'Bizimkiler'e Ne Oldu?

Bizimkiler dizisindeki oyuncular ne yapıyor

  1. Geçtiğiimiz Ocak ayında tiyatro sanatçısı 72 yaşındaki Selçuk Uluergüven'in ölümüyle TV tarihinin en çok izlenen dizilerinden biri olan “Bizimkiler” yeniden hatırlandı. Peki efsane dizinin oyuncuları şimdi ne yapıyor?

    Geçtiğiimiz Ocak ayında tiyatro sanatçısı 72 yaşındaki Selçuk Uluergüven'in ölümüyle TV tarihinin en çok izlenen dizilerinden biri olan “Bizimkiler” yeniden hatırlandı. Peki efsane dizinin oyuncuları şimdi ne yapıyor?

  2. Sabri beyin günün önemli bir bölümünü geçirdiği balkon artık plastik doğramalarla kapatılmış. Dizide onun üstündeki dairede Davut Usta otururdu. Onların “iki üst çaprazında” ise Cemil alkol için sepetini sallandırırdı.

    Sabri beyin günün önemli bir bölümünü geçirdiği balkon artık plastik doğramalarla kapatılmış. Dizide onun üstündeki dairede Davut Usta otururdu. Onların “iki üst çaprazında” ise Cemil alkol için sepetini sallandırırdı.

  3. Davut Usta / Selçuk Uluergüven:  2004 yılında tiyatrocu oğlu Eren’i provalar sırasında bir kazada kaybetti. 2008’de Yiğit Tunç’un yazıp yönettiği “Herakles-Heykelin Sırrı” adlı TV filminde oynadı.

    Davut Usta / Selçuk Uluergüven: 2004 yılında tiyatrocu oğlu Eren’i provalar sırasında bir kazada kaybetti. 2008’de Yiğit Tunç’un yazıp yönettiği “Herakles-Heykelin Sırrı” adlı TV filminde oynadı.

  4. Geçtiğimiz ocak ayında, kırılan kalça kemiğindeki protezin yerinden çıkması sonucu kaldırıldığı hastanede yaklaşık 3 aydır tedavi gören ünlü tiyatro sanatçısı Selçuk Uluergüven, 72 yaşında yaşamını yitirdi.

    Geçtiğimiz ocak ayında, kırılan kalça kemiğindeki protezin yerinden çıkması sonucu kaldırıldığı hastanede yaklaşık 3 aydır tedavi gören ünlü tiyatro sanatçısı Selçuk Uluergüven, 72 yaşında yaşamını yitirdi.

  5. Davut&#8217;un karısı Ulrike (Ulviye) / Güzin Çorağan:  <br>  Son olarak Hanımın Çiftliği dizisinde rol aldı.

    Davut’un karısı Ulrike (Ulviye) / Güzin Çorağan:
    Son olarak Hanımın Çiftliği dizisinde rol aldı.

  6. Oğulları Halis / Ali Uyandıran<br>  TV dizilerinde oynamaya devam ediyor, en son geçen sezon &#8220;6 Mantı&#8221;da seyrettik.

    Oğulları Halis / Ali Uyandıran
    TV dizilerinde oynamaya devam ediyor, en son geçen sezon “6 Mantı”da seyrettik.

  7. Bizimkiler, 14 yıl kesintisiz olarak Türk televizyonlarında yayınlanmış, birkaç istisna dışında, yayınlandığı günlerin hep birincisi olmuş, izleyicinin en beğendiği, en çok ve en uzun süreyle izlediği dizi olma rekorunu elinde tutmuştur.

    Bizimkiler, 14 yıl kesintisiz olarak Türk televizyonlarında yayınlanmış, birkaç istisna dışında, yayınlandığı günlerin hep birincisi olmuş, izleyicinin en beğendiği, en çok ve en uzun süreyle izlediği dizi olma rekorunu elinde tutmuştur.

  8. Dizinin yayından kaldırılmasının ardından bazı oyuncular başarılı bir şekilde yollarına devam etti. Büyük bir boşluğa düşenler de oldu. İşsizlik ve çeşitli hastalıklarla mücadele günleri başladı. Bazı isimler ise çoktan yaşamını yitirip aramızdan ayrıldı.

    Dizinin yayından kaldırılmasının ardından bazı oyuncular başarılı bir şekilde yollarına devam etti. Büyük bir boşluğa düşenler de oldu. İşsizlik ve çeşitli hastalıklarla mücadele günleri başladı. Bazı isimler ise çoktan yaşamını yitirip aramızdan ayrıldı.

