Otomobillerde Yıl Sonu Kampanyaları

Otomobillerde yıl sonu kampanyaları

  1. <p><b>Volkswagen %5 indirim yapıyor</b></p>  Aralık kampanyasında Passat ve Passat Variant'ın benzinli seçenekleri, CC'nin 2.0 TDI ve 2.0 TSI seçenekleri ile Tiguan'ın 2.0 TDI seçeneğinde yüzde 5 fiyat avantajı olanağı sunuluyor.  <p>Tüm Volkswagen ürünlerde farklı avantajların sunulduğu Volkswagen Fırsatları'ndan yararlanmak isteyenlerin, Volkswagen Türkiye Facebook Sayfası veya binekarac. vw.com.tr adresinde yer alan 'Volkswagen Fırsatları' alanından kişiye özel kampanya kodu alması yeterli oluyor. </p>

    Volkswagen %5 indirim yapıyor

    Aralık kampanyasında Passat ve Passat Variant'ın benzinli seçenekleri, CC'nin 2.0 TDI ve 2.0 TSI seçenekleri ile Tiguan'ın 2.0 TDI seçeneğinde yüzde 5 fiyat avantajı olanağı sunuluyor.

    Tüm Volkswagen ürünlerde farklı avantajların sunulduğu Volkswagen Fırsatları'ndan yararlanmak isteyenlerin, Volkswagen Türkiye Facebook Sayfası veya binekarac. vw.com.tr adresinde yer alan 'Volkswagen Fırsatları' alanından kişiye özel kampanya kodu alması yeterli oluyor.

  2. Kampanyada Passat ve Passat Variant'ın benzinli seçenekleri, CC'nin 2.0 TDI ve 2.0 TSI seçenekleri ile Tiguan'ın 2.0 TDI seçeneğinde yüzde 5 fiyat avantajı olanağı sunuluyor. Golf, Tiguan 1.4 TSI ve CC 1.4 TSI motor seçenekleri için yüzde 4 avantajın bulunduğu kampanyada tüm diğer Volkswagen Binek Araç modellerinde de farklı oranlarda avantajlar yer alıyor.

    Kampanyada Passat ve Passat Variant'ın benzinli seçenekleri, CC'nin 2.0 TDI ve 2.0 TSI seçenekleri ile Tiguan'ın 2.0 TDI seçeneğinde yüzde 5 fiyat avantajı olanağı sunuluyor. Golf, Tiguan 1.4 TSI ve CC 1.4 TSI motor seçenekleri için yüzde 4 avantajın bulunduğu kampanyada tüm diğer Volkswagen Binek Araç modellerinde de farklı oranlarda avantajlar yer alıyor.

  3. Ayrıca Kasım ayı başından itibaren geçerli olan sabit kur kampanyasında Yeni Touareg araçlar için 1 Euro, 2,60 TL; önceki nesil Touareg, Yeni Scirocco ve Golf R model araçlar için ise 2,50 TL'ye sabitlendi. Kampanyada Euro ile satılan diğer modeller için de 1 Euro 2,40 TL'ye sabitlendi.

    Ayrıca Kasım ayı başından itibaren geçerli olan sabit kur kampanyasında Yeni Touareg araçlar için 1 Euro, 2,60 TL; önceki nesil Touareg, Yeni Scirocco ve Golf R model araçlar için ise 2,50 TL'ye sabitlendi. Kampanyada Euro ile satılan diğer modeller için de 1 Euro 2,40 TL'ye sabitlendi.

  4. <p><b>Renault düşük taksitle oto sahibi yapıyor</b></p>  Renault, aralıkta '0' faiz ve cazip koşullarla otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor. Tüm binek modellerinde 0 faizle 12 ay vadeli 36 bin TL, 36 ay vadeli 12 bin TL ya da 18 ay vadeli 18 bin TL kredi seçenekleri bulunuyor. Bu vade ve tutarlarını aşan durumlardaysa müşteriler, kredi koruma sigortası olan 'Maxxi' ile yüzde 0.69, 'Maxxi' koruma olmadan yüzde 0.79 faiz kampanyasından faydalanabiliyor. Renault'ya özel bir taşıt kredisi olan 'Renault Plan' ile müşteriler, araç kiralar gibi kolay ve klasik bir krediye göre çok düşük taksitlerle borcunu ödeyebiliyor.

    Renault düşük taksitle oto sahibi yapıyor

    Renault, aralıkta '0' faiz ve cazip koşullarla otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor. Tüm binek modellerinde 0 faizle 12 ay vadeli 36 bin TL, 36 ay vadeli 12 bin TL ya da 18 ay vadeli 18 bin TL kredi seçenekleri bulunuyor. Bu vade ve tutarlarını aşan durumlardaysa müşteriler, kredi koruma sigortası olan 'Maxxi' ile yüzde 0.69, 'Maxxi' koruma olmadan yüzde 0.79 faiz kampanyasından faydalanabiliyor. Renault'ya özel bir taşıt kredisi olan 'Renault Plan' ile müşteriler, araç kiralar gibi kolay ve klasik bir krediye göre çok düşük taksitlerle borcunu ödeyebiliyor.

  5. Tüm binek modellerinde geçerli kampanya kapsamında Cilo HB 399 TL'den başlayan aylık taksitlerle satın alınabiliyor. Araçlarını nakit satın almak isteyenler içinse peşin indirimleri var. Clio HB'de 2 bin TL, Symbol ve Clio Sport Tourer'da bin TL, Fluence ve Megane HB'de 2 bin 500 TL, Captur'de 4 bin TL indirimler sunuluyor.

    Tüm binek modellerinde geçerli kampanya kapsamında Cilo HB 399 TL'den başlayan aylık taksitlerle satın alınabiliyor. Araçlarını nakit satın almak isteyenler içinse peşin indirimleri var. Clio HB'de 2 bin TL, Symbol ve Clio Sport Tourer'da bin TL, Fluence ve Megane HB'de 2 bin 500 TL, Captur'de 4 bin TL indirimler sunuluyor.

  6. <p><b>Fiat faizi sıfırladı</b></p>  Cross versiyonu ile off-road tutkunlarını heyecanlandıran Fiat Freemont için avantajlı ödeme seçenekleri var. 60 bin TL'ye 48 ay vade yüzde 0.80 faiz uygulanıyor.  <p>Fiat'ın 'Büyük Aralık Kampanyası'nda yıl sonuna kadar 30 bin TL'ye 30 ay ve yüzde 0 faizli kredi fırsatı sunuluyor. Koç Fiat Kredi'nin desteğiyle yürütülen kampanya kapsamında, 2015'e yeni bir Fiat modeliyle girmek isteyenler, 30 ay vadeli ve yüzde 0 faizli 30 bin TL kredi fırsatından faydalanabiliyor. </p>

    Fiat faizi sıfırladı

    Cross versiyonu ile off-road tutkunlarını heyecanlandıran Fiat Freemont için avantajlı ödeme seçenekleri var. 60 bin TL'ye 48 ay vade yüzde 0.80 faiz uygulanıyor.

