figürlerinizi sergilediğiniz bir alana yöneldi.

  4. Şimdi 27 yaşındaki dansçı vücudunu dışarıdan bakıldığında imkansız olarak görünen şekillere sokarak sanatını sergilemeye devam ediyor. Vücudunu, ellerini, kollarını birbirine dolayarak yaptığı hareketlerini instagram hesabından paylaşarak dünya çapında bilinen bir dansçı haline geldi.

    Şimdi 27 yaşındaki dansçı vücudunu dışarıdan bakıldığında imkansız olarak görünen şekillere sokarak sanatını sergilemeye devam ediyor. Vücudunu, ellerini, kollarını birbirine dolayarak yaptığı hareketlerini instagram hesabından paylaşarak dünya çapında bilinen bir dansçı haline geldi.