  9. Dizide Nimet karakterini canlandıran , 72 yaşında kalp krizi nedeniyle vefat etti.

    Dizide Nimet karakterini canlandıran , 72 yaşında kalp krizi nedeniyle vefat etti.

  10. 'Yavuz' krakaterini canlandıran usta sinema ve tiyatro oyuncusu Oray, 2009 yılında Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kalp krizi sonucu vefat etti.

    'Yavuz' krakaterini canlandıran usta sinema ve tiyatro oyuncusu Oray, 2009 yılında Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kalp krizi sonucu vefat etti.

  11. GÜZİN ÖZİPEK(BABANNE)<br>  'Bizimkiler' dizisinin 12 yıl boyunca saygın ve sevecen babaannesi Leyla Hanım'ı başarıyla canlandırdı. Ünlü oyuncu lenfbezi tümörüne ve solunum yetmezliğine yenik düşerek 13 Ağustos 2000 tarihinde 75 yaşında aramızdan ayrıldı.

    GÜZİN ÖZİPEK(BABANNE)
    'Bizimkiler' dizisinin 12 yıl boyunca saygın ve sevecen babaannesi Leyla Hanım'ı başarıyla canlandırdı. Ünlü oyuncu lenfbezi tümörüne ve solunum yetmezliğine yenik düşerek 13 Ağustos 2000 tarihinde 75 yaşında aramızdan ayrıldı.

  12. YAMAN OKAY<br>  Yaman Okay, Şükrünün karısı Nazan'ın bir baltaya sap olamamış ağabeyi Nazım rolündeydi. Yaman Okay 1993 yılında yaşamını yitirdi.

    YAMAN OKAY
    Yaman Okay, Şükrünün karısı Nazan'ın bir baltaya sap olamamış ağabeyi Nazım rolündeydi. Yaman Okay 1993 yılında yaşamını yitirdi.

  13. ERCAN YAZGAN(KAPICI CAFER)<br>  " Buyruuuun" sözleri ve üzerinden yıllarca çıkartmadığı gömleğiyle dikkat çeken Ercan Yazgan,uzun süredir tedavi görüyor.Bir ara 40 kiloya kadar düşen ünlü oyuncunun şu anda sağlık durumu iyi.

    ERCAN YAZGAN(KAPICI CAFER)
    " Buyruuuun" sözleri ve üzerinden yıllarca çıkartmadığı gömleğiyle dikkat çeken Ercan Yazgan,uzun süredir tedavi görüyor.Bir ara 40 kiloya kadar düşen ünlü oyuncunun şu anda sağlık durumu iyi.

  14. ATILAY ULUIŞIK(ALİ)<br>  Atılay Uluışık, diziye 11 yaşında bir çocuk olarak başladı.

    ATILAY ULUIŞIK(ALİ)
    Atılay Uluışık, diziye 11 yaşında bir çocuk olarak başladı.

  15. ATILAY ULUIŞIK(ALİ)<br>  Televizyon izleyicisinin gözünün önünde büyüyen Uluışık, uluslararası ilişkiler uzmanı İpek Aydın, ile 2008&#8217;in temmuz ayında evlendi. Çift daha sonra yollarını ayırdı.

    ATILAY ULUIŞIK(ALİ)
    Televizyon izleyicisinin gözünün önünde büyüyen Uluışık, uluslararası ilişkiler uzmanı İpek Aydın, ile 2008’in temmuz ayında evlendi. Çift daha sonra yollarını ayırdı.

  16. ERDAL ÖZYAĞCILAR<br>  Dizide Şükrü'yü canlandıran Erdal Özyağcılar, aynı karekterle anılmak istemediği için rolünü Savaş Dinçel'e devretmişti.

    ERDAL ÖZYAĞCILAR
    Dizide Şükrü'yü canlandıran Erdal Özyağcılar, aynı karekterle anılmak istemediği için rolünü Savaş Dinçel'e devretmişti.

  17. SAVAŞ YURTTAŞ  <br>Dizide 'yengeç' lakabıyla tanınan Savaş Yurttaş, Nisan 2002'de kansere yenik düştü.

    SAVAŞ YURTTAŞ
    Dizide 'yengeç' lakabıyla tanınan Savaş Yurttaş, Nisan 2002'de kansere yenik düştü.

