Canlı Yayın Skandalları

İzleyenleri şoke eden görüntüler...

  1. TV Em kanalında yayınlanan Serbest Vuruş isimli spor programında, Adnan Aybaba, Mehmet Baransu'nun ağzına silah soktu.

    TV Em kanalında yayınlanan Serbest Vuruş isimli spor programında, Adnan Aybaba, Mehmet Baransu'nun ağzına silah soktu.

  2. Futbol Arena - Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu arasında yaşandığı iddia eilen silah olayını stüdyoda canlandırmak isteyen Adnan Aybaba,

    Futbol Arena - Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu arasında yaşandığı iddia eilen silah olayını stüdyoda canlandırmak isteyen Adnan Aybaba,

  3. Yanında getirdiği oyuncak tabancayı programın bir diğer yorumcusu Mehmet Barans'unun ağzına soktu, ortaya bu görüntüler çıktı.

    Yanında getirdiği oyuncak tabancayı programın bir diğer yorumcusu Mehmet Barans'unun ağzına soktu, ortaya bu görüntüler çıktı.

  4. Yalçın Çakır'ın hazırlayıp sunduğu "Acı Umut" her bölümündeki kavgaları ve hıçkırık sesleriyle unutulmazlar arasındaki yerini alıyor. İşte programdaki alt yazılardan birkaç örnek... "Anteni bozulan karımın yanına gidiyor", "Kaldıramıyor, Yalçın Bey", "Kocam arkalarımı ısırıyor"...

    Yalçın Çakır'ın hazırlayıp sunduğu "Acı Umut" her bölümündeki kavgaları ve hıçkırık sesleriyle unutulmazlar arasındaki yerini alıyor. İşte programdaki alt yazılardan birkaç örnek... "Anteni bozulan karımın yanına gidiyor", "Kaldıramıyor, Yalçın Bey", "Kocam arkalarımı ısırıyor"...

  5. Reha Muhtar yine bir ilki gerçekleştirir. Ekranda ip üzerinde yürüyen sirk cambazı görünmektedir. Reha Muhtar cambazla röportajı daha ilginç hale getirmek için kendince bir yöntem bulmuştur. Kamera ayarlarıyla oynanır ve Reha Muhtar ters çevrilir. Artık ekranda hem cambaz hem de Muhtar ters şekilde gözükmektedir.

    Reha Muhtar yine bir ilki gerçekleştirir. Ekranda ip üzerinde yürüyen sirk cambazı görünmektedir. Reha Muhtar cambazla röportajı daha ilginç hale getirmek için kendince bir yöntem bulmuştur. Kamera ayarlarıyla oynanır ve Reha Muhtar ters çevrilir. Artık ekranda hem cambaz hem de Muhtar ters şekilde gözükmektedir.

  6. Ayakkabı boyasıyla yüzünü boyayıp, Obama'ya seslenen Flash TV spikeri Gökhan Taşkın, Papa'nın Türkiye ziyareti esnasında da Katolik lidere Kelime-i şehadet getirip, Müslüman olmasını istedi. Tüm bu saçmalıkları canlı yayında ana haber bülteninde yaptı.

    Ayakkabı boyasıyla yüzünü boyayıp, Obama'ya seslenen Flash TV spikeri Gökhan Taşkın, Papa'nın Türkiye ziyareti esnasında da Katolik lidere Kelime-i şehadet getirip, Müslüman olmasını istedi. Tüm bu saçmalıkları canlı yayında ana haber bülteninde yaptı.

  7. Esra Ceyhan, programına ilahi bir güçle havalandığını iddia eden bir adam çıkarır. Psikiyatr bir doktor bunun mümkün olamayacağını söylediği anda "Allahhhhh" nidasıyla, iddia sahibi adam kanepeden havaya doğru sıçrar. Kameralara çarpıp durana kadar yuvarlanmaya devam eder. Sonrasında hiçbir şey olmamış gibi, ayağa kalkar ve kanepeye oturur.