    Fiat'ın 'Büyük Aralık Kampanyası'nda yıl sonuna kadar 30 bin TL'ye 30 ay ve yüzde 0 faizli kredi fırsatı sunuluyor. Koç Fiat Kredi'nin desteğiyle yürütülen kampanya kapsamında, 2015'e yeni bir Fiat modeliyle girmek isteyenler, 30 ay vadeli ve yüzde 0 faizli 30 bin TL kredi fırsatından faydalanabiliyor.

  7. Aracını daha uzun vadeli ödeme seçeneğiyle satın almayı tercih eden müşterilere de 40 bin TL için 48 ay vade ve yüzde 0.77 faizli kredi imkânı sağlanıyor. Geçen ay satışa sunulan Cross versiyonu ile off-road tutkunlarını heyecanlandıran Fiat Freemont için de avantajlı ödeme seçenekleri uygulanıyor. Freemont, yıl sonuna özel 60 bin TL'ye 48 ay vadeli ve yüzde 0.80 fazili cazip kredi seçeneği ile sahiplerini bekliyor.

    Aracını daha uzun vadeli ödeme seçeneğiyle satın almayı tercih eden müşterilere de 40 bin TL için 48 ay vade ve yüzde 0.77 faizli kredi imkânı sağlanıyor. Geçen ay satışa sunulan Cross versiyonu ile off-road tutkunlarını heyecanlandıran Fiat Freemont için de avantajlı ödeme seçenekleri uygulanıyor. Freemont, yıl sonuna özel 60 bin TL'ye 48 ay vadeli ve yüzde 0.80 fazili cazip kredi seçeneği ile sahiplerini bekliyor.

  8. <p><b>Toyota ödemeyi 2015'e öteliyor</b></p>  Toyota'nın aralık kampanyası, özellikle Auris için büyük avantajlar sunuyor. Auris'te 4 bin TL'ye, Auris Touring Sports'ta 5 bin 500 TL'ye varan indirimlere ek olarak '0' faizli kredi seçenekleri sunuluyor. Avantajlarla dolu yıl sonu kampanyasında, Yaris Hybrid'te lansmana özel 5 bin TL'lik indirim devam ederken Verso'da 5 bin 50 TL'ye, Avensis'te 5 bin TL'ye varan indirimler bulunuyor. RAV4 2.0 benzinli ve dizel modellerinde de 7 bin 500 TL'lik indirimler yer alıyor.

    Toyota ödemeyi 2015'e öteliyor

    Toyota'nın aralık kampanyası, özellikle Auris için büyük avantajlar sunuyor. Auris'te 4 bin TL'ye, Auris Touring Sports'ta 5 bin 500 TL'ye varan indirimlere ek olarak '0' faizli kredi seçenekleri sunuluyor. Avantajlarla dolu yıl sonu kampanyasında, Yaris Hybrid'te lansmana özel 5 bin TL'lik indirim devam ederken Verso'da 5 bin 50 TL'ye, Avensis'te 5 bin TL'ye varan indirimler bulunuyor. RAV4 2.0 benzinli ve dizel modellerinde de 7 bin 500 TL'lik indirimler yer alıyor.

  9. Yeni Yaris 38 bin 900 TL, Corolla ise 49 bin 950 TL'den başlayan fiyatlar ile satılıyor. Aralık kampanyasında aynı zamanda yüzde 0.97'den başlayan faiz oranları ve her bütçeye uygun 48 aya varan vade seçenekleri de sunuluyor. Toyota sahibi olanlar, ödemelerine isterlerse 2015 yılının temmuz ayında da başlayabiliyorlar.

    Yeni Yaris 38 bin 900 TL, Corolla ise 49 bin 950 TL'den başlayan fiyatlar ile satılıyor. Aralık kampanyasında aynı zamanda yüzde 0.97'den başlayan faiz oranları ve her bütçeye uygun 48 aya varan vade seçenekleri de sunuluyor. Toyota sahibi olanlar, ödemelerine isterlerse 2015 yılının temmuz ayında da başlayabiliyorlar.

  10. <p><b>Citroen'den özel fiyat</b></p>  CItroen'in binek modelleri, aralıkta özel fiyatlar ve ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor. Kampanyada 20 bin TL'lik kredi için 20 ay vade ve yüzde 0 faiz uygulanıyor. Yıl sonuna özel kampanya kapsamında C-Elysee'in 1.6 HDi Exclusive versiyonu da cazip fiyat avantajıyla satılıyor.   <p>Citroen'in teknoloji ve tasarım konularındaki uzmanlığını yansıtan C- Elysee, ekonomik motor seçenekleri, avantajlı fiyat seviyesi ve modern tasarımıyla dikkat çekiyor. Sınıfının en geniş dingil mesafesine sahip olan C-Elysee, tüm yolcularına konforlu bir yolculuk sunarken, 1.6 HDi Exclusive versiyonu 92 bg gücündeki dizel motoruyla ön plana çıkıyor. Araç, kampanya kapsamında 53 bin 400 TL'den satılıyor.</p>

    Citroen'den özel fiyat

    CItroen'in binek modelleri, aralıkta özel fiyatlar ve ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor. Kampanyada 20 bin TL'lik kredi için 20 ay vade ve yüzde 0 faiz uygulanıyor. Yıl sonuna özel kampanya kapsamında C-Elysee'in 1.6 HDi Exclusive versiyonu da cazip fiyat avantajıyla satılıyor.

    Citroen'in teknoloji ve tasarım konularındaki uzmanlığını yansıtan C- Elysee, ekonomik motor seçenekleri, avantajlı fiyat seviyesi ve modern tasarımıyla dikkat çekiyor. Sınıfının en geniş dingil mesafesine sahip olan C-Elysee, tüm yolcularına konforlu bir yolculuk sunarken, 1.6 HDi Exclusive versiyonu 92 bg gücündeki dizel motoruyla ön plana çıkıyor. Araç, kampanya kapsamında 53 bin 400 TL'den satılıyor.

  11. <p><b>Seat 5 bin TL indirim yaptı</b></p>  Seat'ın Ibiza ve Leon modellerinde yıl sonu fırsatları sürüyor. Leon 49 bin 900 TL, Ibiza 34 bin 200 TL'den başlayan anahtar teslim fiyatlarla satışa sunuluyor. Kampanyada 5 bin TL'ye varan indirim uygulanıyor.  <p>Seat'ın en ilgi gören model aileleri Ibiza ve Leon'larda fiyat avantajları yılın son günlerinde de devam ediyor. Leon modelleri 49 bin 900 TL'den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla satışa sunuluyor. </p>

    Seat 5 bin TL indirim yaptı

    Seat'ın Ibiza ve Leon modellerinde yıl sonu fırsatları sürüyor. Leon 49 bin 900 TL, Ibiza 34 bin 200 TL'den başlayan anahtar teslim fiyatlarla satışa sunuluyor. Kampanyada 5 bin TL'ye varan indirim uygulanıyor.

