Otomobilde Son Kampanyalar

Otomobilde son kampanyalar

  1. Otomotiv firmalarının yaz sonu kampanyalarını kaçırmayın. Kimi düşük faizli kredi sağlıyor kimi ise indirimli fiyattan satışta.   <p><b>İşte en son otomobil kampanyalarının detayları...</b></p>

    Otomotiv firmalarının yaz sonu kampanyalarını kaçırmayın. Kimi düşük faizli kredi sağlıyor kimi ise indirimli fiyattan satışta.

    İşte en son otomobil kampanyalarının detayları...

  2. <p><b>Fiat Linea yeni dokunmatik ekranlı multimedya sistemiyle çok daha eğlenceli bir dünya sunuyor.</b></p>    <br>36.800 TL'den başlayan fiyatlar ve %0,89 faizli kredi fırsatıyla satışa sunulan <b>Fiat Linea modelinde;<b></br>    <br>- 5" Dokunmatik Ekran</br>  <br>- Sesli Navigasyon</br>  <br>- Video Oynatabilen Multimedya Sistemi</br>  <br>- USB ve Aux Bağlantıları</br>  <br>- Bluetooth Telefon Bağlantısı</br>  <br>- Mini SD Kart Girişi özelliklerine sahip multimedya sistemi ile birlikte satışa sunuluyor.</br>

    Fiat Linea yeni dokunmatik ekranlı multimedya sistemiyle çok daha eğlenceli bir dünya sunuyor.


    36.800 TL'den başlayan fiyatlar ve %0,89 faizli kredi fırsatıyla satışa sunulan Fiat Linea modelinde;

    - 5" Dokunmatik Ekran

    - Sesli Navigasyon

    - Video Oynatabilen Multimedya Sistemi

    - USB ve Aux Bağlantıları

    - Bluetooth Telefon Bağlantısı

    - Mini SD Kart Girişi özelliklerine sahip multimedya sistemi ile birlikte satışa sunuluyor.

  3. <p>Dacia, Eylül ayı boyunca Dacia Dokker Combi ya da Dacia Dokker Van modellerine, 48.000 TL'ye kadar 3-24 ay arası vadelerde %0,69, 25-48 ay arası vadelerde ise %0,79 faiz oranı ile kredi imkanı sunuyor. </p>    Belirtilen finansal koşullar, model yılı ayrımı olmaksızın tüm Dokker Combi ve Dokker Van modelleri için ve Maxxi Koruma ürününün satın alınması durumunda geçerli.    <p>Maxxi Koruma ürünü satın alınmadığında faiz oranları, 3-24 ay arası vadelerde %0,79, 25-48 ay arası vadelerde ise %0,89 olarak belirlenmiş.</p>

    Dacia, Eylül ayı boyunca Dacia Dokker Combi ya da Dacia Dokker Van modellerine, 48.000 TL'ye kadar 3-24 ay arası vadelerde %0,69, 25-48 ay arası vadelerde ise %0,79 faiz oranı ile kredi imkanı sunuyor.

    Belirtilen finansal koşullar, model yılı ayrımı olmaksızın tüm Dokker Combi ve Dokker Van modelleri için ve Maxxi Koruma ürününün satın alınması durumunda geçerli.

    Maxxi Koruma ürünü satın alınmadığında faiz oranları, 3-24 ay arası vadelerde %0,79, 25-48 ay arası vadelerde ise %0,89 olarak belirlenmiş.

  4. <p>Opel, yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi sunan yeni nesil motor seçenekleri, yeni nesil bilgi eğlence sistemleri ve modern tasarımı ile eylül ayında da cazip seçenekler sunuyor.</p>    Eylül ayı boyunca Corsa modelinde geçerli, özel kampanya kapsamında; 36 bin TL'den başlayan çok özel fiyatlar sunuluyor. Opel Finans ile 48 ay vadeli 20.000 TL kredi kullanan otomobil severler ayda 549 TL taksit imkânı ile Corsa sahibi olabiliyor.

    Opel, yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi sunan yeni nesil motor seçenekleri, yeni nesil bilgi eğlence sistemleri ve modern tasarımı ile eylül ayında da cazip seçenekler sunuyor.

    Eylül ayı boyunca Corsa modelinde geçerli, özel kampanya kapsamında; 36 bin TL'den başlayan çok özel fiyatlar sunuluyor. Opel Finans ile 48 ay vadeli 20.000 TL kredi kullanan otomobil severler ayda 549 TL taksit imkânı ile Corsa sahibi olabiliyor.

