2016 Model Audi Q7 Göz Kamaştırdı

2016 model Audi Q7 göz kamaştırdı

  1. 2016 Audi Q7'nin dünya prömiyeri Detroit'te gerçekleştirildi..

    2016 Audi Q7'nin dünya prömiyeri Detroit'te gerçekleştirildi..

  2. Audi'nin ilericilik ve tasarım, verimlilik, destek asistan sistemleri teknolojilerinde ulaştığı son noktanın ifadesi olan 2016 Audi Q7, SUV segmentin yeni standartlarını belirleyecek.

    Audi'nin ilericilik ve tasarım, verimlilik, destek asistan sistemleri teknolojilerinde ulaştığı son noktanın ifadesi olan 2016 Audi Q7, SUV segmentin yeni standartlarını belirleyecek.

  3. Eski ağırlığından 325 kg daha hafif ve ağırlık merkezinin de daha aşağıda konumlandığı çevik bir yapıya bürünen 2016 Audi Q7 heyecan verici bir sportiflik ve dinamizm ile geri dönüyor.

    Eski ağırlığından 325 kg daha hafif ve ağırlık merkezinin de daha aşağıda konumlandığı çevik bir yapıya bürünen 2016 Audi Q7 heyecan verici bir sportiflik ve dinamizm ile geri dönüyor.

  4. Yenilenen ölçüleri ile segmentinin en geniş hacimli otomobili 2016 Audi Q7, dış boyutları küçülmüş olmasına rağmen yolcular ve bagaj için daha fazla iç alan sunuyor. İnovatif yardımcı sistemler ve bilgi-eğlence sistemleri bu SUV modelini benzerleri arasında ön plana çıkarıyor.

    Yenilenen ölçüleri ile segmentinin en geniş hacimli otomobili 2016 Audi Q7, dış boyutları küçülmüş olmasına rağmen yolcular ve bagaj için daha fazla iç alan sunuyor. İnovatif yardımcı sistemler ve bilgi-eğlence sistemleri bu SUV modelini benzerleri arasında ön plana çıkarıyor.

  5. Audi'nin Ultra felsefesi ile yenilen verimli motor, ortalama yüzde 26 daha az yakıt tüketerek, çevreci duruşun devam edeceğini kanıtlıyor.

    Audi'nin Ultra felsefesi ile yenilen verimli motor, ortalama yüzde 26 daha az yakıt tüketerek, çevreci duruşun devam edeceğini kanıtlıyor.