    Seat'ın en ilgi gören model aileleri Ibiza ve Leon'larda fiyat avantajları yılın son günlerinde de devam ediyor. Leon modelleri 49 bin 900 TL'den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla satışa sunuluyor.

  12. Leon 1.2 lt TSI 105 bg DSG modelinde 6 bin TL, Leon 1.4 TSI 140 bg FR modelinde 4 bin TL'lik tavsiye edilen indirim imkanı sunuluyor. Leon 1.6 TDI 105 bg Style modelinde mevcut 4 bin TL'lik tavsiye edilen indirimlere ek olarak, yıl sonuna özel bin TL ek destek indirimler ve Leon 1.6 TDI 105 bg DSG Style modelinde de mevcut 3 bin TL'lik tavsiye edilen indirimlere ek olarak, yıl sonuna özel 2 bin TL ek destek indirimler sunuluyor. Böylece Leon ailesinin en çok tercih edilen versiyonu Leon 1.6 TDI DSG modeli 5 bin TL'lik tavsiye edilen indirimlerle satın alınabiliyor.

    Leon 1.2 lt TSI 105 bg DSG modelinde 6 bin TL, Leon 1.4 TSI 140 bg FR modelinde 4 bin TL'lik tavsiye edilen indirim imkanı sunuluyor. Leon 1.6 TDI 105 bg Style modelinde mevcut 4 bin TL'lik tavsiye edilen indirimlere ek olarak, yıl sonuna özel bin TL ek destek indirimler ve Leon 1.6 TDI 105 bg DSG Style modelinde de mevcut 3 bin TL'lik tavsiye edilen indirimlere ek olarak, yıl sonuna özel 2 bin TL ek destek indirimler sunuluyor. Böylece Leon ailesinin en çok tercih edilen versiyonu Leon 1.6 TDI DSG modeli 5 bin TL'lik tavsiye edilen indirimlerle satın alınabiliyor.

  13. Kampanya kapsamında 2014 model yılı Ibiza 1.4 lt 85 bg Reference modeli, tavsiye edilen 3 bin TL indirim fırsatı ile 34 bin 200 TL'den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatıyla satın alınabiliyor. Daha performanslı bir motor seçeneği tercih edenler için Ibiza 1.2 TSI 105 bg DSG modeline de 2 bin 400 TL'lik tavsiye edilen indirim ile 45 bin 500 TL anahtar teslim fiyatıyla satın alınabiliyor.

    Kampanya kapsamında 2014 model yılı Ibiza 1.4 lt 85 bg Reference modeli, tavsiye edilen 3 bin TL indirim fırsatı ile 34 bin 200 TL'den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatıyla satın alınabiliyor. Daha performanslı bir motor seçeneği tercih edenler için Ibiza 1.2 TSI 105 bg DSG modeline de 2 bin 400 TL'lik tavsiye edilen indirim ile 45 bin 500 TL anahtar teslim fiyatıyla satın alınabiliyor.

  14. <p><b>Nissan yakıt hediye ediyor</b></p>  NIssan, Qashqai, Juke ve Micra modellerinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor. Crossover sınıfının lideri Qashqai'ye sahip olmak isteyenleri yüzde 0.89 faiz ve 20 ay vadeyle 40 bin TL kredi imkanının yanı sıra akaryakıt istasyonlarından 2 bin TL değerinde hediye yakıt avantajları bekliyor. Farklı tasarımıyla öne çıkan Juke modellerine sahip olmak isteyenlere da, 49 bin 990 TL'den başlayan fiyata ek olarak yüzde 0.59 faizli ve 20 aya varan vadeyle 30 bin TL kredi imkanı da sunuluyor. Micra ise 36 bin 990 TL'den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor. Ayrıca Micra ve Note sahibi olmak isteyenler, yüzde 0.59 faiz ve 15 aya varan vadelerle 15 bin TL kredi kullanabiliyor.

    Nissan yakıt hediye ediyor

    NIssan, Qashqai, Juke ve Micra modellerinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor. Crossover sınıfının lideri Qashqai'ye sahip olmak isteyenleri yüzde 0.89 faiz ve 20 ay vadeyle 40 bin TL kredi imkanının yanı sıra akaryakıt istasyonlarından 2 bin TL değerinde hediye yakıt avantajları bekliyor. Farklı tasarımıyla öne çıkan Juke modellerine sahip olmak isteyenlere da, 49 bin 990 TL'den başlayan fiyata ek olarak yüzde 0.59 faizli ve 20 aya varan vadeyle 30 bin TL kredi imkanı da sunuluyor. Micra ise 36 bin 990 TL'den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor. Ayrıca Micra ve Note sahibi olmak isteyenler, yüzde 0.59 faiz ve 15 aya varan vadelerle 15 bin TL kredi kullanabiliyor.

  15. <p><b>Peugeot'da fırsatlar devam</b></p>  Peugeot, aralık ayında da fırsatlara devam ediyor. 208, 2008, 301, 308, 20 bin TL için 20 ay yüzde '0' faizli, 3008, 5008 ve 508 modellerindeyse 40 bin TL için 20 ay yüzde '0' faizli kredi sunuluyor. Aralıkta 208, 301, 308 ve 508 satın almak isteyen tüketiciler kredi imkanının yanı sıra 4 bin TL'ye varan indirimlerden faydalanabiliyorlar. Ayrıca kredi kullanmak yerine peşin alım yapmak isteyen müşterilere 2008 modeli için bin 500 TL indirim avantajı sunuluyor.

    Peugeot'da fırsatlar devam

    Peugeot, aralık ayında da fırsatlara devam ediyor. 208, 2008, 301, 308, 20 bin TL için 20 ay yüzde '0' faizli, 3008, 5008 ve 508 modellerindeyse 40 bin TL için 20 ay yüzde '0' faizli kredi sunuluyor. Aralıkta 208, 301, 308 ve 508 satın almak isteyen tüketiciler kredi imkanının yanı sıra 4 bin TL'ye varan indirimlerden faydalanabiliyorlar. Ayrıca kredi kullanmak yerine peşin alım yapmak isteyen müşterilere 2008 modeli için bin 500 TL indirim avantajı sunuluyor.

  16. <p><b>Mitsubishi'den 9 bin 200 TL indirim</b></p>  Mitsubishi Motors, 2014 yılını cazip bir kampanyayla uğurluyor. 'Ayakları yerden kesecek' kampanyada, ASX'ten Space Star'a, pick-up segmentindeki L200'den, geçtiğimiz günlerde satışa sunulan Attrage'a kadar birçok model, son derece ekonomik koşullarla satışa sunuluyor. ASX modellerinde 5 bin 750 TL, L200 modellerinde ise 9 bin 200 TL'ye varan indirim fırsatları sunulurken, Attrage da, Temsa Motorlu Araçlar yetkili satıcılarında lansmana özel fiyatlarla satılıyor.