    Esra Ceyhan, programına ilahi bir güçle havalandığını iddia eden bir adam çıkarır. Psikiyatr bir doktor bunun mümkün olamayacağını söylediği anda "Allahhhhh" nidasıyla, iddia sahibi adam kanepeden havaya doğru sıçrar. Kameralara çarpıp durana kadar yuvarlanmaya devam eder. Sonrasında hiçbir şey olmamış gibi, ayağa kalkar ve kanepeye oturur.

  8. TSK'nın Kuzey Irak'a girdiği günler... Haberlerde PKK'ya verilen zayiatlar anlatılmaktadır. O akşamın diğer gündem konusu ise Şampiyonlar Ligi'nde yarı final mücadelesi veren Fenerbahçe'dir. Türkiye'nin gözü ve kulağı hem Kuzey Irak'ta, hem Londra'dadır. Reji ekrana yansıttıkları görüntüyle bir ilki başarır. Ellerinde tüfekler, mevzi almış, iki Türk askeri, altta yazı: "Sıcak Temas: Chealsea-Fenerbahçe: 11 ölü"

    TSK'nın Kuzey Irak'a girdiği günler... Haberlerde PKK'ya verilen zayiatlar anlatılmaktadır. O akşamın diğer gündem konusu ise Şampiyonlar Ligi'nde yarı final mücadelesi veren Fenerbahçe'dir. Türkiye'nin gözü ve kulağı hem Kuzey Irak'ta, hem Londra'dadır. Reji ekrana yansıttıkları görüntüyle bir ilki başarır. Ellerinde tüfekler, mevzi almış, iki Türk askeri, altta yazı: "Sıcak Temas: Chealsea-Fenerbahçe: 11 ölü"

  9. Fenerbahçe'nin Arsenal'a 10-0 yenileceği üzerine Adnan Aybaba stüdyodaki yorumcularla iddiaya girer. Fenerbahçe bu skorla yenilmezse küpe takacaktır. Maç 0-0 biter. Bir hafta sonraki programda Adnan Aybaba'ya mavi küpeler takılır. Bu sırada Hayri İçler'in "Oh olsun!" sesleri stüdyoda yankılanır.

    Fenerbahçe'nin Arsenal'a 10-0 yenileceği üzerine Adnan Aybaba stüdyodaki yorumcularla iddiaya girer. Fenerbahçe bu skorla yenilmezse küpe takacaktır. Maç 0-0 biter. Bir hafta sonraki programda Adnan Aybaba'ya mavi küpeler takılır. Bu sırada Hayri İçler'in "Oh olsun!" sesleri stüdyoda yankılanır.

  10. Sadettin Teksoy, 40 kadar köylüyle bir mağaranın içindedir. Neden o mağaranın içinde olduklarını anlam veremediğimiz dakikalarda birden bire dualar başlar. S.T: Saçım benim, saçım benim. Köylüler: Saçım benim, saçım benim. S.T: Dökülüyor, saçım benim. K: Dökülüyor, saçım benim. S.T: Girdim Keloğlan Mağarası?na, gür çıkar saçım benim. Tarak tutar başım benim. K: Girdim Keloğlan Mağarası'na gür çıkar saçım benim. Tarak tutar başım benim.

    Sadettin Teksoy, 40 kadar köylüyle bir mağaranın içindedir. Neden o mağaranın içinde olduklarını anlam veremediğimiz dakikalarda birden bire dualar başlar. S.T: Saçım benim, saçım benim. Köylüler: Saçım benim, saçım benim. S.T: Dökülüyor, saçım benim. K: Dökülüyor, saçım benim. S.T: Girdim Keloğlan Mağarası?na, gür çıkar saçım benim. Tarak tutar başım benim. K: Girdim Keloğlan Mağarası'na gür çıkar saçım benim. Tarak tutar başım benim.

  11. Mustafa Karadeniz kendi hazırladığı şakalarla bundan birkaç yıl öncesine kadar sevilen bir televizyon programı hazırlıyordu. O programda yaptığı şakalardan birinde, bu sefer baltayı taşa vurur ve arabasını boyadığı adamdan feci bir dayak yer.

