1950 Öncesi Tasarlanmış 14 Gereksiz İcat

İcatlar hayatımızı kolaylaştırsın diye var. 1950 öncesi icatlar ise biz gülelim diye...

  1. <br><b>Telefon Açabilen Robot</b></br>  Bu robot, siz evde yokken ya da telefona bakamayacak durumdayken, telefonu açıyor ama cevap veremiyor. Sadece açıyor, o kadar.


    Telefon Açabilen Robot
    Bu robot, siz evde yokken ya da telefona bakamayacak durumdayken, telefonu açıyor ama cevap veremiyor. Sadece açıyor, o kadar.

  2. <br><b>Ev Kayağı</b></br>  "Sıcacık evinde kayak yapmak isteyenlere" diyerek satışa sunulan bu kayaklarla bir yere gittiğiniz yok ama sallanmak ve düşmek garanti!


    Ev Kayağı
    "Sıcacık evinde kayak yapmak isteyenlere" diyerek satışa sunulan bu kayaklarla bir yere gittiğiniz yok ama sallanmak ve düşmek garanti!

  3. <br><b>Hasta Piyanosu</b></br>  1935 İngiltere'de icat edilen bu piyano, tamamıyla hastalar için tasarlanmış. Hastaların tek ihtiyacı da piyano çalmaktı zaten... Piyano önemli!


    Hasta Piyanosu
    1935 İngiltere'de icat edilen bu piyano, tamamıyla hastalar için tasarlanmış. Hastaların tek ihtiyacı da piyano çalmaktı zaten... Piyano önemli!

  4. <br><b>Isıtıcılı Polis Ceketi</b></br>  1932'de Amerika'da icat edilmiş bu ceket, her polisin ihtiyacı. Elektrikle çalışıyor ve ısı ayarı yok. İşin iyi tarafı ise çarpılma ve yanıklara karşı hastane tedavisi ücretsiz.


    Isıtıcılı Polis Ceketi
    1932'de Amerika'da icat edilmiş bu ceket, her polisin ihtiyacı. Elektrikle çalışıyor ve ısı ayarı yok. İşin iyi tarafı ise çarpılma ve yanıklara karşı hastane tedavisi ücretsiz.

  5. <br><b>Suda Batmayan Ahşap Mayo</b></br>  1929'da ABD'de "Yüzme bilmeyenlere müjde" sloganıyla satışa sunulan bu ahşap mayolar, suda batmıyor. Tek sorun ise suda fazla kaldığınızda şiştiği için üstünüzden çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca kuruması da günler alıyor.


    Suda Batmayan Ahşap Mayo
    1929'da ABD'de "Yüzme bilmeyenlere müjde" sloganıyla satışa sunulan bu ahşap mayolar, suda batmıyor. Tek sorun ise suda fazla kaldığınızda şiştiği için üstünüzden çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca kuruması da günler alıyor.

  6. <br><b>Köpek Tutma Maşası</b></br>  1940'taki ev kadınları için icat edilen bu aletin kaç köpek katlettiğini bilemiyoruz.


    Köpek Tutma Maşası
    1940'taki ev kadınları için icat edilen bu aletin kaç köpek katlettiğini bilemiyoruz.

  7. <br><b>Çocuklara Kafes Balkon</b></br>  1937'de her anne, çocuğunu böyle bir balkona koyarak "düştü mü? düşmedi mi?" diye, sinir hastası olmak için birbiriyle yarışıyormuş demek ki...


    Çocuklara Kafes Balkon
    1937'de her anne, çocuğunu böyle bir balkona koyarak "düştü mü? düşmedi mi?" diye, sinir hastası olmak için birbiriyle yarışıyormuş demek ki...

  8. <br><b>Fotoğraf Makineli Tabanca</b></br>  Her manyağın ihtiyacı bu 38'lik Colt ise, tetiğe her basıldığında fotoğraf çekiyor.


    Fotoğraf Makineli Tabanca
    Her manyağın ihtiyacı bu 38'lik Colt ise, tetiğe her basıldığında fotoğraf çekiyor.

  9. <br><b>Puset Radyosu</b></br>  Rahat etmek için, bebeğini sonsuza kadar uyumasını dileyen annelerin tercihi...


    Puset Radyosu
    Rahat etmek için, bebeğini sonsuza kadar uyumasını dileyen annelerin tercihi...

  10. <br><b>Radyolu Fötr Şapka</b></br>  1931 ABD yapımı bu şapka ile radyoyu  gittiğiniz her yere götürebilirsiniz. Radyo önemli!


    Radyolu Fötr Şapka
    1931 ABD yapımı bu şapka ile radyoyu gittiğiniz her yere götürebilirsiniz. Radyo önemli!

  11. <br><b>Köpek Gezdirme Makinesi</b></br>  Acaba yine kaç köpek telef ettiler?


    Köpek Gezdirme Makinesi
    Acaba yine kaç köpek telef ettiler?

  12. <br><b>Katlanır Köprü</b></br>  Bir Hollanda icadı olan bu köprünün neden açıldıktan sonra kapatılmak istendiği merak konusu...


    Katlanır Köprü
    Bir Hollanda icadı olan bu köprünün neden açıldıktan sonra kapatılmak istendiği merak konusu...

  13. <br><b>Dolamalı Can Şeysi</b></br>  Tekerleğin icadıyla, yüzmek için vücudumuza bunları dolamaktan kurtulduk çok şükür.


    Dolamalı Can Şeysi
    Tekerleğin icadıyla, yüzmek için vücudumuza bunları dolamaktan kurtulduk çok şükür.

  14. <br><b>İnsan Toplayıcı</b></br>  1924 Paris'te yolda yürüyen yaya güvenliği için geçiştirilmiş bu aracın, insanları toplayıp nereye götürdüğünü bilemiyoruz.


    İnsan Toplayıcı
    1924 Paris'te yolda yürüyen yaya güvenliği için geçiştirilmiş bu aracın, insanları toplayıp nereye götürdüğünü bilemiyoruz.