    Mitsubishi'den 9 bin 200 TL indirim

    Mitsubishi Motors, 2014 yılını cazip bir kampanyayla uğurluyor. 'Ayakları yerden kesecek' kampanyada, ASX'ten Space Star'a, pick-up segmentindeki L200'den, geçtiğimiz günlerde satışa sunulan Attrage'a kadar birçok model, son derece ekonomik koşullarla satışa sunuluyor. ASX modellerinde 5 bin 750 TL, L200 modellerinde ise 9 bin 200 TL'ye varan indirim fırsatları sunulurken, Attrage da, Temsa Motorlu Araçlar yetkili satıcılarında lansmana özel fiyatlarla satılıyor.

  17. <p><b>Ayda 333 TL taksitle Opel</b></p>  Opel yıl sonu kampanyasında 36 bin 356 TL'den başlayan fiyatlar ve 333 TL'den başlayan taksit seçenekleri sunuyor. Aralık ayına özel bu fırsatlar kapsamında Corsa 1.2 lt Twinport Essentia 36 bin 356 TL'den başlayan fiyatlarla satılırken, Astra HB 1.6 lt 115 bg Edition versiyonu 47 bin 98 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Mokka'nın 1.6 lt 115 bg Enjoy versiyonunu satın almak isteyenlere 61 bin 86 TL'den başlayan, markanın amiral gemisi Insignia'nın 1.4 lt 140 bg Edition Elegance versiyonu da 77 bin 560 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

    Ayda 333 TL taksitle Opel

    Opel yıl sonu kampanyasında 36 bin 356 TL'den başlayan fiyatlar ve 333 TL'den başlayan taksit seçenekleri sunuyor. Aralık ayına özel bu fırsatlar kapsamında Corsa 1.2 lt Twinport Essentia 36 bin 356 TL'den başlayan fiyatlarla satılırken, Astra HB 1.6 lt 115 bg Edition versiyonu 47 bin 98 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Mokka'nın 1.6 lt 115 bg Enjoy versiyonunu satın almak isteyenlere 61 bin 86 TL'den başlayan, markanın amiral gemisi Insignia'nın 1.4 lt 140 bg Edition Elegance versiyonu da 77 bin 560 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

  18. <p><b>Honda ödemeyi 2015'e erteliyor</b></p>  Honda benzinli veya LPG'li Civic Sedan almak isteyenlere birbirinden cazip yılsonu kampanyası hazırlandı. Kredi kullanarak Civic Sedan satın alanlar, 31 Aralık tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında taksit ödemelerine Mayıs 2015'te başlarken, cazip faiz oranlarından yararlanabiliyor. Bunlara ek olarak aracını takas etmek isteyen müşterilere ise bin TL takas desteği sunuluyor. Kampanyada Civic Sedan için 18 ay vadeli 30 bin TL'lik kredi için aylık yüzde 0.78 faiz oranı uygulanıyor.

    Honda ödemeyi 2015'e erteliyor

    Honda benzinli veya LPG'li Civic Sedan almak isteyenlere birbirinden cazip yılsonu kampanyası hazırlandı. Kredi kullanarak Civic Sedan satın alanlar, 31 Aralık tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında taksit ödemelerine Mayıs 2015'te başlarken, cazip faiz oranlarından yararlanabiliyor. Bunlara ek olarak aracını takas etmek isteyen müşterilere ise bin TL takas desteği sunuluyor. Kampanyada Civic Sedan için 18 ay vadeli 30 bin TL'lik kredi için aylık yüzde 0.78 faiz oranı uygulanıyor.

  19. <p><b>Kia'dan yıl sonu fırsatları</b></p>  Kia'nın yıl sonu kampanyası dahilinde tüm binek modellerinde cazip fırsatlar var. Kia, binek araçlarda 7 bin 200 TL'ye varan indirimler yaparak 2014 yılını kapatıyor. Kia'nın Türkiye'de en çok sattığı ürün olan Sportage, yüksek standart donanımıyla da dikkat çekiyor. Sportage, yıl sonu kampanyası dahilinde 63 bin 500 TL'lik başlangıç fiyatıyla yetkili satıcılarında yerini alıyor. Euro NCAP testlerinden aldığı 5 yıldız ile sınıfında öne çıkan Rio modeli ise, aralıkta 38 bin 400 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Kia'nın C-segmentindeki başarılı ürünü olan cee'd de, 53 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Kia'nın en minik üyesi olan Picanto ise 36 bin 300 TL'den başlayan fiyat etiketine sahip.

    Kia'dan yıl sonu fırsatları

    Kia'nın yıl sonu kampanyası dahilinde tüm binek modellerinde cazip fırsatlar var. Kia, binek araçlarda 7 bin 200 TL'ye varan indirimler yaparak 2014 yılını kapatıyor. Kia'nın Türkiye'de en çok sattığı ürün olan Sportage, yüksek standart donanımıyla da dikkat çekiyor. Sportage, yıl sonu kampanyası dahilinde 63 bin 500 TL'lik başlangıç fiyatıyla yetkili satıcılarında yerini alıyor. Euro NCAP testlerinden aldığı 5 yıldız ile sınıfında öne çıkan Rio modeli ise, aralıkta 38 bin 400 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Kia'nın C-segmentindeki başarılı ürünü olan cee'd de, 53 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Kia'nın en minik üyesi olan Picanto ise 36 bin 300 TL'den başlayan fiyat etiketine sahip.

  20. <p><b>Dacia'dan araç bedelinin tamamına kredi</b></p>  Dacia'nın Sandero Stepway, Duster, Logan MCV, Lodgy ve Dokker ailesinde 0 faiz ve çok cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. Kampanya kapsamında 12 ay vadeyle 36 bin TL, 36 ay vadede 12 bin TL veya 18 ay vadeli 18 bin TL kredi seçenekleri bulunuyor. Bu vade ve tutarları aşan durumlarda ise müşteriler kredi koruma sigortası olan Maxxi korumalı ile yüzde 0.69, Maxxi korumasız olarak da yüzde 0.79 faizli kampanyadan faydalanabiliyor.

    Dacia'dan araç bedelinin tamamına kredi

    Dacia'nın Sandero Stepway, Duster, Logan MCV, Lodgy ve Dokker ailesinde 0 faiz ve çok cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. Kampanya kapsamında 12 ay vadeyle 36 bin TL, 36 ay vadede 12 bin TL veya 18 ay vadeli 18 bin TL kredi seçenekleri bulunuyor. Bu vade ve tutarları aşan durumlarda ise müşteriler kredi koruma sigortası olan Maxxi korumalı ile yüzde 0.69, Maxxi korumasız olarak da yüzde 0.79 faizli kampanyadan faydalanabiliyor.