    Mustafa Karadeniz kendi hazırladığı şakalarla bundan birkaç yıl öncesine kadar sevilen bir televizyon programı hazırlıyordu. O programda yaptığı şakalardan birinde, bu sefer baltayı taşa vurur ve arabasını boyadığı adamdan feci bir dayak yer.

  12. Bir zabıta denetlemesinde Uğur Dündar, fırıncıya böceklerin nereden geldiğini sorar. Gelen cevap, cümle profesörü koltuğundan edecek cinstendir: "Bu böceğin tarihini biliyor musun sen? Bir tane muzun içinde Güney Afrika'dan geldi. Onu da araştırdım. Bu, sıcağı sever."

    Bir zabıta denetlemesinde Uğur Dündar, fırıncıya böceklerin nereden geldiğini sorar. Gelen cevap, cümle profesörü koltuğundan edecek cinstendir: "Bu böceğin tarihini biliyor musun sen? Bir tane muzun içinde Güney Afrika'dan geldi. Onu da araştırdım. Bu, sıcağı sever."

  13. Sumru Yavrucuk ve köpeği Pan, Billur Kalkavan'ın televizyon şovuna konuk olurlar. Pan'ın, Billur Kalkavan'ı taciziyle ortalık karışır. Yavrucuk'un programdan sonraki açıklaması ilginçtir: "Pan hayatta böyle şeyler yapmaz ama Billur'u görünce bir şeyler oldu."

    Sumru Yavrucuk ve köpeği Pan, Billur Kalkavan'ın televizyon şovuna konuk olurlar. Pan'ın, Billur Kalkavan'ı taciziyle ortalık karışır. Yavrucuk'un programdan sonraki açıklaması ilginçtir: "Pan hayatta böyle şeyler yapmaz ama Billur'u görünce bir şeyler oldu."

  14. Güzel sunucu hayatının en talihsiz anlarından birini yaşadı.

    Güzel sunucu hayatının en talihsiz anlarından birini yaşadı.

  15. Kanadada yayın yapan City TVnin güzel sunucusu Saphia Khambalia önceki gün şov için Toronto kentine gelen Charlie Sheenle röportaj yapmak için Massey Hall Tiyatrosuna gitti.

    Kanadada yayın yapan City TVnin güzel sunucusu Saphia Khambalia önceki gün şov için Toronto kentine gelen Charlie Sheenle röportaj yapmak için Massey Hall Tiyatrosuna gitti.

  16. Tiyatronun önünde Sheenle röportaj yapmaya başlayan güzel sunucu hayatının en talihsiz anlarından birini yaşadı. Sheenle konuşmaya başlayan sunucunun sümüğü aktı. Kıpkırmızı kesilen sunucu yayını terk etti.

    Tiyatronun önünde Sheenle röportaj yapmaya başlayan güzel sunucu hayatının en talihsiz anlarından birini yaşadı. Sheenle konuşmaya başlayan sunucunun sümüğü aktı. Kıpkırmızı kesilen sunucu yayını terk etti.

  17. Son dönemde ABD'nin en çok konuştuğu isimlerden biri olan Charlie Sheen, önceki gece Jimmy Kimmel Live programına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Canlı yayın sürerken birden stüdyoya dalan ünlü aktör, sunucu Jimmy Kimmel'ı dudaklarından öperek hem stüdyodakile hem de ekran başındaki seyircileri şaşkınlığa boğdu. Sheen canlı yayın sürprizinin altında ise çocuklarına yeniden kavuşmanın sevincinin yattığını söyledi.

    Son dönemde ABD'nin en çok konuştuğu isimlerden biri olan Charlie Sheen, önceki gece Jimmy Kimmel Live programına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Canlı yayın sürerken birden stüdyoya dalan ünlü aktör, sunucu Jimmy Kimmel'ı dudaklarından öperek hem stüdyodakile hem de ekran başındaki seyircileri şaşkınlığa boğdu. Sheen canlı yayın sürprizinin altında ise çocuklarına yeniden kavuşmanın sevincinin yattığını söyledi.

