Sosyal Medyada İos8 Depremi

Sosyal medyada iOS8 şikayetleri yağdı.

  1. Apple, akıllı cihazlar için yeni işletim sistemi iOS 8 güncellemesini 17 Eylül akşamı yayınladı. Fakat iOS 8'i telefonuna indiren milyonlarca kullanıcı sosyal medyaya adeta şikayet yağdırdı.

    Apple, akıllı cihazlar için yeni işletim sistemi iOS 8 güncellemesini 17 Eylül akşamı yayınladı. Fakat iOS 8'i telefonuna indiren milyonlarca kullanıcı sosyal medyaya adeta şikayet yağdırdı.

  2. iOS 8 in 5 GB'ya yakın boş yer istemesi kullanıcılara zor anlar yaşatırken yüzlerce kişi tepkisini sosyal medyada dile getirdi.

    iOS 8 in 5 GB'ya yakın boş yer istemesi kullanıcılara zor anlar yaşatırken yüzlerce kişi tepkisini sosyal medyada dile getirdi.

  3. Bİr başka sorun ise 3G'yi kapatma tuşu olmaması. iPhone sahipleri artık 3G'yi kapatamadıkları için telefonun şarj ömrünün kısaldığını ifade ettiler.

    Bİr başka sorun ise 3G'yi kapatma tuşu olmaması. iPhone sahipleri artık 3G'yi kapatamadıkları için telefonun şarj ömrünün kısaldığını ifade ettiler.

  4. Apple yazılımcılarının daha iOS 8 yayımlanmadan iOS 8.1 üzerinde çalışmaya başlamaları kafalarda iOS 8 hakkında soru işaretleri oluşturmuştu. İşte sosyal medyadaki o tepkiler...

    Apple yazılımcılarının daha iOS 8 yayımlanmadan iOS 8.1 üzerinde çalışmaya başlamaları kafalarda iOS 8 hakkında soru işaretleri oluşturmuştu. İşte sosyal medyadaki o tepkiler...