Vahşi Doğadan İnanılmaz Anlar

İşte ormanda karşılaşan zebra ve aslanın mücadelesi

  1. Ormanda karşılaşan zebra ve aslanın mücadelesi böyle görüntülendi. Koca aslan zebrayı çevreledi. Sert bir dönüş yapan zebra, aslandan kurtuldu. Bu kez zebranın arkasından üstüne atlayan aslan beklemediği bir darbe aldı.

    Ormanda karşılaşan zebra ve aslanın mücadelesi böyle görüntülendi. Koca aslan zebrayı çevreledi. Sert bir dönüş yapan zebra, aslandan kurtuldu. Bu kez zebranın arkasından üstüne atlayan aslan beklemediği bir darbe aldı.

  2. Bir yandan kaçmaya çalışan zebra diğer yandan arkasındaki aslana çifte attı.

    Bir yandan kaçmaya çalışan zebra diğer yandan arkasındaki aslana çifte attı.

  3. Zebranın toynakları çenesinde patlayan aslan nakavt oldu.

    Zebranın toynakları çenesinde patlayan aslan nakavt oldu.

  4. Güney Afrika'da çekilen fotoğraflar, aslanlardan birinin antilobu önüne katıp, diğerlerinin üzerine doğru kovalarken, diğer üç aslanın da üzerlerine gelecek olan avı alt etmek için sabırla beklediğini gösteriyor.

    Güney Afrika'da çekilen fotoğraflar, aslanlardan birinin antilobu önüne katıp, diğerlerinin üzerine doğru kovalarken, diğer üç aslanın da üzerlerine gelecek olan avı alt etmek için sabırla beklediğini gösteriyor.

  5. Ancak savunmasız olduklarını düşündükleri avı, üç aslanla karşılaştığında bir anda neredeyse iki metre yükseğe sıçrayıp, kendisini bekleyen avcıların pençelerinin arasından ve üzerinden geçmeyi başarıyor.

    Ancak savunmasız olduklarını düşündükleri avı, üç aslanla karşılaştığında bir anda neredeyse iki metre yükseğe sıçrayıp, kendisini bekleyen avcıların pençelerinin arasından ve üzerinden geçmeyi başarıyor.

  6. Aç kır kurdu avını önce kovalayarak yormasıyla ünlüdür ancak ABD'nin Wyoming eyaletinde bulunan Yellowstone Ulusal Parkı'ndaki bu avcı ağzını kocaman açan su samurunun gazabına uğradı.

    Aç kır kurdu avını önce kovalayarak yormasıyla ünlüdür ancak ABD'nin Wyoming eyaletinde bulunan Yellowstone Ulusal Parkı'ndaki bu avcı ağzını kocaman açan su samurunun gazabına uğradı.

  7. Hatta o kadar korktu ki kaçmaya başladı.

    Hatta o kadar korktu ki kaçmaya başladı.

  8. Oldukça morali bozulan kır kurdu sonunda çareyi kuyruğunu bacaklarının arasına kıstırıp kaçmakta buldu.

    Oldukça morali bozulan kır kurdu sonunda çareyi kuyruğunu bacaklarının arasına kıstırıp kaçmakta buldu.

  9. Su samuruysa gururla zaferini kutladı.

    Su samuruysa gururla zaferini kutladı.