  18. Sabah saatlerinde ekrana gelen haber bülteninde sunucunun sesi yaklaşık 20 saniye kapalı kaldı. Ardından sunucu yayını bitirdi ve Devlet Bahçeli'nin konuşması ekrana geldi. Bahçeli'nin görüntüsüyle ses de açıldı. Ancak bu sırada canlı yayınlanan Bahçeli'nin konuşmasına karışan bir bayanın ağzından şu sözler döküldü; 'Şimdi şu açıdan söylüyorum artık saçımız makyajımız yapılıyor. Ama gel gör ki alışmadık dıtta dıt durmazmış...'

    Sabah saatlerinde ekrana gelen haber bülteninde sunucunun sesi yaklaşık 20 saniye kapalı kaldı. Ardından sunucu yayını bitirdi ve Devlet Bahçeli'nin konuşması ekrana geldi. Bahçeli'nin görüntüsüyle ses de açıldı. Ancak bu sırada canlı yayınlanan Bahçeli'nin konuşmasına karışan bir bayanın ağzından şu sözler döküldü; 'Şimdi şu açıdan söylüyorum artık saçımız makyajımız yapılıyor. Ama gel gör ki alışmadık dıtta dıt durmazmış...'

  19. Canlı yayında hava durumunu bildiren sunucu, önünde durduğu ekranın azizliğine uğrayınca zor durumda kaldı.

    Canlı yayında hava durumunu bildiren sunucu, önünde durduğu ekranın azizliğine uğrayınca zor durumda kaldı.

  20. Avusturalya'daki güzellik yarışmasındaki kaza ilk sırada yer aldı. Düzenlenen güzellik yarışmasını sunan Sarah Murdoch, Kelsey Martinovich isimli modelin seyircilerden gelen oylarla birinci olduğunu açıkladı.

    Avusturalya'daki güzellik yarışmasındaki kaza ilk sırada yer aldı. Düzenlenen güzellik yarışmasını sunan Sarah Murdoch, Kelsey Martinovich isimli modelin seyircilerden gelen oylarla birinci olduğunu açıkladı.

  21. Ardından Martinovich ve yarışmanın ikincisi olarak ilan edilen Amanda Ware sahneye çağrıldı. Ancak skandal, Martinovich'in sahnede birincilik konuşmasını yapmaya başladığı sırada ortaya çıktı. Yarışmanın sunucusu Sarah Murdoch'a kulaklığından bir bilgi ile donup kalırken, 'Kendimi çok kötü hissediyorum, gerçekten çok üzgünüm. Çok büyük bir yanlışlık oldu' dedi.

    Ardından Martinovich ve yarışmanın ikincisi olarak ilan edilen Amanda Ware sahneye çağrıldı. Ancak skandal, Martinovich'in sahnede birincilik konuşmasını yapmaya başladığı sırada ortaya çıktı. Yarışmanın sunucusu Sarah Murdoch'a kulaklığından bir bilgi ile donup kalırken, 'Kendimi çok kötü hissediyorum, gerçekten çok üzgünüm. Çok büyük bir yanlışlık oldu' dedi.

  22. Ardından yarışmanın asıl galibinin 18 yaşındaki Amanda Ware olduğunu açıkladı. 'Canlı yayın yaparsanız başınıza işte böyle şeyler gelir. Bu çılgınca, çılgınca, çılgınca' dedi. Birinciliği yaklaşık 1 dakika süren Martinovich ise beklenenin aksine sakin bir şekilde, 'Sorun değil, bu tür hatalar olabilir' diye konuştu. Yarışmadan sonra iki model birlikte dergilere poz verdi.

    Ardından yarışmanın asıl galibinin 18 yaşındaki Amanda Ware olduğunu açıkladı. 'Canlı yayın yaparsanız başınıza işte böyle şeyler gelir. Bu çılgınca, çılgınca, çılgınca' dedi. Birinciliği yaklaşık 1 dakika süren Martinovich ise beklenenin aksine sakin bir şekilde, 'Sorun değil, bu tür hatalar olabilir' diye konuştu. Yarışmadan sonra iki model birlikte dergilere poz verdi.

