Fast Food Çalışanlarından Skandal İddialar!

Yemeden önce bir kez daha düşünün!

  1. Starbucks Gizli Menü Starbucks gizli menüden herhangi bir şey sipariş ettiğinizde bilmeniz gereken şey artık içeceğinizi yapan çalışanın insafına kaldığınızdır.

    Starbucks Gizli Menü Starbucks gizli menüden herhangi bir şey sipariş ettiğinizde bilmeniz gereken şey artık içeceğinizi yapan çalışanın insafına kaldığınızdır.

  2. Çünkü gerçekte var olmayan gizli menü siparişi hazırlanırken, içeceğinizin içinde gizli menünün değil siparişi alan çalışanın sevdiği şeyler bulunacak.

    Çünkü gerçekte var olmayan gizli menü siparişi hazırlanırken, içeceğinizin içinde gizli menünün değil siparişi alan çalışanın sevdiği şeyler bulunacak.

  3. <br><b>Panera Pasta </b></br>  Panera pasta mikrodalgada fırınlanmış, hazırlanması basit peynirli bir makarna türü. Yemek için en ideal şeyler arasında sandwichler ve salatalar başta geliyor, çünkü salata ve sandwichler katkı maddesi içermiyor ve her daim tazeler.


    Panera Pasta
    Panera pasta mikrodalgada fırınlanmış, hazırlanması basit peynirli bir makarna türü. Yemek için en ideal şeyler arasında sandwichler ve salatalar başta geliyor, çünkü salata ve sandwichler katkı maddesi içermiyor ve her daim tazeler.

  4. Makarnalar ise yoğun miktarda katkı maddesi içeriyor ve tazelikleri tartışılır.

    Makarnalar ise yoğun miktarda katkı maddesi içeriyor ve tazelikleri tartışılır.

  5. Taco Bell Steak ve Beans Yöneticiler genellikle fasülyeler kedi maması gibi görünmeye başladığında kendilerine gelinceye kadar su eklenmesi gerektiğini söyler.

    Taco Bell Steak ve Beans Yöneticiler genellikle fasülyeler kedi maması gibi görünmeye başladığında kendilerine gelinceye kadar su eklenmesi gerektiğini söyler.

  6. Ama fasülyeleri bir kenara bırakırsak yine de menüde bulunan ve yemeye değer tek yemek et yemeği!

    Ama fasülyeleri bir kenara bırakırsak yine de menüde bulunan ve yemeye değer tek yemek et yemeği!

  7. Sinema ve Tiyatrolarda Bulunan Patlamış Mısır Bir önceki günün ilk gösteriminden kalan ya da iyi ihtimalle son geceye ait patlamış mısırdır.

    Sinema ve Tiyatrolarda Bulunan Patlamış Mısır Bir önceki günün ilk gösteriminden kalan ya da iyi ihtimalle son geceye ait patlamış mısırdır.

  8. Hamamböcekleri ve karıncaların makinanın içerisinde kaldığını, sonrasında sabah tekrar patlamış mısırların içinde size döndüğümü düşünün.

    Hamamböcekleri ve karıncaların makinanın içerisinde kaldığını, sonrasında sabah tekrar patlamış mısırların içinde size döndüğümü düşünün.

  9. Nugget'lar Asla Taze Olmuyor 'Nugget'lar ışı lambası altında, uzun süre bekletilerek pişiyor. Zamanlayıcı kapandığı anda pişen 'nugget'ların dağıtılması ve yerine yenilerinin yapılması gerekiyor,

    Nugget'lar Asla Taze Olmuyor 'Nugget'lar ışı lambası altında, uzun süre bekletilerek pişiyor. Zamanlayıcı kapandığı anda pişen 'nugget'ların dağıtılması ve yerine yenilerinin yapılması gerekiyor,

  10. Fakat çalışanlar genellikle onları dağıtıp yenisini yapmak yerine zamanlayıcıyı tekrar çalıştırıyor.

    Fakat çalışanlar genellikle onları dağıtıp yenisini yapmak yerine zamanlayıcıyı tekrar çalıştırıyor.