  21. Ayrıca tüzel ve serbest meslek sahibi gerçek kişi müşteriler için peşinatsız kredi yani araç bedelinin tamamına kadar kredi kullanma imkanı sunuluyor. Araçlarını nakit satın almak isteyenler için de aralık ayında nakit alım indirimleri yapılıyor. Sandero Stepway'de bin TL, Duster'da bin 500 TL, Logan MCV dizel versiyonunda 2 bin TL, Lodgy'de bin TL, Dokker Combi'de bin 250 TL ve Dokker Van modelinde 750 TL indirimler var.

    Ayrıca tüzel ve serbest meslek sahibi gerçek kişi müşteriler için peşinatsız kredi yani araç bedelinin tamamına kadar kredi kullanma imkanı sunuluyor. Araçlarını nakit satın almak isteyenler için de aralık ayında nakit alım indirimleri yapılıyor. Sandero Stepway'de bin TL, Duster'da bin 500 TL, Logan MCV dizel versiyonunda 2 bin TL, Lodgy'de bin TL, Dokker Combi'de bin 250 TL ve Dokker Van modelinde 750 TL indirimler var.

  22. <p><b>Hyundai'den 0 faizli kredi</b></p>  HyundaI, geçen ay satışına başladığı ve tüm Türkiye'de yoğun ilgi gören Yeni i20 modeliyle öne çıkıyor. 37 bin 990 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan yeni i20, sofistike tasarımını ve konforlu iç mekanını üç farklı motor seçeneği ve manuel ve otomatik şanzımanlarıyla destekliyor. Yeni i20'nin dışında Hyundai, crossover segmentindeki ix35 modelinde geçerli olmak üzere 30 bin TL ve 24 ay vadeli krediye 0 faiz oranı uyguluyor. Bunun yanında Hyundai, Elantra ve i10 modelinde de 0 faiz oranlı kredi imkanları sunuyor. Yeni i10'da, ayrıca 15 bin TL için 15 ay vadeli ve 0 faizli özel bir seçenek de sunuluyor.

    Hyundai'den 0 faizli kredi

    HyundaI, geçen ay satışına başladığı ve tüm Türkiye'de yoğun ilgi gören Yeni i20 modeliyle öne çıkıyor. 37 bin 990 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan yeni i20, sofistike tasarımını ve konforlu iç mekanını üç farklı motor seçeneği ve manuel ve otomatik şanzımanlarıyla destekliyor. Yeni i20'nin dışında Hyundai, crossover segmentindeki ix35 modelinde geçerli olmak üzere 30 bin TL ve 24 ay vadeli krediye 0 faiz oranı uyguluyor. Bunun yanında Hyundai, Elantra ve i10 modelinde de 0 faiz oranlı kredi imkanları sunuyor. Yeni i10'da, ayrıca 15 bin TL için 15 ay vadeli ve 0 faizli özel bir seçenek de sunuluyor.

  23. <p><b>Ayda 786 TL'ye Ford Fiesta</b></p>  Ford'un aralık kampanyasında binek araçlarda 30 bin TL'ye kadar 20 ay vade ve yüzde 0.69 faiz oranları sunuyor. ESP ve Yokuş Kalkış Desteği'nin standart sunulduğu Fiesta, 38 bin 815 TL'den başlayan tavsiye edilen peşin anahtar teslim fiyatıyla satılıyor. Aylık 786 TL taksitle sunulan Fiesta'nın Titanium modelinde ise karartılmış arka camlar, otomatik kararan iç dikiz aynası, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü ve hız kontrol sistemine sahip 'X Paket' hediye ediliyor.

    Ayda 786 TL'ye Ford Fiesta

    Ford'un aralık kampanyasında binek araçlarda 30 bin TL'ye kadar 20 ay vade ve yüzde 0.69 faiz oranları sunuyor. ESP ve Yokuş Kalkış Desteği'nin standart sunulduğu Fiesta, 38 bin 815 TL'den başlayan tavsiye edilen peşin anahtar teslim fiyatıyla satılıyor. Aylık 786 TL taksitle sunulan Fiesta'nın Titanium modelinde ise karartılmış arka camlar, otomatik kararan iç dikiz aynası, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü ve hız kontrol sistemine sahip 'X Paket' hediye ediliyor.

  24. Fiesta Trend dizel ve Trend-X dizel versiyonlarında ise 24 bin TL için 24 ay yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. 52 bin 400 TL'den satışına başlanan yeni Focus ise, zengin güvenlik donanımı ve artırılmış konfor özellikleriyle bu kampanyaya dahil. Kampanyada Mondeo 67 bin 675 TL'den, MAX 49 bin TL ve C-MAX de 56 bin 800 TL'den başlayan tavsiye edilen peşin anahtar teslim fiyatlarıyla sunuluyor. Binek ruhsatlı Courier Journey'de de 30 bin TL'ye 20 ay yüzde 0.69 fırsatı sunuluyor.

    Fiesta Trend dizel ve Trend-X dizel versiyonlarında ise 24 bin TL için 24 ay yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. 52 bin 400 TL'den satışına başlanan yeni Focus ise, zengin güvenlik donanımı ve artırılmış konfor özellikleriyle bu kampanyaya dahil. Kampanyada Mondeo 67 bin 675 TL'den, MAX 49 bin TL ve C-MAX de 56 bin 800 TL'den başlayan tavsiye edilen peşin anahtar teslim fiyatlarıyla sunuluyor. Binek ruhsatlı Courier Journey'de de 30 bin TL'ye 20 ay yüzde 0.69 fırsatı sunuluyor.

  25. <p><b>Jeep'te nakit indirimi var</b></p>  Jeep'in aralık kampanyasında Grand Cherokee, Yeni Cherokee, Wrangler, Compass ve Renagade modellerinde cazip kredi koşulları ve avantajlı fiyatlar sunuluyor. Kredi faizi 0.89'dan başlıyor.  <p>Koç Fiat Kredi desteğiyle düzenlenen kampanyada, aralık boyunca Grand Cherokee, Yeni Cherokee, Wrangler, Compass ve yeni Jeep Renegade modellerinde cazip kredi koşulları ve avantajlı fiyatlar sunuluyor. </p>

    Jeep'te nakit indirimi var

    Jeep'in aralık kampanyasında Grand Cherokee, Yeni Cherokee, Wrangler, Compass ve Renagade modellerinde cazip kredi koşulları ve avantajlı fiyatlar sunuluyor. Kredi faizi 0.89'dan başlıyor.

    Koç Fiat Kredi desteğiyle düzenlenen kampanyada, aralık boyunca Grand Cherokee, Yeni Cherokee, Wrangler, Compass ve yeni Jeep Renegade modellerinde cazip kredi koşulları ve avantajlı fiyatlar sunuluyor.

  26. Kampanya kapsamında, Jeep'in en yeni ve küçük modeli Renegade, 75 bin 250 TL'den başlayan dikkat çekici fiyatı ve 40 bin TL için 20 ay vadeli ve yüzde 0.89 fazili kredi fırsatıyla satılıyor. Yeni Cherokee içinse 100 bin TL'ye 20 ay vadeli ve yüzde 0.99 faizli kredi imkânı var. Aralık ayında Grand Cherokee veya Wrangler modellerinden birini tercih edenler 120 bin TL'ye 20 ay vadeli ve yüzde 0.93 faizli krediden faydalanabiliyor.

