Sosyal Medyayı Sallayan Paylaşım

Her şey birkaç gün önce sosyal medyada yayılan bir fotoğrafla başladı

  1. Her şey birkaç gün önce sosyal medyada yayılan bir fotoğrafla başladı.Daily Mail?in haberine göre civardaki birisi, Chen?in park ettiği bir arabanın fotoğrafını çekti ve sosyal medyada paylaştı.

    Her şey birkaç gün önce sosyal medyada yayılan bir fotoğrafla başladı.Daily Mail?in haberine göre civardaki birisi, Chen?in park ettiği bir arabanın fotoğrafını çekti ve sosyal medyada paylaştı.

  2. Fotoğrafın viral olmasının ardından sosyal medya kullanıcıları Chen'i soru bombardımanına tuttu.

    Fotoğrafın viral olmasının ardından sosyal medya kullanıcıları Chen'i soru bombardımanına tuttu.

  3. Nasıl olup da bu kadar iyi park ettiğini öğrenmek isteyen bu kadar çok insan olduğunu gören Chen, "park etme şovu" yaparak sorulara bir kerede cevap vermek istedi.

    Nasıl olup da bu kadar iyi park ettiğini öğrenmek isteyen bu kadar çok insan olduğunu gören Chen, "park etme şovu" yaparak sorulara bir kerede cevap vermek istedi.

  4. Takipçilerini Salı günü Pekin'in güneyindeki Fujian adlı bölgeye çağıran Chen, genişliği 1.82, uzunluğu ise 5 metre olan bir park yerini seçti.

    Takipçilerini Salı günü Pekin'in güneyindeki Fujian adlı bölgeye çağıran Chen, genişliği 1.82, uzunluğu ise 5 metre olan bir park yerini seçti.

  5. Pek çok basın mensubu ve sosyal medya kullanıcısı, Chen'in 4 çeker arabasını bu küçücük yere nasıl park edeceğini izlemek için bölgeye akın etti.

    Pek çok basın mensubu ve sosyal medya kullanıcısı, Chen'in 4 çeker arabasını bu küçücük yere nasıl park edeceğini izlemek için bölgeye akın etti.

  6. Chen arabayı yalnızca 7 manevrada park etmeyi başardı. 4 çeker arabayı öyle mükemmel şekilde park etti ki, arabanın etrafında yalnızca birkaç santimetrelik boşluklar kaldı.

    Chen arabayı yalnızca 7 manevrada park etmeyi başardı. 4 çeker arabayı öyle mükemmel şekilde park etti ki, arabanın etrafında yalnızca birkaç santimetrelik boşluklar kaldı.

  7. Birazcık şoförlük bilen herkes, paralel park etme konusunda ne kadar yetenekli olduğu konusunda umarsızca hava atar. Ama 31 yaşındaki Chen Zhongliang'ın bu konuda ciddi bir yeteneği var.

    Birazcık şoförlük bilen herkes, paralel park etme konusunda ne kadar yetenekli olduğu konusunda umarsızca hava atar. Ama 31 yaşındaki Chen Zhongliang'ın bu konuda ciddi bir yeteneği var.

  8. <b>Bu araçlar ise yanlış park kurbanı.</b>

    Bu araçlar ise yanlış park kurbanı.

  9. İşte yanlış yere park edilince cezaları böyle kesildi.

    İşte yanlış yere park edilince cezaları böyle kesildi.

  10. Yetkililer tüm uyarılara rağmen yanlış park sürücülere öyle bir ceza kesmeye başladı ki..

    Yetkililer tüm uyarılara rağmen yanlış park sürücülere öyle bir ceza kesmeye başladı ki..

  11. Görevliler yanlış park eden şoförlere pişman olacağı bir ceza kesiyor. İşte hatalı parkın bedeli..

    Görevliler yanlış park eden şoförlere pişman olacağı bir ceza kesiyor. İşte hatalı parkın bedeli..