  11. 'Hotdog'lar Yoğun açlığın ve pratikliğin kesin çözümü! Hotdoglar, pişme işlemi tamamlandıktan bir gün sonrasına kadar tüketilebilirler.

    'Hotdog'lar Yoğun açlığın ve pratikliğin kesin çözümü! Hotdoglar, pişme işlemi tamamlandıktan bir gün sonrasına kadar tüketilebilirler.

  12. Fakat daha sonraki zamanlarda tekrar ve tekrar ısıtılarak servis edilmesi, dolaba konması ve sonra tekrar ısıtılarak servis edilmesi, tabii ki de tazeliğini 'hotdog'lardan alıyor.

    Fakat daha sonraki zamanlarda tekrar ve tekrar ısıtılarak servis edilmesi, dolaba konması ve sonra tekrar ısıtılarak servis edilmesi, tabii ki de tazeliğini 'hotdog'lardan alıyor.

  13. KFC BBQ Sandviç Eski bir KFC çalışanına göre barbekü sandviç eski ve bayatlamış tavuklardan yapılıyor,

    KFC BBQ Sandviç Eski bir KFC çalışanına göre barbekü sandviç eski ve bayatlamış tavuklardan yapılıyor,

  14. Sonrasında da barbekü sosuna batırılıyor (tekrar taze!).

    Sonrasında da barbekü sosuna batırılıyor (tekrar taze!).

  15. McDonald's McCafe Özellikle McCafe makinaları McDonald'sın en az bakım uygulanan araç gereçlerinden bir tanesi.

    McDonald's McCafe Özellikle McCafe makinaları McDonald'sın en az bakım uygulanan araç gereçlerinden bir tanesi.

  16. Bu makinalar bakım uygulanmamasının yanı sıra temizlenmemesiyle de meşhur.

    Bu makinalar bakım uygulanmamasının yanı sıra temizlenmemesiyle de meşhur.

  17. 'Dunkin Donuts Doughnuts' Servise konulan tüm donutlar satışa sunulmadan hemen önce buzluktan çıkarılıyor.

    'Dunkin Donuts Doughnuts' Servise konulan tüm donutlar satışa sunulmadan hemen önce buzluktan çıkarılıyor.

  18. Yani teknik olarak donutların hiçbiri taze değil.

    Yani teknik olarak donutların hiçbiri taze değil.

  19. <br><b>En pahalı 10 burger!</b></br>  1- The Douche Burger Şırınga Burger dünyanın en pahalı burgerleri sıralamasında başı çekiyor. Franz Aliquo tarafından keşfedilen bu burger 666 dolarlık fiyata sahip.


    En pahalı 10 burger!
    1- The Douche Burger Şırınga Burger dünyanın en pahalı burgerleri sıralamasında başı çekiyor. Franz Aliquo tarafından keşfedilen bu burger 666 dolarlık fiyata sahip.

  20. 2- Le Burger Extravagant New York'un en pahalı dondurma ve hot dog cafe'lerinden Serenditipiy 3'nin yeni burgeri Le Burger Extravagant, içinde bulunan 18 aylık Cheddar peyniriyle bile 295 dolarlık fiyatının nedenini açıklar gibi.

    2- Le Burger Extravagant New York'un en pahalı dondurma ve hot dog cafe'lerinden Serenditipiy 3'nin yeni burgeri Le Burger Extravagant, içinde bulunan 18 aylık Cheddar peyniriyle bile 295 dolarlık fiyatının nedenini açıklar gibi.

  21. 3- The Burger - Burger King Fast-food devi Burger King'in her zaman ulaşılabilir fiyatlarına alışık olduk. Ancak ünlü marka 2008 yılında dünyanın en pahalı hamburgerini üreterek adını sonsuza kadar yaşatmaya karar verdi. Hamburgerin 2008 yılındaki fiyatı ise; 95 dolardı.