  23. Slovenya'da yayın yapan POP TV'de 24UR adlı haber programının sunucusu, sadece belden yukarısının ekranda görüneceğini düşünerek kamera karşısına pantolon giymeden çıktı. Haber sunumunun ardından yönetmenin haber görüntülerini ekrana verdiğini düşünen sunucu bacak bacak üstüne atıp asistanıyla konuşmaya başlarken görüntü yerine 17 saniye süreyle sunucu ekrana boxerıyla yansıdı.

    Slovenya'da yayın yapan POP TV'de 24UR adlı haber programının sunucusu, sadece belden yukarısının ekranda görüneceğini düşünerek kamera karşısına pantolon giymeden çıktı. Haber sunumunun ardından yönetmenin haber görüntülerini ekrana verdiğini düşünen sunucu bacak bacak üstüne atıp asistanıyla konuşmaya başlarken görüntü yerine 17 saniye süreyle sunucu ekrana boxerıyla yansıdı.

  24. İngiliz yayın kuruluşu BBC televizyonunda canlı yayınlanan haber bülteni sırasında spiker Simon McCoy, hava durumunu sunan Tomasz Schafernaker?den hava raporunu anlatmasını isterken arkadaşının havayı tahmin etme güçlerini alaya aldı.

    İngiliz yayın kuruluşu BBC televizyonunda canlı yayınlanan haber bülteni sırasında spiker Simon McCoy, hava durumunu sunan Tomasz Schafernaker?den hava raporunu anlatmasını isterken arkadaşının havayı tahmin etme güçlerini alaya aldı.

  25. Bu sırada kameranın kendisine döndüğünden habersiz Schafernaker orta parmağı ile Simon McCoy'a küfür anlamına gelen bir el hareketiyle karşılık verdi. Kameranın kendisini çektiğini farkeden hava durumu spikeri parmaklarını hemen başka şekillere soksa da bu görüntü milyonlarca izleyiciye yansıdı.

    Bu sırada kameranın kendisine döndüğünden habersiz Schafernaker orta parmağı ile Simon McCoy'a küfür anlamına gelen bir el hareketiyle karşılık verdi. Kameranın kendisini çektiğini farkeden hava durumu spikeri parmaklarını hemen başka şekillere soksa da bu görüntü milyonlarca izleyiciye yansıdı.

  26. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in Star TV'de canlı yayınlanan programda sarf ettiği 'Mum söndü mü yapıyoruz burada' sözleri üzerine, İstanbul, Ankara ve İzmir'deki Doğan Yayın Holding bünyesindeki kuruluşların bulunduğu bina önünde önünde toplanan Alevi vatandaşlar duruma tepki göstermiş, gelen tepkiler üzerine, Star TV, 'Çarkıfelek' adlı programı yayından kaldırdığını açıklamıştı.

    Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in Star TV'de canlı yayınlanan programda sarf ettiği 'Mum söndü mü yapıyoruz burada' sözleri üzerine, İstanbul, Ankara ve İzmir'deki Doğan Yayın Holding bünyesindeki kuruluşların bulunduğu bina önünde önünde toplanan Alevi vatandaşlar duruma tepki göstermiş, gelen tepkiler üzerine, Star TV, 'Çarkıfelek' adlı programı yayından kaldırdığını açıklamıştı.

  27. Tilbe, Tatlıses'in tüm engelleme çalışmalarına rağmen şarkısını tamamladı. Araya giren reklamların ardından Tatlıses, konuğu Yıldız Tilbe'nin kendisine saygısızlık söyledi. Hararetli tartışmalardan sonra Tilbe programı terketti ve İbo Şov ekranlardan kaldırıldı.

    Tilbe, Tatlıses'in tüm engelleme çalışmalarına rağmen şarkısını tamamladı. Araya giren reklamların ardından Tatlıses, konuğu Yıldız Tilbe'nin kendisine saygısızlık söyledi. Hararetli tartışmalardan sonra Tilbe programı terketti ve İbo Şov ekranlardan kaldırıldı.