    Kampanya kapsamında, Jeep'in en yeni ve küçük modeli Renegade, 75 bin 250 TL'den başlayan dikkat çekici fiyatı ve 40 bin TL için 20 ay vadeli ve yüzde 0.89 fazili kredi fırsatıyla satılıyor. Yeni Cherokee içinse 100 bin TL'ye 20 ay vadeli ve yüzde 0.99 faizli kredi imkânı var. Aralık ayında Grand Cherokee veya Wrangler modellerinden birini tercih edenler 120 bin TL'ye 20 ay vadeli ve yüzde 0.93 faizli krediden faydalanabiliyor.

  27. <p><b>5 BİN TL NAKİT DESTEĞİ</b></p>  Jeep'in kompakt temsilcisi Compass'taki 5 bin TL'lik nakit indirim bu ay da geçerli olurken, 40 bin TL için 24 ay vadeli ve yüzde 0.89 faizli kredi seçeneğiyle sunuluyor. Kampanyada, Grand Cherokee 116 bin 250 euro, Wrangler 84 bin 850 eurodan başlayan fiyatlarla satılırken, yeni Cherokee 161 bin 310 TL, Compass 98 bin 950 TL'den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

    5 BİN TL NAKİT DESTEĞİ

    Jeep'in kompakt temsilcisi Compass'taki 5 bin TL'lik nakit indirim bu ay da geçerli olurken, 40 bin TL için 24 ay vadeli ve yüzde 0.89 faizli kredi seçeneğiyle sunuluyor. Kampanyada, Grand Cherokee 116 bin 250 euro, Wrangler 84 bin 850 eurodan başlayan fiyatlarla satılırken, yeni Cherokee 161 bin 310 TL, Compass 98 bin 950 TL'den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

  28. <p><b>Volvo'da fiyat avantajı sürüyor</b></p>  <br>Yıl sonuna kadar sınırlı sayıdaki Volvo V40, S60 ve XC60 modelleri avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor.</br>  Volvo Cars'ın zarif ve sportif çizgileriyle öne çıkan üç modeli V40, S60 ve XC60'ın fiyat avantajları aralıkta da devam ediyor. Yıl sonuna kadar sınırlı sayıdaki Volvo V40 1.6 D2 Powershift (1.6 dizel otomatik) 84 bin 280 TL yerine 80 bin 850 TL'den, S60 D2 Powershift (1.6 dizel otomatik) 105 bin 640 TL yerine 102 bin 200 TL'den, XC60 Yeni D4 (dizel otomatik) ise 172 bin 280 TL yerine 163 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

    Volvo'da fiyat avantajı sürüyor


    Yıl sonuna kadar sınırlı sayıdaki Volvo V40, S60 ve XC60 modelleri avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor.
    Volvo Cars'ın zarif ve sportif çizgileriyle öne çıkan üç modeli V40, S60 ve XC60'ın fiyat avantajları aralıkta da devam ediyor. Yıl sonuna kadar sınırlı sayıdaki Volvo V40 1.6 D2 Powershift (1.6 dizel otomatik) 84 bin 280 TL yerine 80 bin 850 TL'den, S60 D2 Powershift (1.6 dizel otomatik) 105 bin 640 TL yerine 102 bin 200 TL'den, XC60 Yeni D4 (dizel otomatik) ise 172 bin 280 TL yerine 163 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

  29. <p><b>BMW euro kurunu sabitledi</b></p>  Borusan Otomotiv, BMW markası için euro kurunu 2.74 TL'ye sabitlerken, 2 Serisi Avctive Tourer ve M Aerodinamik paketli 320i'de özel fiyatlar sunuyor. 122 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla ve 170 bg'lik 1.6 litrelik benzinli motorla satışa sunulan 320i, 18 inçlik jantlar, alkantara kaplamalı spor koltuklar ve M Aerodinamik paketi ile zengin bir donanıma sahip. 320i, M Sport paket ile de alınabiliyor. Ayrıca 30'uncu yıla özel sınırlı sayıdaki 320i M Joy Edition versiyonu da var. Markanın yeni modeli BMW 2 Serisi Active Tourer ise, 98 bin 963 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 1.5 lt, 136 beygirlik 3 silindirli benzinli turbo motora ve 6 ileri otomatik şanzımana sahip 218i Active Tourer, konfor, hacim ve sürüş keyif arayanlara hitap ediyor.

    BMW euro kurunu sabitledi

    Borusan Otomotiv, BMW markası için euro kurunu 2.74 TL'ye sabitlerken, 2 Serisi Avctive Tourer ve M Aerodinamik paketli 320i'de özel fiyatlar sunuyor. 122 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla ve 170 bg'lik 1.6 litrelik benzinli motorla satışa sunulan 320i, 18 inçlik jantlar, alkantara kaplamalı spor koltuklar ve M Aerodinamik paketi ile zengin bir donanıma sahip. 320i, M Sport paket ile de alınabiliyor. Ayrıca 30'uncu yıla özel sınırlı sayıdaki 320i M Joy Edition versiyonu da var. Markanın yeni modeli BMW 2 Serisi Active Tourer ise, 98 bin 963 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 1.5 lt, 136 beygirlik 3 silindirli benzinli turbo motora ve 6 ileri otomatik şanzımana sahip 218i Active Tourer, konfor, hacim ve sürüş keyif arayanlara hitap ediyor.

  30. <p><b>Mercedes-Benz'den yıl sonu kampanyası</b></p>  Mercedes-Benz Türk, farklı ürün grupları için 2014'ün son ayına özel kampanyalar hazırladı. A ve B-Serisi için Mercedes-Benz Finansal Hizmetler'in hazırladığı kampanyada, Mercedes- Benz'in kasko hizmeti olan 'Yıldızım Kasko'yu tercih edenler, 90 bin TL krediyi yüzde 0.59 faiz ve 36 aya varan vadelerle kullanıyor. Böylece 2 bin 841 TL'den başlayan aylık ödemelerle Mercedes A veya B-Serisi almak mümkün.

    Mercedes-Benz'den yıl sonu kampanyası

    Mercedes-Benz Türk, farklı ürün grupları için 2014'ün son ayına özel kampanyalar hazırladı. A ve B-Serisi için Mercedes-Benz Finansal Hizmetler'in hazırladığı kampanyada, Mercedes- Benz'in kasko hizmeti olan 'Yıldızım Kasko'yu tercih edenler, 90 bin TL krediyi yüzde 0.59 faiz ve 36 aya varan vadelerle kullanıyor. Böylece 2 bin 841 TL'den başlayan aylık ödemelerle Mercedes A veya B-Serisi almak mümkün.

