Kıyamet Günü Silahları!

Kıyamet günü sadece kitaplarda okuduğunuz bir şey değil gerçekten olabilecek bir şeydir. Eğer gerçekleşirse sebebi bu aletler olacak. Şimdilik hiçbir şey olmaması için dua edelim.

  1. Kıyamet günü sadece kitaplarda okuduğunuz bir şey değil gerçekten olabilecek bir şeydir. Eğer gerçekleşirse sebebi bu aletler olacak. Şimdilik hiçbir şey olmaması için dua edelim.

    Kıyamet günü sadece kitaplarda okuduğunuz bir şey değil gerçekten olabilecek bir şeydir. Eğer gerçekleşirse sebebi bu aletler olacak. Şimdilik hiçbir şey olmaması için dua edelim.

  2. <b>1.Nötron bombası:</b> Nötron bombasını icat eden Samuel Cohen, bunu, patlaması halinde yarı çapındaki tüm insanları ve binaları yok edebilecek bir silah olarak tanımlamıştı.

    1.Nötron bombası: Nötron bombasını icat eden Samuel Cohen, bunu, patlaması halinde yarı çapındaki tüm insanları ve binaları yok edebilecek bir silah olarak tanımlamıştı.

  3. Öldürücü esintiyi yüksek enerjili nöronlar yapıyor, ısı ya da nükleer döküntü değil.Bu da düşmana, rahatsız edici insanların olmadığı şehri ele geçirme imkanı veriyor.

    Öldürücü esintiyi yüksek enerjili nöronlar yapıyor, ısı ya da nükleer döküntü değil.Bu da düşmana, rahatsız edici insanların olmadığı şehri ele geçirme imkanı veriyor.

  4. <b>2.Predatör ve Predatör B (Azrail olarak da bilinir):</b> İnsansız hava araçlarıyla ilgili ürkütücü şey, pilotlarını gerçek dövüşmeden nasıl çıkardığı. Binlerce km ötedeki bir adam tüm şehri bir düğmeye basarak yok edebilir.

    2.Predatör ve Predatör B (Azrail olarak da bilinir): İnsansız hava araçlarıyla ilgili ürkütücü şey, pilotlarını gerçek dövüşmeden nasıl çıkardığı. Binlerce km ötedeki bir adam tüm şehri bir düğmeye basarak yok edebilir.

  5. <b>3. R-36 ICBM:</b> Bu balistik füzelerle ilgili en korkutucu şey "hatasız" olarak tasarlanmamış olması. Hedefi genelde şaşırdığı gerçeğini telafi etmesi amacıyla Ruslar nükleer potansiyelini 38 savaş başlığı artırmış.

    3. R-36 ICBM: Bu balistik füzelerle ilgili en korkutucu şey "hatasız" olarak tasarlanmamış olması. Hedefi genelde şaşırdığı gerçeğini telafi etmesi amacıyla Ruslar nükleer potansiyelini 38 savaş başlığı artırmış.

  6. <b>4. Hava İndirme Lazeri / Boeing YAL-1:</b> Bu aslında ön kısmında dev bir lazer bulunan bir uçak ancak dehşet vermesi için çıkardığı ses yeterli. Hedefini yüzlerce kilometre öteden lazerle tam olarak vurabilir.

    4. Hava İndirme Lazeri / Boeing YAL-1: Bu aslında ön kısmında dev bir lazer bulunan bir uçak ancak dehşet vermesi için çıkardığı ses yeterli. Hedefini yüzlerce kilometre öteden lazerle tam olarak vurabilir.

  7. <b>5. Biyolojik savaş:</b> Tüm yaşamı anında yok etmekten daha kötü bir şey varsa o da Chimera virüsü yaymak ve yavaşça büyüyen ızdırapla çürümeyi izlemektir.

    5. Biyolojik savaş: Tüm yaşamı anında yok etmekten daha kötü bir şey varsa o da Chimera virüsü yaymak ve yavaşça büyüyen ızdırapla çürümeyi izlemektir.

  8. <b>6. Çar bombası:</b> Bu, bugüne kadar patlatılan en güçlü nükleer silahtır. Patlama yarıçapı 3.5 kilometre ve uzunluğu da yaklaşık olarak Eyfel Kulesi büyüklüğündedir.

    6. Çar bombası: Bu, bugüne kadar patlatılan en güçlü nükleer silahtır. Patlama yarıçapı 3.5 kilometre ve uzunluğu da yaklaşık olarak Eyfel Kulesi büyüklüğündedir.

  9. <b>7. Trident II D5 SLBM:</b> Bu silah R-36'dan biraz daha az kuvvetli olsa da hedefi tam yerinden vurma kabiliyeti daha kesindir ve denizaltılarından stratejik olarak hemen her yere fırlatılabilir ve suyu terk edene kadar tutuşmaz.

    7. Trident II D5 SLBM: Bu silah R-36'dan biraz daha az kuvvetli olsa da hedefi tam yerinden vurma kabiliyeti daha kesindir ve denizaltılarından stratejik olarak hemen her yere fırlatılabilir ve suyu terk edene kadar tutuşmaz.

  10. <b>8. Nimitz Sınıf Uçak Gemisi :</b>Bu bebeklerin her biri, 23 boyunca kendine yetecek yakıta sahip. Her biri 130?a kadar hava aracı taşıyabilir ve bir ülkeyle tek başına savaşacak şekilde dizayn edilmişlerdir.

    8. Nimitz Sınıf Uçak Gemisi :Bu bebeklerin her biri, 23 boyunca kendine yetecek yakıta sahip. Her biri 130?a kadar hava aracı taşıyabilir ve bir ülkeyle tek başına savaşacak şekilde dizayn edilmişlerdir.