  28. Güner Ümit, 1995'te, sunuculuğunu yaptığı Turnike programında, 'Mum söndü yapıyorlar' cümlesini kullanınca büyük tepki çekmiş, TV binası taşlanmış, Ümit görevi bırakarak uzun süre meslekten uzak kalmıştı.Ümit, Alevi cemaatinden özür dilese de bir daha eski şaşaalı günlerine dönemedi

    Güner Ümit, 1995'te, sunuculuğunu yaptığı Turnike programında, 'Mum söndü yapıyorlar' cümlesini kullanınca büyük tepki çekmiş, TV binası taşlanmış, Ümit görevi bırakarak uzun süre meslekten uzak kalmıştı.Ümit, Alevi cemaatinden özür dilese de bir daha eski şaşaalı günlerine dönemedi

  29. Şarkı Söylemek Lazım isimli yarışma programında jüri üyeliği yapan Erol Büyükburç, program sunucusu Behzat Uygur'un kesndisine söz hakkı vermemesi üzerine sinirlendi. Usta sanatçı, ' Ben burada saksı değilim, bana da söz hakkı vereceksin, ben Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük sanatçısıyım, en çok bana söz hakkı vereceksin' diyerek tepkisini dile getirdi. Behzat Uygur ise olay karşısında 'Siz benim büyüğümsünüz, susuyorum' demekle yetindi.

    Şarkı Söylemek Lazım isimli yarışma programında jüri üyeliği yapan Erol Büyükburç, program sunucusu Behzat Uygur'un kesndisine söz hakkı vermemesi üzerine sinirlendi. Usta sanatçı, ' Ben burada saksı değilim, bana da söz hakkı vereceksin, ben Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük sanatçısıyım, en çok bana söz hakkı vereceksin' diyerek tepkisini dile getirdi. Behzat Uygur ise olay karşısında 'Siz benim büyüğümsünüz, susuyorum' demekle yetindi.

  30. Sabah programına konuk olan Banu Alkan ve uzatmalı sevgilisi Murat Taşdemir arasında yaşanan olay tv dünyasının unutulmaz anları arasında yerini aldı. Taşdemir, kendisine yastıkla vuran Banu Alkan'a tokat attı. Bir anda soğuk rüzgarlar esen programda olay, sunucunun araya girmesiyle son buldu.

    Sabah programına konuk olan Banu Alkan ve uzatmalı sevgilisi Murat Taşdemir arasında yaşanan olay tv dünyasının unutulmaz anları arasında yerini aldı. Taşdemir, kendisine yastıkla vuran Banu Alkan'a tokat attı. Bir anda soğuk rüzgarlar esen programda olay, sunucunun araya girmesiyle son buldu.

  31. Beyaz Show'a konuk olan şovmen Ata Demirer, canlı yayına telefonla bağlanan bir genç kızın 'Kız arkadaşınız var mı' sorusunu yanıtlarken gaf yaptı. Genç kız, Demirer'e 'Eğer yoksa' deyince, şovmen hemen atılıp 'Verecen mi?' dedi ve stüdyoda buz gibi bir hava esti. Demirer, hatasını anladığında ise iş işten geçmişti.

    Beyaz Show'a konuk olan şovmen Ata Demirer, canlı yayına telefonla bağlanan bir genç kızın 'Kız arkadaşınız var mı' sorusunu yanıtlarken gaf yaptı. Genç kız, Demirer'e 'Eğer yoksa' deyince, şovmen hemen atılıp 'Verecen mi?' dedi ve stüdyoda buz gibi bir hava esti. Demirer, hatasını anladığında ise iş işten geçmişti.

  32. 'Mesut Yar'la Tuhaf Şeyler' isimli programa konuk olan Rapçi Fuat ile 'Boys Anılar' üyeleri arasında canlı yayında kavga çıktı. Rapçi Fuat şarkı söylerken sahneye atlayan Boys Anılar grubunun solisti, Fuat'a yumruk attı ve bir anda sahne karıştı ve canlı yayın kesildi. Verilen aranın ardından Boys Anılar grubu stüdyo dışına çıkartıldı.