  18. ORHAN ÇAĞMAN<br>  Evin büyükbabası Hüsnü rolündeki Orhan Çağman 1997'de vefat etti.

    ORHAN ÇAĞMAN
    Evin büyükbabası Hüsnü rolündeki Orhan Çağman 1997'de vefat etti.

  19. UĞURTAN SAYINER<br>  Dizinin en renkli karakterlerden biri olan ve sürekli pencereden " Benim adım Cemil" diye bağıran Uğurtan Sayıner şu anda zor durumda. İş bulamayan ve ailesi tarafından terk edilen Sayıner, hala bir otel odasında zor günler geçiriyor.

    UĞURTAN SAYINER
    Dizinin en renkli karakterlerden biri olan ve sürekli pencereden " Benim adım Cemil" diye bağıran Uğurtan Sayıner şu anda zor durumda. İş bulamayan ve ailesi tarafından terk edilen Sayıner, hala bir otel odasında zor günler geçiriyor.

  20. AYTON SERT<br>  1997 yılında bir beyin ameliyatı esnasında kaybettiğimiz sanatçı, dizide Davut Usta'nın dükkanına çıkma malzeme taşıyan, el arabalı bir garibanı canlandırmıştı.

    AYTON SERT
    1997 yılında bir beyin ameliyatı esnasında kaybettiğimiz sanatçı, dizide Davut Usta'nın dükkanına çıkma malzeme taşıyan, el arabalı bir garibanı canlandırmıştı.

  21. ÖZGE ÖZBERK<br>  Dizide uzun süre Ali'nin bir dargın bir barışık yaşadığı sözlüsü Zeynep'i canlandıran Özge Özberk,daha sonra BKM'ye dahil oldu.

    ÖZGE ÖZBERK
    Dizide uzun süre Ali'nin bir dargın bir barışık yaşadığı sözlüsü Zeynep'i canlandıran Özge Özberk,daha sonra BKM'ye dahil oldu.

  22. Çeşitli dizilerden oynayan Özberk GORA'da rol aldı. Genç oyuncu şu anda sektörün en çok aranan yeteneklerinden biri.

    Çeşitli dizilerden oynayan Özberk GORA'da rol aldı. Genç oyuncu şu anda sektörün en çok aranan yeteneklerinden biri.

  23. SAVAŞ DİNÇER<br>  Yine dizinin en önemli karakterlerinden olan Şükrü'yü canlandıran Savaş Dinçel de 20 Aralık 2007'de bir kalp krizi sonucunda aramızdan ayrıldı.

    SAVAŞ DİNÇER
    Yine dizinin en önemli karakterlerinden olan Şükrü'yü canlandıran Savaş Dinçel de 20 Aralık 2007'de bir kalp krizi sonucunda aramızdan ayrıldı.

  24. GÜLER ÖKTEN  Doktor Türkan'ı oynayan Güler Ökten,efsane diziden sonra bir çok dizi ve sinema filmde rol aldı.

    GÜLER ÖKTEN Doktor Türkan'ı oynayan Güler Ökten,efsane diziden sonra bir çok dizi ve sinema filmde rol aldı.

  25. GÜLER ÖKTEN<br>  Başarılı oyuncu Yaprak Dökümü'nde 'Cevriye Kaynana' olarak karşımıza çıkmıştı

    GÜLER ÖKTEN
    Başarılı oyuncu Yaprak Dökümü'nde 'Cevriye Kaynana' olarak karşımıza çıkmıştı

  26. OKTAY SÖZBİR<br>  "Sus iblis kırarım boynuzunu ha!" "Halil Pazarlama" Halil" sözleriye hatırladığımız Oktay Sözbir, Şubat 2006'da aramızdan ayrıldı.

    OKTAY SÖZBİR
    "Sus iblis kırarım boynuzunu ha!" "Halil Pazarlama" Halil" sözleriye hatırladığımız Oktay Sözbir, Şubat 2006'da aramızdan ayrıldı.

  27. LATİFE SARUHAN<br>  Sabri Bey'in kayınvalidesini canlandıran Latife Saruhan 2001 yılında aramızdan ayrıldı.

    LATİFE SARUHAN
    Sabri Bey'in kayınvalidesini canlandıran Latife Saruhan 2001 yılında aramızdan ayrıldı.

  28. MEHMET AKAN<br>  Huysuz ve cimri apartman yöneticisi Sabri bey yani Mehmet Akan 2006 yılında aramızdan ayrıldı.

    MEHMET AKAN
    Huysuz ve cimri apartman yöneticisi Sabri bey yani Mehmet Akan 2006 yılında aramızdan ayrıldı.