  31. Mercedes-Benz Finansal Hizmetler'in, yeni C-Serisi ve C-Serisi Coupe için düzenlediği kampanya kapsamında da 125 bin TL kredi için 'Yıldızım Kasko' sayesinde yüzde 0.59, bu kaskoyu kullanmayanlara da yüzde 0.75 sabit faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleri sunuluyor. Ayrıca yeni GLA modelinde de 110 bin TL kredi için Yıldızım Kasko ile yüzde 0.59, farklı bir kasko seçildiğinde de yüzde 0.79'luk faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleri geçerli.

    Mercedes-Benz Finansal Hizmetler'in, yeni C-Serisi ve C-Serisi Coupe için düzenlediği kampanya kapsamında da 125 bin TL kredi için 'Yıldızım Kasko' sayesinde yüzde 0.59, bu kaskoyu kullanmayanlara da yüzde 0.75 sabit faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleri sunuluyor. Ayrıca yeni GLA modelinde de 110 bin TL kredi için Yıldızım Kasko ile yüzde 0.59, farklı bir kasko seçildiğinde de yüzde 0.79'luk faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleri geçerli.

  32. E 180 Elite'e modeline özel kampanyada da, yüzde 0.59 ile 0.79 arasında değişen faiz oranlarıyla 36 aya varan vade seçeneklerinde 150 bin TL'lik kredi imkanı sunuluyor. CLA için de yüzde 0.59 ile 0.79 arasında değişen faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 120 bin TL kredi kullandırabiliyor.

    E 180 Elite'e modeline özel kampanyada da, yüzde 0.59 ile 0.79 arasında değişen faiz oranlarıyla 36 aya varan vade seçeneklerinde 150 bin TL'lik kredi imkanı sunuluyor. CLA için de yüzde 0.59 ile 0.79 arasında değişen faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 120 bin TL kredi kullandırabiliyor.

  33. <p><b>Skoda Superb kampanyası</b></p>  Skoda, lüks sınıftaki Superb modelinde sunduğu çok özel kampanyalarla 2014 yılını bitiriyor. 31 Aralık'a kadar Superb modelleri, 2 bin 500 TL'lik takas indirimiyle sunuluyor. Superb, takas indiriminin yanı sıra Skoda Finans'ın sunduğu 48 aya yüzde 0.95 faizli uygun kredi fırsatlarıyla da alınabiliyor. Superb, 65 bin 900 TL'den başlayan fiyatlara sahip.  <p> Geniş donanım seçeneklerine sahip Superb, bir benzinli (1.4 lt TSI) ve iki farklı dizel motorla (1.6 lt TDI ve 2.0 lt TDI) tercih edilebiliyor. Türkiye'ye özgü ve 100 km'de 4.7 lt tüketime sahip 105 bg'lik 1.6 lt TDI motor ve DSG şanzımanlı Superb, düşük yakıt tüketimiyle öne çıkıyor. Ayrıca Skoda'nın Rapid, Rapid Spaceback ve Yeti modellerinde de bin 500 TL takas avantajı, 15 bin TL'ye 15 ay vadede yüzde '0' faiz seçeneği aralık boyunca sürüyor.</p>

    Skoda Superb kampanyası

    Skoda, lüks sınıftaki Superb modelinde sunduğu çok özel kampanyalarla 2014 yılını bitiriyor. 31 Aralık'a kadar Superb modelleri, 2 bin 500 TL'lik takas indirimiyle sunuluyor. Superb, takas indiriminin yanı sıra Skoda Finans'ın sunduğu 48 aya yüzde 0.95 faizli uygun kredi fırsatlarıyla da alınabiliyor. Superb, 65 bin 900 TL'den başlayan fiyatlara sahip.

    Geniş donanım seçeneklerine sahip Superb, bir benzinli (1.4 lt TSI) ve iki farklı dizel motorla (1.6 lt TDI ve 2.0 lt TDI) tercih edilebiliyor. Türkiye'ye özgü ve 100 km'de 4.7 lt tüketime sahip 105 bg'lik 1.6 lt TDI motor ve DSG şanzımanlı Superb, düşük yakıt tüketimiyle öne çıkıyor. Ayrıca Skoda'nın Rapid, Rapid Spaceback ve Yeti modellerinde de bin 500 TL takas avantajı, 15 bin TL'ye 15 ay vadede yüzde '0' faiz seçeneği aralık boyunca sürüyor.

  34. <p><b>Alfa Romeo'da 3 taksit fırsatı</b></p>  Tofaş çatısı altındaki Alfa Romeo, Giulietta modeli için sunduğu avantajlı kampanyasına devam ediyor. Koç Fiat Kredi'nin desteğiyle yürütülen kampanyada, Alfa Romeo Giulietta 3 eşit taksitte ödeme ve 4 bin TL takas indirimi fırsatıyla otomobil tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Alfa Romeo müşterileri, yeni Giulietta için 2014, 2015 ve 2016'nın Aralık aylarında ödenecek 25 bin 365 TL'lik 3 eşit taksitli cazip ödeme fırsatından yararlanıyor.   <p>Alfa Romeo Giulietta, 67 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Alfa Romeo, küçük sınıftaki iddialı modeli MiTo da 56 bin 525 TL'den başlayan fiyatlarla müşterileriyle buluşurken, 2014, 2015 ve 2016'nın Aralık aylarında ödenecek 21 bin 215 TL'lik 3 eşit taksitle de sahip olunabiliyor.</p>

    Alfa Romeo'da 3 taksit fırsatı

    Tofaş çatısı altındaki Alfa Romeo, Giulietta modeli için sunduğu avantajlı kampanyasına devam ediyor. Koç Fiat Kredi'nin desteğiyle yürütülen kampanyada, Alfa Romeo Giulietta 3 eşit taksitte ödeme ve 4 bin TL takas indirimi fırsatıyla otomobil tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Alfa Romeo müşterileri, yeni Giulietta için 2014, 2015 ve 2016'nın Aralık aylarında ödenecek 25 bin 365 TL'lik 3 eşit taksitli cazip ödeme fırsatından yararlanıyor.

    Alfa Romeo Giulietta, 67 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Alfa Romeo, küçük sınıftaki iddialı modeli MiTo da 56 bin 525 TL'den başlayan fiyatlarla müşterileriyle buluşurken, 2014, 2015 ve 2016'nın Aralık aylarında ödenecek 21 bin 215 TL'lik 3 eşit taksitle de sahip olunabiliyor.