    'Mesut Yar'la Tuhaf Şeyler' isimli programa konuk olan Rapçi Fuat ile 'Boys Anılar' üyeleri arasında canlı yayında kavga çıktı. Rapçi Fuat şarkı söylerken sahneye atlayan Boys Anılar grubunun solisti, Fuat'a yumruk attı ve bir anda sahne karıştı ve canlı yayın kesildi. Verilen aranın ardından Boys Anılar grubu stüdyo dışına çıkartıldı.

  33. Tarkan, Şöhretin ilk yıllarında bir canlı yayın sırasında kendisiyle röportaj yapmak isteyen SavaŞ Ay'ın yanından ?ÇiŞim geldi' diyerek uzaklaşmıştı. Sonradan bu söz yüzünden Tarkan'ın başı çok ağrıdı, hatta müzik hayatına nokta koyup Almanya'ya yerleşeceğini açıkladı.

    Tarkan, Şöhretin ilk yıllarında bir canlı yayın sırasında kendisiyle röportaj yapmak isteyen SavaŞ Ay'ın yanından ?ÇiŞim geldi' diyerek uzaklaşmıştı. Sonradan bu söz yüzünden Tarkan'ın başı çok ağrıdı, hatta müzik hayatına nokta koyup Almanya'ya yerleşeceğini açıkladı.

  34. Amerikan Müzik Ödülleri töreninde Anna Nicole Smith'inkine benzer bir skandala da 'Guns'n Roses' topluluğunun gitaristi Slash ve bas gitaristi Duff McKagen imza attı. 'En İyi Albüm' dalında ödül almak için sahneye gelen ikiliden Slash, teşekkür konuşmasında küfürleri ardı ardına sıralayınca sonraki yıllardaki törenlerin yayınları, uydudan ayarlanarak 5 dakika gecikmeli şekilde ekrana geldi.

    Amerikan Müzik Ödülleri töreninde Anna Nicole Smith'inkine benzer bir skandala da 'Guns'n Roses' topluluğunun gitaristi Slash ve bas gitaristi Duff McKagen imza attı. 'En İyi Albüm' dalında ödül almak için sahneye gelen ikiliden Slash, teşekkür konuşmasında küfürleri ardı ardına sıralayınca sonraki yıllardaki törenlerin yayınları, uydudan ayarlanarak 5 dakika gecikmeli şekilde ekrana geldi.

  35. 1970'li yıllarda 'Charlie'nin Melekleri' dizisindeki 'Jill Monroe' rolüyle fırtına gibi esen sarışın güzel Farrah Fawcett, 1997 yılında katıldığı David Letterman Şov'da milyonları şok etti. Aklı başından gitmiş gibi görünen Fawcett'ın bu haline bir deri bir kemik görüntüsü de eşlik etti. Ne dediğini bilemeyen sanatçı, cümle kurmakta bile zorlanınca şovu izleyenler bir dönemin efsanesinin düştüğü hale çok üzüldü.

    1970'li yıllarda 'Charlie'nin Melekleri' dizisindeki 'Jill Monroe' rolüyle fırtına gibi esen sarışın güzel Farrah Fawcett, 1997 yılında katıldığı David Letterman Şov'da milyonları şok etti. Aklı başından gitmiş gibi görünen Fawcett'ın bu haline bir deri bir kemik görüntüsü de eşlik etti. Ne dediğini bilemeyen sanatçı, cümle kurmakta bile zorlanınca şovu izleyenler bir dönemin efsanesinin düştüğü hale çok üzüldü.

  36. Temmuz 2004'te hayatını kaybeden sinema efsanesi Marlon Brando da bir başka öpücük skandalına karıştı. Larry King'in canlı olarak yayınlanan şovunda otobiyografisini tanıtmak için ekrana çıkan Brando, birden King'i dudaklarından öperek canlı yayın tarihinin en rahatsız edici olaylarından birine imza attı.

    Temmuz 2004'te hayatını kaybeden sinema efsanesi Marlon Brando da bir başka öpücük skandalına karıştı. Larry King'in canlı olarak yayınlanan şovunda otobiyografisini tanıtmak için ekrana çıkan Brando, birden King'i dudaklarından öperek canlı yayın tarihinin en rahatsız edici olaylarından birine imza attı.