  12. Amerika'nın neresinde çekildiği belli olmayan fotoğraflarda yangın musluğunun önüne park etmiş bir araç görülüyor.

    Amerika'nın neresinde çekildiği belli olmayan fotoğraflarda yangın musluğunun önüne park etmiş bir araç görülüyor.

  13. Yangına müdahele etmek isteyen itfaiyeciler şoföre unutulmaz bir ceza kesiyor.

    Yangına müdahele etmek isteyen itfaiyeciler şoföre unutulmaz bir ceza kesiyor.

  14. Daha önce de Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta Belediye Başkanı Arturas Zuokas, araçlarını yanlış yere park eden şoförlere "ders vermek" için bisiklet yoluna çeken bir Mercedes'in üzerinden tankla geçmişti.

    Daha önce de Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta Belediye Başkanı Arturas Zuokas, araçlarını yanlış yere park eden şoförlere "ders vermek" için bisiklet yoluna çeken bir Mercedes'in üzerinden tankla geçmişti.

  15. Zuokas'ın, Vilniuslulardan Belediye Başkanlığı'na yüzlerce şikayet mektubu gelmesinden sonra kurallara uymayan şoförlere gözdağı vermek için böyle bir yönteme başvurduğu belirtildi.

    Zuokas'ın, Vilniuslulardan Belediye Başkanlığı'na yüzlerce şikayet mektubu gelmesinden sonra kurallara uymayan şoförlere gözdağı vermek için böyle bir yönteme başvurduğu belirtildi.

  16. İngiltere'de park halindeki 1 milyon sterlinlik lüks Bugatti marka otomobil, ilgi odağı oldu.

    İngiltere'de park halindeki 1 milyon sterlinlik lüks Bugatti marka otomobil, ilgi odağı oldu.

  17. Dünyanın en pahalı arabası Bugatti Veyron sahibi bir adam, arabasını yenlış yere park edince ceza yedi.

    Dünyanın en pahalı arabası Bugatti Veyron sahibi bir adam, arabasını yenlış yere park edince ceza yedi.

  18. Trafik görevlisi 1 milyon sterlinlik fiyatıyla dudak uçuklatan araca, 60 sterlin'lik cezayı kesti.

    Trafik görevlisi 1 milyon sterlinlik fiyatıyla dudak uçuklatan araca, 60 sterlin'lik cezayı kesti.

  19. Pistonheads isimli web sitesi, lüks otomobil sahiplerini utandıracak bir çalışmaya imza attı.

    Pistonheads isimli web sitesi, lüks otomobil sahiplerini utandıracak bir çalışmaya imza attı.

  20. Lüks araç sahiplerinin özellikle de engelli park bölgelerine iki otomobil yeri kaplayacak şekilde park etmesi dikkat çekiyor.

    Lüks araç sahiplerinin özellikle de engelli park bölgelerine iki otomobil yeri kaplayacak şekilde park etmesi dikkat çekiyor.

  21. İnternet sitesi yöneticileri ?bad parking? (hatalı park) ismini verdikleri kategoriye gönderilen yüzlerce fotoğrafa dikkat çekerek lüks araç tutkunlarını utandırmayı amaçladıklarını söylüyor.

    İnternet sitesi yöneticileri ?bad parking? (hatalı park) ismini verdikleri kategoriye gönderilen yüzlerce fotoğrafa dikkat çekerek lüks araç tutkunlarını utandırmayı amaçladıklarını söylüyor.

  22. Multi milyonerler lüks arabalarını sokağa park edip gidiyor. Yaklaşık 1.2 milyon sterlinlik (2.3 milyon YTL) bu arabalar zaman zaman yanlış park cazası alıyor. Bu ilginç anlar sokaktan geçen vatandaşlar tarafından kayıt altına alınıyor.

    Multi milyonerler lüks arabalarını sokağa park edip gidiyor. Yaklaşık 1.2 milyon sterlinlik (2.3 milyon YTL) bu arabalar zaman zaman yanlış park cazası alıyor. Bu ilginç anlar sokaktan geçen vatandaşlar tarafından kayıt altına alınıyor.