  35. <p><b>Citroen'den ticari araçlara özel fiyat</b></p>  Citroen aralık sonuna kadar süren kampanyasında, ticari araç modelleri için cazip fırsatlar sunuyor. Kampanyada yüzde 0.89 faizli kredi seçeneği var.  Citroen, aralık ayına özel düzenlediği kampanyasındabinek modelleri dışında hafif ticari araç modelleri için de cazip fırsatlar sunuyor.   <p>Kullanıcılara binek konforu sunmaya yönelik olarak üretilen Citroen ticari araçlar; güç, yakıt tasarrufu, güvenlik alanlarında yüksek performans sergiliyor. Her türlü ihtiyaca cevap veriyor. Citroen'in aralık kampanyasında hafif ticari araç modelleri için yüzde 0.89 faizli kredi seçeneği bulunuyor. Avantajlı fiyatlar aralık sonuna kadar geçerli.</p>

    Citroen'den ticari araçlara özel fiyat

    Citroen aralık sonuna kadar süren kampanyasında, ticari araç modelleri için cazip fırsatlar sunuyor. Kampanyada yüzde 0.89 faizli kredi seçeneği var. Citroen, aralık ayına özel düzenlediği kampanyasındabinek modelleri dışında hafif ticari araç modelleri için de cazip fırsatlar sunuyor.

    Kullanıcılara binek konforu sunmaya yönelik olarak üretilen Citroen ticari araçlar; güç, yakıt tasarrufu, güvenlik alanlarında yüksek performans sergiliyor. Her türlü ihtiyaca cevap veriyor. Citroen'in aralık kampanyasında hafif ticari araç modelleri için yüzde 0.89 faizli kredi seçeneği bulunuyor. Avantajlı fiyatlar aralık sonuna kadar geçerli.

  36. <p><b>Renault araç bedelinin tamamını kredilendiriyor</b></p>  Renault, Kangoo Express, Master ve Trafic modellerinde 'Ticari Araçlara Özel Kampanya' avantajı var. Bu kampanyadan, kredi koruma sigortası 'Maxxi Korumalı' faydalanan müşteriler 48 aya kadar araç bedelinin tamamına kadar 0.89, Maxi korumasız ise yüzde 0.99 faizli kredi kullanabiliyor. Ayrıca ticari araçlar için de 'Renault Plan' geçerli.

    Renault araç bedelinin tamamını kredilendiriyor

    Renault, Kangoo Express, Master ve Trafic modellerinde 'Ticari Araçlara Özel Kampanya' avantajı var. Bu kampanyadan, kredi koruma sigortası 'Maxxi Korumalı' faydalanan müşteriler 48 aya kadar araç bedelinin tamamına kadar 0.89, Maxi korumasız ise yüzde 0.99 faizli kredi kullanabiliyor. Ayrıca ticari araçlar için de 'Renault Plan' geçerli.

  37. <p><b>Kia'dan ticari fırsatı</b></p>  Kia, binek modelleri dışında ticari araçlar içinde fırsatlar sunuyor. 130 bg gücündeki 2.5 lt dizel motoru ve 6 ileri manuel vitesiyle Kia'nın hafif ticari aracı K2500, yıl sonu kampanyası dahilinde 44 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

    Kia'dan ticari fırsatı

    Kia, binek modelleri dışında ticari araçlar içinde fırsatlar sunuyor. 130 bg gücündeki 2.5 lt dizel motoru ve 6 ileri manuel vitesiyle Kia'nın hafif ticari aracı K2500, yıl sonu kampanyası dahilinde 44 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

  38. <p><b>Ford ticaride 0 faiz</b></p>  Ford'un ticari modelleri Transit Custom ve Tourneo Custom için 30 bin TL krediye 24 ay vade ve 0 faiz avantajı uygulanırken, Transit Minibüs, Transit Kamyonet, Transit Van, Transit Courier ve Tourneo Courier modellerinde de 24 ay vade ve 0 faizli 24 bin kredi mevcut. Ranger Wildtrack 4x4 3.2 L A/T ile yeni Transit Connect ve Tourneo Connect modelleri içinse 18 bin TL krediye 18 ay yüzde '0' faiz imkanı sunuluyor.   <p>Kampanya dahilinde Tourneo Custom 8+1 modellerinde de 2 bakım ve uzatılmış garanti hediye ediliyor. Ford Trucks'ta da 'balon ödemeli' takas kampanyası var. Eski kamyonunu getirenler ayda 772 euro taksitle yeni bir Ford Çekici'ye sahip olabiliyor.</p>

    Ford ticaride 0 faiz

    Ford'un ticari modelleri Transit Custom ve Tourneo Custom için 30 bin TL krediye 24 ay vade ve 0 faiz avantajı uygulanırken, Transit Minibüs, Transit Kamyonet, Transit Van, Transit Courier ve Tourneo Courier modellerinde de 24 ay vade ve 0 faizli 24 bin kredi mevcut. Ranger Wildtrack 4x4 3.2 L A/T ile yeni Transit Connect ve Tourneo Connect modelleri içinse 18 bin TL krediye 18 ay yüzde '0' faiz imkanı sunuluyor.

    Kampanya dahilinde Tourneo Custom 8+1 modellerinde de 2 bakım ve uzatılmış garanti hediye ediliyor. Ford Trucks'ta da 'balon ödemeli' takas kampanyası var. Eski kamyonunu getirenler ayda 772 euro taksitle yeni bir Ford Çekici'ye sahip olabiliyor.

  39. <p><b>Fiat vadeyi 30 aya uzattı</b></p>  Tüm Fiat ticari araç modelleri Türkiye'de ilk kez 30 bin TL'ye 30 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi imkânıyla müşterilere sunuluyor. Daha uzun vadeli kredi isteyenler ise Doblo, Fiorino ve Pratico modelleri için 40 bin TL'ye 48 ay vadeli yüzde 0.77 faizli; Ducato modeli için de 60 bin TL'ye 48 ay vadeli yüzde 0.89 faizli kredi seçeneğinden faydalanıyor.

    Fiat vadeyi 30 aya uzattı

    Tüm Fiat ticari araç modelleri Türkiye'de ilk kez 30 bin TL'ye 30 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi imkânıyla müşterilere sunuluyor. Daha uzun vadeli kredi isteyenler ise Doblo, Fiorino ve Pratico modelleri için 40 bin TL'ye 48 ay vadeli yüzde 0.77 faizli; Ducato modeli için de 60 bin TL'ye 48 ay vadeli yüzde 0.89 faizli kredi seçeneğinden faydalanıyor.

  40. <p><b>Mercedes-Benz Vito'da 10 bin TL indirim var</b></p>  Mercedes- Benz Türk, ticari araç modelleri için de cazip avantajlar sunuyor. Yeni Sprinter ve Vito için 'Mercedes- Benz Kasko' kullanıldığında tüm vadelerde sabit yüzde 0.84 faiz oranından yararlanılabiliyor. Aralık ayında yeni Sprinter 11 bin TL'ye varan, Vito ise 10 bin TL'ye varan indirimlerle alınabiliyor.

    Mercedes-Benz Vito'da 10 bin TL indirim var

    Mercedes- Benz Türk, ticari araç modelleri için de cazip avantajlar sunuyor. Yeni Sprinter ve Vito için 'Mercedes- Benz Kasko' kullanıldığında tüm vadelerde sabit yüzde 0.84 faiz oranından yararlanılabiliyor. Aralık ayında yeni Sprinter 11 bin TL'ye varan, Vito ise 10 bin TL'ye varan indirimlerle alınabiliyor.