    3- The Burger - Burger King Fast-food devi Burger King'in her zaman ulaşılabilir fiyatlarına alışık olduk. Ancak ünlü marka 2008 yılında dünyanın en pahalı hamburgerini üreterek adını sonsuza kadar yaşatmaya karar verdi. Hamburgerin 2008 yılındaki fiyatı ise; 95 dolardı.

  22. 4- The Richard Nouveau Burger Richard Nouveau 2008 yılında kendi meşhur ismini burgere verdiğinde bunun Wall Street için de çok da büyük bir başarı olamayacağını tahmin edemezdi muhtemelen. Ancak 175 dolarlık burgerin satıldığı restoran Walll Street Burger Shoppe 2011 yılında kapatıldı ve bu da dünyanın en pahalı burgerlerinden birinin hazin sonunu oluşturdu.

    4- The Richard Nouveau Burger Richard Nouveau 2008 yılında kendi meşhur ismini burgere verdiğinde bunun Wall Street için de çok da büyük bir başarı olamayacağını tahmin edemezdi muhtemelen. Ancak 175 dolarlık burgerin satıldığı restoran Walll Street Burger Shoppe 2011 yılında kapatıldı ve bu da dünyanın en pahalı burgerlerinden birinin hazin sonunu oluşturdu.

  23. 5- The X Burger Şef Ciaran Hickey'nin bir çörek üzerine kurutulmuş kaz ciğeri ve yer mantarı katarak oluşturduğu X Burger'in fiyatı yaklaşık 160 dolar.

    5- The X Burger Şef Ciaran Hickey'nin bir çörek üzerine kurutulmuş kaz ciğeri ve yer mantarı katarak oluşturduğu X Burger'in fiyatı yaklaşık 160 dolar.

  24. 6- The Tri-Beef Burger Bu pahalı burger 2006 yılında Florida'da Old Homestead Steakhouse in Boca Raton isimli restoranda oluşturuldu. Burgerin içinde yer alan 3 çeşit et ise ismine ilham kaynağı olmuş vaziyette.

    6- The Tri-Beef Burger Bu pahalı burger 2006 yılında Florida'da Old Homestead Steakhouse in Boca Raton isimli restoranda oluşturuldu. Burgerin içinde yer alan 3 çeşit et ise ismine ilham kaynağı olmuş vaziyette.

  25. 7- The DB ?Royale? Double Truffle Burger 2007 yılında ünlü şef Daniel Boulud burgere yeni bir soluk getirdi. İçinde dünyanın en pahalı mantarlarından trüf mantarının bulunduğu burgerin fiyatı ise 120 dolar.

    7- The DB ?Royale? Double Truffle Burger 2007 yılında ünlü şef Daniel Boulud burgere yeni bir soluk getirdi. İçinde dünyanın en pahalı mantarlarından trüf mantarının bulunduğu burgerin fiyatı ise 120 dolar.

  26. 8- The Fleurburger 5000 Las Vegas'lı restoran zinciri sahibi Fleur de Lys ününü Fleurburger'e borçlu. İçindeki siyah trüf mantarıyla yoğun bir lezzete sahip olan burgerin satış fiyatı ise 75 dolar.

    8- The Fleurburger 5000 Las Vegas'lı restoran zinciri sahibi Fleur de Lys ününü Fleurburger'e borçlu. İçindeki siyah trüf mantarıyla yoğun bir lezzete sahip olan burgerin satış fiyatı ise 75 dolar.

  27. 9- 777 Burger Bu pahalı burgerin içinde ıstakoz, karamelize soğan ve 100 yıllık balzamik sirke bulunuyor. Fiyatı ise; 70 dolar.

    9- 777 Burger Bu pahalı burgerin içinde ıstakoz, karamelize soğan ve 100 yıllık balzamik sirke bulunuyor. Fiyatı ise; 70 dolar.

  28. 10- The Rossini İsmini 19. yüzyıl İtalyan bestecisi Giachino Rossini'den alan bu burgerin fiyatı 60 dolar.

    10- The Rossini İsmini 19. yüzyıl İtalyan bestecisi Giachino Rossini'den alan bu burgerin fiyatı 60 dolar.