  5. Segmentin en başarılı modellerinden Astra modelinde ise özel kampanya kapsamında; 48 bin TL 'den başlayan çok özel fiyatlar sunuluyor. Opel Finans ile 48 ay vadeli 25.000 TL kredi kullanan otomobil severler ayda 686 TL taksit imkânından faydana biliyor.

    Segmentin en başarılı modellerinden Astra modelinde ise özel kampanya kapsamında; 48 bin TL 'den başlayan çok özel fiyatlar sunuluyor. Opel Finans ile 48 ay vadeli 25.000 TL kredi kullanan otomobil severler ayda 686 TL taksit imkânından faydana biliyor.

  6. Opel'in Amiral Gemisi Insignia 1.4 litre 140 beygirlik yeni LPG motoru, manuel şanzıman seçeneği ile Opel showroomlarında. Sadece Edition Elegance donanım paketinde sunulan LPG motorlu Insigna'nın fiyatı 81 bin TL.     <p>0 km binek araçlar için faiz oranı 1-48 ay vadede % 0,99</p>

    Opel'in Amiral Gemisi Insignia 1.4 litre 140 beygirlik yeni LPG motoru, manuel şanzıman seçeneği ile Opel showroomlarında. Sadece Edition Elegance donanım paketinde sunulan LPG motorlu Insigna'nın fiyatı 81 bin TL.

    0 km binek araçlar için faiz oranı 1-48 ay vadede % 0,99

  7. <p>Renault yeni finansman imkanları sunan Renault Plan hizmetini sundu. Markadan yapılan açıklamaya göre artık Renault Plan?la kiralar gibi rahatça Renault sahibi olunabilecek.</p>    Buna göre Renault aracını yasal peşinat, klasik bir taşıt kredisinden çok daha düşük taksitler ve vade sonunda kişiye özel seçenekli toplu ödemeden oluşan avantajlı ödeme planı ile alınabilecek.

    Renault yeni finansman imkanları sunan Renault Plan hizmetini sundu. Markadan yapılan açıklamaya göre artık Renault Plan?la kiralar gibi rahatça Renault sahibi olunabilecek.

    Buna göre Renault aracını yasal peşinat, klasik bir taşıt kredisinden çok daha düşük taksitler ve vade sonunda kişiye özel seçenekli toplu ödemeden oluşan avantajlı ödeme planı ile alınabilecek.

  8. Vade sonunda araç ister bir yenisi ile değiştirebilecek isterse Yetkili Satıcı krediyi kapatacak veya kullanmaya devam etmek için vade uzatımı talep edilebilinecek.    <p>Renault Plan uygulaması Ağustos ayı boyunca Clio'ya 399 TL'den başlayan, Mégane HB'e 499 TL'den başlayan taksitlerle müşterilerin hizmetine sunuldu.</p>

    Vade sonunda araç ister bir yenisi ile değiştirebilecek isterse Yetkili Satıcı krediyi kapatacak veya kullanmaya devam etmek için vade uzatımı talep edilebilinecek.

    Renault Plan uygulaması Ağustos ayı boyunca Clio'ya 399 TL'den başlayan, Mégane HB'e 499 TL'den başlayan taksitlerle müşterilerin hizmetine sunuldu.

  9. Ford Ticari Araçlar, bu aya özel 30.000 TL'ye 24 ay %0 faiz imkanıyla Transit Custom ve Tourneo Custom'a kolay sahip olma imkanı sunuyor.    <p>Ayrıca, Yeni Transit, Yeni Ford Transit Courier, Yeni Ford Tourneo Courier ve Ford Ranger 18.000 TL?ye 18 ay %0 faiz fırsatıyla, Ford Transit Connect ise 18.000 TL'ye 18 ay %0 faiz avantajıyla müşterilerini bekliyor.</p>

    Ford Ticari Araçlar, bu aya özel 30.000 TL'ye 24 ay %0 faiz imkanıyla Transit Custom ve Tourneo Custom'a kolay sahip olma imkanı sunuyor.

    Ayrıca, Yeni Transit, Yeni Ford Transit Courier, Yeni Ford Tourneo Courier ve Ford Ranger 18.000 TL?ye 18 ay %0 faiz fırsatıyla, Ford Transit Connect ise 18.000 TL'ye 18 ay %0 faiz avantajıyla müşterilerini bekliyor.

  10. Fiat Ticari Araçlar, esnaf ve KOBİ'ler için düzenlediği kampanyasında herhangi ticari bir modelini satın alan müşterilerinin K2 Yetki Belgesi'nin 879 TL'lik harcını ödüyor.

    Fiat Ticari Araçlar, esnaf ve KOBİ'ler için düzenlediği kampanyasında herhangi ticari bir modelini satın alan müşterilerinin K2 Yetki Belgesi'nin 879 TL'lik harcını ödüyor.